Löytö: herkulliset Flow kosmetiikka Himalajansuolakuorinnat

*Sis. mainoslinkin

Mikä siinä onkaan, että vartalon ihoa viitsii kyllä puunata kesällä, mutta talvella sen laiminlyö hyvin helposti ihan vain siksi, että sen tulee kätkeneeksi vaatekerrosten alle? Ainakin minulle nimittäin hoidetun vartalon ihon suurin ilo on nimenomaan sen tunnussa eikä niinkään siinä, miltä iho näyttää.

Yksi helpoimpia tapoja tehdä ihosta pehmeä on tietysti kuoria se. Sain talvella vielä Tukholmassa ollessani töiden kautta käsiini kaksi aivan loistavaa vartalokuorintaa, joiden ihanuuden haluaisin mielelläni jakaa vaikka koko maailman kanssa, sillä ne olivat minusta niin loistavia.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Suomalainen Flow kosmetiikka, joka nykyään brändää itsensä kansainvälisemmin myös nimellä Flow Cosmetics valmistaa luonnonkosmetiikkaa ja vaikka itse käytänkin sitä melko vähän, oli sana merkin loistavista vartalokuorinnoista kiirinyt silti minunkin korviini. Olinkin hyvin utelias kokeilemaan myös itse, mistä kehut johtuivat.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Flow kosmetiikan valikoimaan kuuluu useita vartalokuorintoja, joiden teho perustuu luonnonmukaisiin rakeisiin, eli ne eivät sisällä mikromuoveja. Minulle päätyi kokeiluun kaksi mitä herkullisinta tuotetta: Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub ja Coconut & Lemon Himalayan Salt Body Scrub.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kookos & Sitruuna Himalajansuolakuorinta oli elämyksellinen tuote ihan alusta loppuun asti. Sen pirteän keltainen tuubi toi kivaa väriä kylpyhuoneeseen ja itse kuorintavoiteessa oli makea, sitruskiisselimäinen tuoksu, joka sai veden kielelle. 

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuorintavoide sisälsi eri kokoisia suolakiteitä, jotka kuorivat hyvin niin vartalon, käsien kuin jalkojenkin ihon. Paitsi että kuorintavoide pehmensi ihoa kuorivan vaikutuksensa avulla, sisälsi se myös runsaasti ihoa helliviä ainesosia kuten karitevoita ja kookosöljyä, joiden ansiosta iho jäi sen jäljiltä myös ravitun tuntuiseksi ja sopivan kevyesti öljyiseksi. Iholle ei siis välttämättä tarvitse tämän jälkeen enää lisätä erillistä vartalovoidetta.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vartalokuorinnan tuoksun kerrotaan lisäävän positiivista mielialaa sekä auttamaan mieltä rentoutumaan ja virkistymään. Täytyy myöntää, että niin pieni juttu kuin kiva vartalokuorinta onkin, voi se tosiaan onnistua tekemään tuon kaiken. Kun pirteän väriseen pakkaukseen pakattu tuote tuoksuu herkulliselta ja se tuo iholle ihanan pehmeän ja ravitun tunteen heti, tulee väkisinkin hyvä mieli.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka ihastuinkin kovasti kaksikon sitruksiseen osapuoleen, pidin vielä sitäkin enemmän vartalokuorintojen kahviversiosta. Tumma Kahvi Himalajansuolakuorinta tuntui kuorintana tehokkaammalta ja rakeisemmalta, sillä paitsi että se sisälsi suolaa, oli sen koostumukseen lisätty myös puuteroituja kahvipapuja.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vartalokuorinta tuoksui ensinuuhkaisulla luonnonkosmetiikalle ja yrttien sekoitukselle, mutta kun tuotetta alkaa hieroa iholle suihkussa, aukeaa sen tuoksu ja ilma täytyy ihanista kahvin aromeista, joita itse ainakin rakastan. Myös tämä vartalokuorinta jättää kevyesti öljyisen ja ravitun tunteen vartalon iholle, mistä itse pidän kovasti.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tätä postausta täällä Bangkokissa viimeistellessäni harmittelen, etten ollut sattunut ottamaan kuvaa kuorintatuubien suuaukosta. Se oli nimittäin oikeasti hyvin erityinen ja yksi osatekijä tuotteiden erinomaisuudessa. En nimittäin varmasti ole ainoa, joka tykkää ajatuksesta, että kuorintatuote on pakattu tuubiin, sillä purkista sitä on usein hankalaa kaapia märillä käsillä samalla kun yrittää vältellä, ettei purkkiin lorahda mukaan vettä.

Koska nämä vartalokuorinnat ovat säilöntäaineettomia, ei niitä ole voitu pakata purkkeihin juuri siksi, etteivät ne joutuisi niin helposti kosketuksiin veden kanssa. En kuitenkaan varmasti ole ainoa, joka on kiukutellut kuorintatuubeja puristellessaan sitä, kuinka hankalaa tuotteita on välillä saada tuubeista ulos tuubien suuaukon ollessa liian pieni ja tuotteen pursutessa ulos vain pienenä norona. Siinä mielessä purkki onkin tuubia kätevämpi vaihtoehto, että sieltä tuotetta saa sentään helposti kouraistua ulos. Näissä tuubeissa asia on kuitenkin otettu hyvin huomioon ja tuubeissa on VALTAVA suuaukko, josta kuorintaa saa helposti ulos.

Jos siis etsitte hyvää vartalokuorintaa, niin kokeilkaa näitä Flow kosmetiikan ihanuuksia. Vaihtoehtoihin kuuluu myös muita herkkuja kuten piparminttukarkeilta tuoksuva Piparminttu Himalajansuolakuorinta, Lime & Mansikka Himalajansuolakuorinta sekä Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorinta.

*Luonnonmukaisia Flow kosmetiikan tuotteita voi ostaa House of Organicin verkkokaupasta täältä.

Flow kosmetiikka kuorinta Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Flow kosmetiikan tuotteista?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Löytö: herkulliset Flow kosmetiikka Himalajansuolakuorinnat”

  1. Olen itse käyttänyt Flow’n palasaippuoita sekä kasvojen ihon että hiusten pesuun. Toimivat niin hyvin, että ei ole ollut tarvetta kokeilla enää muita vaihtoehtoja. Tuubilliset vartalonkuorinnat olivat hyvä aluevaltaus, pitää laittaa testiin pian! 🙂

    • Minä olen kokeillut vain yhtä palasaippuaa hiusten pesuun, mutta se ei ollut kovin menestyksekäs kokeilu. Täytyy kokeilla lisää kun pääsen taas Ruotsiin! 🙂

  2. Olen tykännyt kovasti piparminttukuorinnasta ja aikeissa on ollut kokeilla muitakin vaan on jotenkin jäänyt.. 🙂

Kommentointi on suljettu.