Pelastaako kirkas huulipuna?

Koska siitä omasta turvakaukalosta on välillä mukavaa ja ihan mieltä virkistävääkin astua pois, ajattelin jälleen ottaa yhden rohkean meikkiaskeleen ja katsoa, löytäisinkö uusia suosikkisävyjä hieman tavallista kirkkaampien huulipunien joukosta.

Olin saanut loppukesästä Oriflamelta kokeiltavikseni joukon värikkäitä The ONE 5-in-1 Colour Stylist Intense Collection -huulipunia ja vaikka yleensä en empinytkään laittaa huulilleni väriä, olivat nämä sävyt sen verran pirtsakoita, että jopa minä olin arastellut näiden kokeilua. Ehkä olin arkailuni seurauksena kuitenkin ohittanut jonkun uuden suosikkisävyni, jonka löytäisin nyt?

Oriflame Intense Collection

Hyvä päivä kokeiluille oli siinä vaiheessa, kun silmänympäryksilleni oli yhdessä yössä ilmestynyt joukko väsymyksestä johtuvia juonteita, jotka onneksi sittemmin haihtuivat tulevien öiden unien aikana, mutta joista ajattelin kokeilumielessä hyötyä. Sanotaan, että niinä päivinä, kun silmät ovat väsyneet, kannattaa huomio ehdottomasti kääntää huuliin. Nämä huulipunasävyt todellakin tekevät sen joten katsotaan, onko niistäkään pelastamaan väsyneitä silmiä!

Orange Pop

Orange Pop -sävy kyllä todellakin pomppasi esiin. Pidän punaisen sävyistä ja käytän niitä mielelläni, mutta ihan näin oransseihin punaisiin en ole tottunut. Puna oli kieltämättä raikas, mutta ehkä kuitenkin enemmän hieman päivettyneen ihon juttu.

Rose Ray

Rose Ray oli puolestaan sävy, jossa tunsin oloni varsin kotoisaksi. Syvä, vadelmainen huulipunasävy toi lookkiin potkua ja melko näkyvääkin väriä, mutta onnistui silti näyttämään samalla melko pehmeältä ja kiinnitti huomion oikealla tavalla.

Daring Lilac

Lilan sävyt eivät tunnetusti ole olleet se omin juttuni ja sen huomasin myös Daring Lilac -sävyn kohdalla. Siitä huolimatta, ettei puna mennyt ihan vielä niiden minulle vieraiden viinihuulten puolelle, oli se silti hieman liian kylmä omaan makuuni.

DARING LILAC

Täytyy silti sanoa, että sävy itsessään oli aivan upea. Jos olisin tummahiuksinen ja ihonsävynikin olisi hitusen päivettyneempi, näyttäisi tämä varmasti aivan mielettömältä!

Vivid Violet

Ja jos edellinen sävy ei tuntunut ihan omalta, niin ei sitten kyllä tämäkään. Vivid Violet on nimensä mukaisesti todella eloisa violetin sävy, mutta ehdottomasti jälleen niitä tapauksia, jotka sopivat huomattavasti kauniimmin hieman meikäläistä eksoottisemmalle väritykselle.

Sunset Red

Lopputulos oli kuitenkin, että jos saan itse valita punaani kunnolla väriä, valitsen sitä mieluiten puhtaasti punaisesta sävyperheestä. Sunset Red -sävy hohti raikasta punaisuuttaan aivan erityisen kirkkaana varastaen ehdottomasti shown koko väsyneiltä kasvoilta.

Johtopäätös oli selkeä: jatkossakin vedän jokaisen huonosti nukutun yön jälkeen aamulla huuliini kirkkaanpunaista huulipunaa ja kohtaan maailman reippaasti hymyillen!

Sujuuko teiltä kirkkaiden sävyjen käyttö?

Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Intense Collection -huulipunilla on hintaa 12 euroa.

 

3 kommenttia artikkeliin ”Pelastaako kirkas huulipuna?”

  1. Nomutta niinhän se on, ettei kaikki huulipunasävyt vaan sovi kaikkien kasvoille. Ja vaikka nuo muutkin värit näyttää kauniilta, niin oikeastaan vain nuo kaksi – punainen ja se roosan sävy piristivät juuri sinun kasvojasi. Itselle taas sopisi vain oranssin tai ruskean sävyiset huulipunat. Ja minusta on ihan ok, ettei pakota itseään käyttämään esimerkiksi violettia huulipunaa jos se ei nyt vaan sovi :’)

    Vastaa
  2. Tosi kauniita ja ihanan raikkaita sävyjä! Pakko kommentoida, että mun mielestä nuo violettiin taittavat sävyt Daring Lilac ja Vivid Violet sopivat sulle oikein hyvin, omaan silmääni eivät näytä yhtään liian kylmiltä. Makuasioita tottakai, mutta halusin vain sanoa että täällä päässä reaktio niidenkin kohdalla oli nimenomaan wau! 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti