Testissä Chanel Rouge Coco -huulipuna

Minulle päätyi keväällä blogikokeiluihin pari Chanelin uudistunutta Rouge Coco -huulipunaa.
Vanhat Rouge Coco -punat ovat olleet ihan mukavia tapauksia, mutta eivät enää koostumukseltaan ihan viimeisimmän huulipuna-aallon harjalla, joten oli mukavaa, että ne päivitettiin.
Uusi koostumus lupailee sulavansa huulille entistäkin paremmin ja kosteuttavansa huulia tehokkaasti runsaspigmenttisillä sävyillään.
410 Catherine on kevyt persikkainen sävy, jossa on hento kullanhohde.
Vaalea sävy suli huulille melko hyvin eikä huulten pieni kuivuus ollut sille liiemmin haitaksi. Pigmenttiä oli sen verran, ettei huulten oma sävy kuulla läpi kuin ihan kevyesti.
Sävy näyttää huulilla todella kevyeltä ja luonnolliselta ja sopii kauniisti luonnolliseen nude-meikkiin tai tummemman silmämeikin pariksi.
426 Roussy oli punista se rohkeampi.
Pinkki sävy oli jälleen niitä, joihin aina lankean, sillä vaikka se oli voimakas, oli se silti pehmeä eikä ollenkaan liian räikeä.
Tämäkin sävy suli huulilleni kauniisti ja näytti todella raikkaalta.
Pidin uudistuneesta koostumuksesta paljon, sillä se liukui huulille ohuena ja kevyenä, muta tuntui lupaustensa mukaisesti kosteuttavalta ja ihanan pehmeältä. Puna myös kesti huulilla todella hyvin.
Pidän ihan erityisesti siitä, kuinka sävyjen nimissä on tarinaa. Punat on jaettu neljään sävyperheeseen: nude-sävyjen nimet tulevat Coco Chanelin perheestä, punaisten sävyjen puolestaan rakastajien mukaan, korallit muusista, pinkit parhaista ystävistä ja luumut taiteilijoista. Roussy kuuluu parhaiden ystävien pinkkiin perheeseen ja Catherine puolestaan muusien koralliseen perheeseen.

 

Oletteko te jo kokeilleet uudistuneita Rouge Coco -huulipunia?

Yksi kommentti artikkeliin ”Testissä Chanel Rouge Coco -huulipuna”

  1. Itsekin ihastuin näiden punien uuteen koostumukseen kokeiltuani niitä! 🙂 Valikoimassa on nyt todella nättejä nude -sävyjä jotka pysyy älyttömän hyvin moniin muihin puniin verrattuna. Kun pohjustin huulet ensin Diorin contour universal -huultenrajauskynällä ja laitoin päälle Chanelin kevyttä nudesävyä oli huulipunaa kiittettävästi jäljellä vielä lounastauon jälkeenkin – vau! <3

Kommentointi on suljettu.