Mix and Match

Olen kertonut teille, kuinka tykkään sekoitella omistamieni Diorin viisikoiden luomivärejä keskenään eri palettien välillä. On kätevää ja näppärää voida aina napata mukaansa juuri sellainen paletti, jossa on juuri ne sävyt, jotka juuri sillä hetkellä innostavat eniten.

Nappien paikkojen vaihtelu on kätevä neuvo, mutta tiedän, ettei kovin moni innostu ostelemaan useita yli kuuttakymmentä euroa maksavaa viiden luomivärin palettia. Siksi minulla onkin tänään ehdottaa tilalle jotain korvaavaa sekoiteltavaa huomattavasti edullisemmin.

Sain monille tutulta meikkimerkiltä Grimasilta hieman meikkejä kokeiltavikseni ja niiden joukossa oli joukko merkin luomivärejä.

Grimashan on hollantilainen meikkisarja, jota käyttävät niin ammattimaskeerajat kuin -meikkaajatkin, mutta myös tavalliset kuluttajat, jotka tahtovat laatutuotteita edulliseen hintaan.

Sarjan tuotteet ovat edullisia mm. siksi, ettei merkki tuhlaa omaisuuksia mainontaan. Sana hyvistä tuotteista kyllä kiirii kohdeyleisön korviin muutenkin.

Myönnän, ettei sarjan tuotteiden ulkonäkö ole kovin ylellinen (jollaisen perään itse kuolaisin enemmän), mutta käytännöllisyys korvaa kyllä senkin.

Luomivärejä voi ostaa yksittäin jolloin mattaiset maksavat 7,75€, helmiäiset 8,25€.

Kätevää on myös se, että näitä yksittäisiä luomivärejä voi koota kätevästi mukana kulkeviksi torneiksi ihan vaan pinoamalla niitä päällekäin ilman kansia välissä.

Toiset kuitenkin tykkäävät käyttää enemmän meikkipaletteja ja mukavaa onkin myös se, että luomivärejä voi ostaa myös vapaavalintaisesti kootuissa paleteissa. Ja mitä enemmän luomivärejä ostaa, sitä pienempi kappalehinta niille tulee!

Luomiväreistä voi koota neljän luomivärin paletin, jolloin hinta on 25,85€ riippumatta siitä, ovatko sävyt helmiäisiä vai mattaisia.

Luomiväreistä voi myös koota kuuden luomivärin paletin (mattaiset sävyt 29 euroa, helmiäiset 32 euroa, sekapaletti 32 euroa).

Luomiväreistä voi koota myös jopa kahdentoista luomivärisävyn paletin (mattaisten sävyjen paletti 51,15 euroa, helmiäisten sävyjen 56,90 euroa ja sekapaletti 56,90 euroa), jolloin valinnanvaraa todellakin on ja paljon. Plus että jokainen palettiin valittu sävy on varmasti käyttäjälle mieleinen, sillä hän on itse saanut valita niistä jokaisen!

Olin varma, että omista sävyistäni suosikikseni muodostuisi joku paletin vaaleimmista sävyistä, mutta yllättäen yksi tummemmista sävyistä veikin sydämeni täysin.

Sävy 784 on kaunis taupe sävy, eli ruskeanharmaa kevyellä lilalla taitteella ja kevyellä metallisella, jossakin valossa jopa kultaisella shimmerillä.

Käytän kevyitä silmämeikkejä enkä tunne itseäni kotoisaksi kovin tummissa tai räikeissä silmämeikeissä, vaikka niitä ajoittain kokeilenkin.

Tässä taupessa sävyssä tykkäsin suuresti sen monipuolisuudesta, sillä Grimasin luomivärejä voi käyttää niin kuivalla kuin kosteallakin siveltimellä ja varisinkin näistä helmiäissäyistä tulee upean metallinhohtoisia kostealla applikaattorilla levitettyinä.

Samalla yhdellä luomivärillä saa niin helpon arkilookin kuin voimakkaamman iltalookinkin ihan vaan säätelemällä sitä, millä luomivärin levittää ja kuinka kostealla siveltimellä sen tekee. Kostealla applikaattorilla käytettynä luomiväristä tulee voimakkaampipigmenttinen ja ikäänkuin voidemainen ja se sopii hyvin myös silmien rajaukseenkin.

Minä tykkään tällaisista helpoista tuotteista! Tällaiset ovat juuri niitä, jonka voin vaan napata meikkipussiini ja käyttää ihan missä tahansa tilanteessa.

Helpoiten meikin saa aikaan, kun levittää luomivärin ensin koko luomelle kostealla applikaattorilla ja sen jälkeen häivyttelee tuotetta kuivalla siveltimellä ylös- ja ulospäin suuntautuvin vedoin. Kuivaan siveltimeen voi myös ottaa lisää luomiväriä, sillä kuivalla siveltimellä levitettynä sävy näyttää hieman eriväriseltä, jolloin yhdellä luomivärillä tehty meikki näyttää siltä kuin siinä olisi käytetty useampia sävyjä.

Grimasin 784 sävystä tuli uusi luomivärisuosikkini ja kaikki kuvien silmämeikit on tehty vain sitä käyttäen (rajauksena tosin helmiäisvioletti 761 kostealla siveltimellä levitettynä).

Onko teillä kokemuksia Grimasin luomiväreistä? Mitkä ovat suosikkisävyjänne?

Grimasin luomivärejä voi ostaa esimerkiksi Loveit.fi verkkokaupasta tai Aprillin myymälöistä.

9 kommenttia artikkeliin ”Mix and Match”

 1. Oon pitkään halunnut kokeilla Grimasin luomivärejä, sillä ovat varmaan todella hyviä, mutta kun nuo paletit eivät vaan ole millään tapaa esteettisiä 🙁 Ja se vaan on mulle tärkeää..

 2. Mä oon ihastunut nyt Iglotin freedom paletteihin, enkä ole Grimaseihin vielä perehtynyt. Kummat on mielestäsi paremman laatuisia? Samalla hintatasolla nämä ainakin vaikuttaa olevan. Iglotin paletit ovat toisaalta luksusmaisempia pakkaukseltaa kuin Grimasit, joten jos Grimasit eivät Ingloteja huomattavasti parempia ole laadultaa (onkohan tämä edes mahdollista, sillä olen ainakin kovasti tykännyt Inglotin laaudusta), niin taidan pitäytyä Igloteissa… 🙂

 3. Oletko tutustunut vielä luonnonkosmetiikan merkkiin Couleur Carameliin? Heillä on samantyyppinen valinnanvapaus, voi ostaa joko yhden tai monta ja saa yhdisteltyä erikokoisiin paletteihin. Mielestäni paletit ovat kauniimpia kuin Grimasin ja tehty kierrätyspahvista. Itse inhoan ruskeansävyjä tavaroissa, mutta CC:n paletit on muotoiltu pieniksi "salkuiksi" ja itseasiassa kierrätyspahvin ruskeus sopii todella hyvin! Ja laatukin on huippu 🙂

 4. En voi olla ihailematta ripsiäsi! Ne ovat niin pitkät…. Minun pitää alkaa harkita vakavasti NeuLashin ostamista 😀 Mutta tosi kiva tuo Grimasin idea, saa varmasti palettiin juuri ne värit kuin itse haluaa 🙂

 5. Toisaalta musta toi hinta ei kuitenkaan niin halpa ole, että paletit voisi noin kamalilta näyttää.. Monella halvemmallakin luomaripaletilla on edes jokseenkin siedettävä ulkoasu. Toki eihän tota kalliiksi voi sanoa. Mutta itseltä lopahti täysin innostus kun näin noi paletit 😀

 6. Minulla on tällä hetkellä vasta yksi grimasin luomiväri, mutta uskon että täydennystä tulee. Ostin sen pari viikkoa takaperin Pacifique-kylpyläbileitä varten. Levitin kosteana ja vahvistin vielä kuivalla, ja ei lähtenyt kylpylässä luomivärit mihinkään! Vaikka suurimman osan ajasta vietinkin liukumäissä… 🙂 Laatu on mielestäni aivan mahtava.

  Ja sitten vielä kysymys: mitenkä helmiäinen eroaa esim. shimmerisestä luomiväristä? Ja tiedätkö, onko Grimasilla muita kuin mattoja ja helmiäisiä? Ja onko Grimasin helmiäinen suoraan vastaava kuin Inglotin pearl.

 7. Minäkin rakastan Grimasia <3 varsinkin meikkivoiteet ovat todella hyviä. Vaikka ne ovatkin teatterimeikkejä ja sillä tavalla ehkä hieman paksumpia kuin markettivoiteet, ne kuitenkin peittävät paremmin ja oikealla tavalla levitettynä eivät ne edes tunnu paksuilta. Talvella todella hyvä meikkivoide, löytyy jopa tarpeeksi vaalea sävy!! Eikä ole hinnallakaan pilattu, itse ostin kaksi meikkivoidetta hintaan 19 € 🙂 Myös nämä luomivärit ovat todella hyviä, ovat ne hintaansa nähden aivan mahtavia!

  http://ronjalifestyle.blogspot.com/

Kommentointi on suljettu.