Yhdeksän hyvää yhdessä?

Blogitoimituksena minulle tulevan LivBoxin mukana tuli jo tammikuussa Rimmelin BB Cream, joka kertoi tällä kertaa tiivistävänsä yhteen jopa yhdeksän asiaa.
Tämä BB-tuote pohjustaa, kosteuttaa, häivyttää huokosia, tasoittaa ihon sävyä, peittää, silottaa, mattaa, heleyttää ja auttaa suojaamaan ihoa auringolta SPF 25 -suojakertoimensa avulla. Melkoinen yhdistelmä, mutta jos nyt aika tarkkoja ollaan, niin samoja asioita tekee melko moni muukin BB-tuote…
BB-voide on myynnissä Suomessa vain sävyssä Light, vaikka siitä on ilmeisesti saatavilla myös sävy Medium. Olin aluksi yllättynyt siitä, kuinka vaalealta sävy kädenselälläni näyttikään, mutta levittäessä se alkoi silti lopulta vaikuttamaan hieman tummemmalta ja oranssisemmalta.
BB-voiteen koostumus on melko jämäkän voidemainen, muttei silti iholle levittäessä kovinkaan paksu. Meikkipohja on kuitenkin melko voidemaisen tuntuinen, joten sanoisin sen olevan parhaimmillaan kuivuuteen taipuvaisella iholla. Rasvaisemmalla iholla se saattaa nimitätin tuntua hieman liian voidemaiselta.
Ihoni voi edelleen hyvin, mutta se kaipaa pientä tasoittelua. Posket punoittavat hieman, samoin nenänpielet. Lisäksi pisamat kaipaavat pientä häivyttelyä ja tummat silmänaluset nyt vaan aina ovat sen verran tummat, että niille on yleensä kaivettava esiin oma peiteaineensa.
BB-voiteella syntyi kasvoille keskihyvä tasoitus, joka häivytti iholta punoitusta, mutta jätti pisamat kuultamaan altaan läpi. Peittävyys on ei siis ole kovin vahva, vaikka tuotetta kerrostaisikin iholle.
Iho jäi meikkipohjan jäljiltä heleän näköiseksi, mutta koska pohja oli hieman rasvainen, lisäisin siihen itse päälle vielä hieman puuteria saadakseni sen pysymään paremmin paikoillaan läpi päivän.  BB-voide lupaili tuotelupauksissaan mattaista lopputulosta, mutta sitä se ei mielestäni tehnyt. Meikkipohjan sävykään ei ollut ihan nappivalinta omalle iholleni ja kasvoista tuli hitusen kaulaa tummemmat, mutta jos kasvoilla olisi kevyesti päivetystä, voisi pohja mennäkin kasvoilleni hyvin.
 
Minun ihollani meikkipohja meni ihan kiva -luokkaan, mutta mikään ihan mahdottoman loistava se ei ihollani ollut -joskaan ei huonokaan. Yleisesti pidän kuitenkin meikkituotteista, jotka ovat juoksevamman tuntuisia eivätkä ihan näin paksuhkon voidemaisia (vaikka tämä toki iholle ohuena levittyikin. Tämä olikin koostumukseltaan hieman jotain sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen väliltä ja jämäkämpi kuin useat muut myynnissä olevat BB-voiteet. Kesämeikkivoiteeksi tuote on kuitenkin hyvä suojakertoimensa ansiosta -jos tuotetta vaan tulee levittäneeksi kasvoille tarpeeksi, jotta päästään edes lähelle kerrointa 25.
Koska pohja lupaili kosteutusta ja sen sisällössäkin oli kosteuttavia ja ravitsevia aineita, kokeilin sitä huvikseni iholleni ilman kosteusvoidetta ja yllätyksekseni se pelitti ihollani hyvin. Koostumus tuntui sen tyyppiseltä, että voisin kuvitella sen lähtevän rullaamaan iholla hieman mattamaisempien kosteusvoiteiden kanssa, joten alla kannattanee mielummin olla jotain vähemmän mattaa.
Oletteko te kokeilleet tätä Rimmelin 9-in-1 BB Creamia  tai merkin muita BB-voiteita?
Rimmel BB Cream 9-in-1 Beauty Balmilla on hintaa n. 11,90 euroa.

10 kommenttia artikkeliin ”Yhdeksän hyvää yhdessä?”

 1. Eikös BB-voide kannatakin laittaa ilman kosteusvoidetta? Kaikki kokeilemani BB:t olen dumpannut huonoina ja tajusin, että olen laittanut erikseen kosteusvoidetta vielä alle. Lopputulos näytti siltä kuin olisi sukeltanut rasvapurkkiin. Tulos on paljon parempi ilman kosteusvoidetta, mutta en siltikään ole BB-voiteille syttynyt.

  • Riippuu ihan täysin merkistä. Moni merkki nimeää ihan tavallisen meikkivoiteensa BB-voiteen nimellä trendin vuoksi, jolloin tuote ei itsessään välttämättä kosteuta tarpeeksi. Riippuu siis ihan täysin tuotteesta, vaikka monissa tapauksissa BB-voide sopiikin käytettäväksi ihan yksinään kosteustehojensa puolesta. 🙂

 2. Anteeksi blogiin kuulumaton kommentti mutta mietin, että osaisitko kertoa mistä Tukholmasta saisi mahdollisesti edullisesti iltapuvun. Olisi juhlat tulossa ja olen parin viikon päästä risteilyllä tulossa Tukholmaan. Olisi kiva jos osaisit vinkata läheltä jonkun paikan (:

  • Voi että, nyt täytyy kyllä sanoa, että menee täysin oman tietopiirini ulkopuolelle valitettavasti. :/

   Toivottavasti kuitenkin löydät jotain ihanaa! 🙂

 3. Itselle tuli LivBoxin mukana myöskin aiemmin tänä vuonna. Light sävy, mutta silti aivan liian tumma ja oranssi ja klähmäinen omalle iholleni, joten siskoni otti sen käyttöönsä. Itse en ole edes naamalle kokeillut, kun jo kädellä oli liian tahmainen ja oranssi.

  • Minua muuten harmittaa töissä todella usein, että joudun jättämään monet meikkivoiteet kokeilematta kun tax free -valikoima ei pidä yleensä sisällään vaaleampia sävyjä ja töissä ei viitsi kuljeskella koko päivää väärällä sävyllä. :/

 4. Aivan loistava ollut tämä! Ihanan voidemainen, levittyy helposti ja pysyy hyvin. 🙂 Ja mulla kyllä on pitänyt mattapintaisena ihon, ei mtn miinuspuolia tästä.

 5. Kyllä ainakin meidän cittarista löytyi myös tuo medium-sävy, tai sitten rimmelillä on vain pakattu voiteet hämmentävän samannäköisiin tuubeihin, en jäänyt sen kummemmin tavaamaan mikä voide on kyseessä vaan vilkaisin vain nopeasti sävyjen nimet 😀 itselläni on tuo light-sävy, ostin kesää varten mutta eipä tässä kesällä ole pahemmin tullut meikattua, pari kertaa olen tuota kokeillut ja kyllähän tuo ihan ok tuote on 🙂

  • Kiitos tiedosta! Luotin itse merkin omiin suomalaisiin kotisivuisin, joilla lukee, että saatavilla on vain yksi sävy. 🙂

Kommentointi on suljettu.