Maailman kaunein konjac-sieni

Olen jo kohta kaksi vuotta hehkuttanut teille ihonhoidon ihmesientä eli Konjac Spongea ja sen hehkutus jatkuu tänäänkin. Sain nimittäin Ekovistalta blogikokeiluuni maailman kauneimman Konjac-sienen:

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Oikeasti, kuinka kauniilta Konjac-sieni voi näytäkään kun se saa pintaansa hieman heleää sävyä? Sattumoisin sama laventelinvioletti on myös yksi kylpyhuoneemme väreistä, joka esiintyy pyyhkeissämme, joten kerrankin kuivuessaan yleensä varsinkin karulta näyttävä konjac-sieni sointuu sisustukseen täydellisesti! (Foreoni on muuten violetti, mikä täydentää kokonaisuutta.)

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Kuivalle ja herkälle iholle kehitetty laventelisieni tuntuu iholla miellyttävän hellävaraiselta, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten ole koskaan huomannut eri sienilaatujen välillä mitään selkeää eroa ihollani. Tämä sieni on siis aivan yhtä loistava kuin muutkin sienet, mutta minut siinä hurmaa sen valloittava väri.

Ekovista Lavender Konjac Sponge

En osaa enää olla ilman Konjac-sientä, sillä sienellä on niin selkeä ja välitön vaikutus siihen, miltä ihoni tuntuu pesun jälkeen. Sieni muuttaa nimittäin huonommankin puhdistustuotteen loistavaksi jättäen iholleni ihanan pehmeän ja puhtaan tunteen. Ihosta tulee myös heleän ja selvästi kirkkaamman näköinen tätä käyttäessä. Sieni ei kuori ihoa niin paljon kuin varsinaiset kuorintatuotteet, mutta irrottaa kyllä ihon pinnalta hyvin hyvin kevyesti kuollutta ihosolukkoa. Vaikutus on kuitenkin niin kevyt, että jos joskus käytän oikeaa kuorintatuotetta huomaan kyllä eron siinä, kuinka paljon tehokkaammin se irrottaa kuollutta ihosolukkoa sieneen verrattuna.

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Koska sieni kuitenkin irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, näyttää iho tietysti heleämmältä ja jaksan uskoa, että se myös parantaa hoitotuotteiden imeytymistä. Koska en osaisi enää olla ilman sientä veikkaan, että tästä violetista hurmurista tulee esteettisistä syistä kylphuoneeni vakkarituote.

Ekovista saattaa olla merkkinä monille tuntematon eikä ihme. Alunperin Ekovista on useiden luonnonkosmetiikkamerkkien maahantuoja, joka on kuitenkin valmistuttanut nyt myös omia Konjac-sieniä. Ekovistan tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä ja lisätietoa merkin kaikista omista tuotteista löydät täältä. Ekovistan tuotteita voi ostaa myös suoraan heidän omilta verkkosivuiltaan täältä.
Ekovista Lavender Konjac Sponge

Kuka muu allekirjoittaa väitteen siitä, että tässä on ehdottomasti maailman kaunein Konjac-sieni?

Ekovista Lavender Konjac Spongella on hintaa n. 9,50 euroa.

13 kommenttia artikkeliin ”Maailman kaunein konjac-sieni”

 1. On kyllä kaunis sieni! Kaunein näkemän konjac sponge:)ja toi sen oma boxi on ihastuttava!!

  • Minustakin tuo oma boksi on ihana ja niin tukevasti tehty, että jää kyllä käyttöön jonkun muun säilytyksessä. 🙂

 2. Moi! Asiani ei liity tähän postaukseen, mutta kirjoitit aikaisemmin Lernberger Stafsing
  Dryclean Volumizing & Refreshing – kuivashampoosta. Elevenistä löytyy vain koko 80 ml – onko tätä kuivashampoota isommassa pakkauksessa ollenkaan? 🙂 Jos ei ole, niin miten riittoisa tuo 80ml on?

  • Löytyy myös isompi 300 ml koko, mutta on ollut niin suosittu, että on päässyt loppumaan. Toivottavasti saadaan pian lisää! 🙂

 3. Kaunis on, mutta kokeiltuani ko. sientä, niin ei vakuuttanut: reunat olivat ainakin omassa sienessäni terävät ja sieni ei ollut yhtä pehmeä ja geelimäinen kun vertaa esim. Hyvän Olon Maailman Konjac- sieneen. Ei ainakaan omalla kohdalla jatkoon.

  • Oho, outoa. Minulla tämä on tuntunut ihan yhtä pehmeältä paitsi tietysti jos ei ole ollut kunnolla märkä. Samasta identtisestä materiaalista kun nämä kaikki on kuitenkin taidettu oikeasti valmistaa käsittääkseni? 🙂

   • Samaa matskua varmaan, mutta voiko valmistuksessa olla eri menetelmä? Puristetaanko tuo sieni johonkin puristimeen vai miten se ylipäätään valmistetaan? En sitten tiedän sattuko mulle joku sunnuntaikappale, mutta omassa Ekovistan sienessä on esim. omituiset purseet sienen reunassa…

    • Ostin juuri käyttöön toisen Ekovistan sienen (keltainen) ja nyt ymmärrän, mitä tarkoitit! 🙂 Näköjään voi olla pieniä tuotekohtaisia eroja.

 4. Voiko samalla sienellä siis pestä vartalon ja kasvot?

  Jostain luin vinkin, että konjac-sienellä on kätevä kuoria sheivauksen yhteydessä esim. helposti ärsyyntyvä nivusalue. Eikö vartalolta siirry sieneen ikäviä pöpöjä? Olen jo valmiiksi aikuinen finninaama, joten en tarvitse lisää bakteereita naamaani. 🙁
  Olen käyttänyt vanhaa sientä vartalolle ja ostaessani uuden käyttänyt uutta vain kasvoille. Onko tämä turha ja hankala järjestely?

  Paras tapa sienen kuivaamiseen lienee ilmavasti roikuttaminen?
  Kuinka kauan suosittelet käyttämään samaa sientä?

  • Minustakin tuo oli hieman yllättävää, että sanottiin samaa sientä voivan käyttää siihen. Itse tykkään kyllä pitää erilliset sienet molemmille, vaikka teoriassa samaa sientä voisi toki käyttää kun ensin pesee kasvot ja sitten pesee vartalon ihon. Sieni puhdistuu siinä kuitenkin jo jonkun verran ja käytön jälkeenhän se tulisi kuitenkin puhdistaa saippualla yms.

   Roikottamalla kuivaaminen on minusta paras tapa. Olen käyttänyt samaa sieltä yleensä n. 3 kuukautta kunnes on alkanut olemaan huonossa kunnossa. Tämän kohdalla yllätyin vähän tuosta, että kehotettiin vaihtamaan useammin, mutta olen itse mennyt sienen kunnon mukaan. Sieni alkaa kyllä näyttämään, kun ei ole enää huippukunnossa ja kaipaa vaihtoa. 🙂

 5. Koskeeko laventeli vain väriä, miétin että tuoksuuko tämä sieni laventelille? Hankkisin sen, mutta en voi sietää laventelin tuoksua ollenkan, siksi tämä höhlä kysymys 🙂

  • En ole itsekään laventelin tuoksun ystävä ollenkaan, joten ilokseni voin kerta, että laventeli koskee vain väriä eikä sienen tuoksussa ole hitustakaan laventelia. 🙂

Kommentointi on suljettu.