Your Hair Smells Like…

Tänään pikainen vinkki kaikille, jotka tahtovat tuoksua hyvältä, mutta kokevat hajuvesien olevan liikaa ja vartalovoiteidenkin käytön olevan epämiellyttävää.
Hiustuoksut!
Chanel on tuoksutalo, jonka valikoimista nimittäin löytyy lähes jokaiselle merkin tuoksulle oma hiustuoksunsa.
Kuva täältä.
Saatavilla on hiustuoksuja vitosesta Coco Mademoiselleen ja Allureen, mutta myös raikkaampaan Chanel Eau Fraicheen.
Viimeisin hiustuoksutulokas on kuitenkin oma suosikkini Eau Tendre
Kevyen kukkainen, mutta silti sopivan sitruksisen raikas tuoksu on ihana naisellinen, mutta kaikessa kepeydessään silti sopivan tyttömäinen.
Hiustuoksut eroavat hajuvesistä siinä, että niiden tuoksut ovat hajuvesiä miedompia. 
Niitä voikin siis suihkuttaa myös iholle, mutta tuoksut eivät pysy iholla yhtä kauaa kuin ne huokoisissa hiuksissa pysyvät. 
Hiustuoksut erovat hajuvesistä myös hintanta puolesta, sillä tuooksukonsentraation laimentuessa myös hintakin laimenee lähes puoleen.
Kesän tullessa kaikki varmasti löytävät omat lomaromanssinsa (ne uudet ja vanhat) ja onkin ihanaa tehdä muistijälkiä toisen sydämeen suihkuttamalla hiuksiinsa tuoksua, jonka romanssin toinen osapuoli aina toista nuuskiessa huumaavana haistaa. (Ellei sitten ole astmaatikko ja lopeta suhdetta naisen liian tuoksuvien kutrien vuoksi.)
Ovatko hiustuoksut teille tuttu juttu?
Minua ainakin houkuttelisi hankkia uusi Eau Tendre Hair Mist, sillä kyseessä on yksi suosikkituoksuistani!
Kuva täältä.
PS. Chanelin Eau Tendre -linja on kasvanut myös deodorantilla, eli kaikenkattavassa linjassa saatavilla on nykyään paitsi hajuvesi, myös suihkugeeli, vartalovoide, kosteussuihke, deodorantti sekä hiussuihke! Jei!

13 kommenttia artikkeliin ”Your Hair Smells Like…”

 1. Olen aina miettinyt, miten hiustuoksut eroavat ihan tavan hajuvesistä. Hajuvettähän toki voi käyttää myös hiuksiin (olen näin tehnytkin), mutta se kuivattanee melko lailla. Onko hiustuoksuissa hellävaraisempi koostumus hiuksille tai jopa hoitavia ainesosia?

  -Anni

  Vastaa
 2. Mulla on Justin Bieberin Someday -hiustuoksu, ja se on ihana 😀 En mitenkään fanita Bieberiä, mutta tuoksu on sellainen mistä pidän; makea 😉

  Vastaa
 3. En oo koskaan kuullukkaa tuommosista! Nuita voi varmaan netistäki tilailla, pittääpä alakaa tutkimmaa. 🙂 Alako nimittäin kiinnostaa :p

  Vastaa
 4. Niin joo, tuli vielä mieleen, että sain eilen irkkutuliaisina Soap & Gloryn Hand Food -käsivoiteen. Tuoksu on i-ha-na, ja nuuhkin händyjäni noin vartin putkeen voiteen levityksen jälkeen (vaikka olen kipeäkin ja haistaminen on vähän niin ja näin)… 😀 Sittenpä tajusin, että se tuoksuu ihan tuolle Chanelin Eau Fraiche -tuoksulle, jota käytin muutamia vuosia sitten ja joka minulla on edelleen tallella. Todella ihana, hienostunut, naisellinen, raikas tuoksu! <3

  Vastaa
 5. Ihan uusi juttu mulle ainakin, mutta kuulostaa hauskalta! 🙂 Mistä näitä kaupassa löytää, hajuvesiosastolta vai hiustuotteiden luota?

  Vastaa

Jätä kommentti