Paras kokeilemani puhdistusvesi

*Sis. mainoslinkin

En pääsääntöisesti ole misellivesien ystävä siinä mielessä ainakaan, että suosittelisin käyttämään niitä ainoana meikinpuhdistustuotteena muuten kuin pakon edessä ja tilapäisesti. Vaikka olenkin kokeillut loistavia misellivesiä (joista yksi hyvä esimerkki on aiemmin hehkuttamani, maailman kenties suosituin misellivesi Bioderma Sensibio H20 -misellivesi) en silti halua puhdistaa kasvojani vain misellivedellä, vaan vannon kaksoispuhdistuksen nimeen.

Pidän misellivesiä kuitenkin kätevinä tuotteina täydentämään ihonpuhdistusta. Käytän pH-tasapainotettua ja hoitavia ainesosia sisältävää misellivettä itse tavallisesti kaksoispuhdistuksen jälkeen kasvoveden asemasta jos huomaan, ettei joku meikkituotteeni ole puhdistunut kasvoiltani ihan kunnolla.

(Minulla tätä tapahtuu usein, sillä kokeilen paljon erilaisia tuotteita ja esimerkiksi ripsivärien, huulimeikkituotteiden tai meikkivoiteiden kestävyys saattaa välillä jopa yllättää hieman. Jos tuotteitaan ei kuitenkaan liiemmin vaihtele ja joka kerta meikinpoiston jälkeen huomaa, että iholle on jäänyt meikkiä, joka irtoaa vielä misellivedellä tai kasvovedellä kostutelulla vanulapulla ihon pyyhkiessä ,kannattaa ehdottomasti päivittää ihonpuhdistustuotteet.)

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Olin kuullut jo pitkään paljon kehuja Dr.Jart+ Dermaclear Micro Water -puhdistusvedestä ja kun jo vuosi sitten kävin Soulissa ja kohdalleni sattui loistava tuplapakkaus edulliseen hintaan, ostin sen itselleni.

Siinä missä meillä länsimaissa suositaan ihon puhdistavia misellivesiä, ovat Etelä-Koreassa suositumpia puhdistusvedet. Suurin ero näiden kahden saman asian puhdistuksen suhteen ajavan tuotteen välillä on se, että korealaiset puhdistusvedet eivät vain puhdista ihoa vaan ne myös hoitavat sitä.

Toisin kuin tyypilliset, vain ihon puhdistamiseen keskittyneet misellivedet, sisältävät korealaiset puhdistusvedet runsaasti myös hoitavia ainesosia, minkä ansiosta ne jättävät iholle aivan mielettömän ihanan tunteen. Ihosta tulee siis sekä puhdas että hoidettu.

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Dr.Jart+ Dermaclear Micro Water -puhdistusveden pakkauksessa näkyi maininta sen saamista kehuista korealaisessa Get It Beauty -tv-ohjelmassa, joka esittelee parhaat kosmetiikkatuotteet. Viimeistään tämä merkintä ratkaisi ja minunkin oli saatava tuote itselleni.

(Ohjelmasta löytyy aiempi blogipostaukseni täältä.)

Hellävaraisen puhdistusveden kerrottiin poistavan kasvoilta epäpuhtaudet, meikin ja jopa (vesiliukoisen) ripsivärin ongelmitta ja niin se kyllä lupauksensa mukaisesti tekikin. Vanulappu jää tällä puhdistusvedellä pyyhkimisen jälkeen hyvin likaiseksi ja iho tietysti erittäin puhtaaksi.

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Mikä tästä puhdistusvedestä kuitenkin tekee aivan erityisen on se tunne, jonka se iholle jättää. Tuote sisältää nimittäin runsaasti erilaisia luonnosta saatavia ainesosia kuten bergamottiöljyä, madecassosidea, helmipuuteria, fermentoitua hiivaa, useita luonnollisia uutteita ja jopa sakea. Näiden ainesosien ansiosta iho jää tämän kasvoveden jälkeen paitsi ihanan puhtaan, mutta myös kosteutetun, ravitun ja hoidetun tuntuiseksi.

Kaikkien näiden yhdistelmä on jopa suorastaan hieman hämmentävä, sillä iho on sekä täydellisen puhdas, mutta silti kuitenkin myös täyteläisen kosteutettu ja ravittu, mutta ei kuitenkaan öljyisen klähmäinen.

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Jos poistaisin tällä meikit, haluaisin tietysti huuhdella vielä kasvoni vedellä riippumatta siitä, mitä kaikkea hyvää tuote sisältäisi. Koska käytän tätä kuitenkin meikinpuhdistuksen viimeistelevänä tuotteena tai aamulla kaksoispuhdisuksen jälkimmäisenä vaiheena, ei ihoa ole tarvetta huuhdella ja saan jäädä nauttimaan siitä, että tuotteen hoitavat ainesosat tekevät iholleni hyvää ja aloittavat jo ihon hoidon.

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Tämä on aivan ylivoimaisesti paras koskaan kokeilemani puhdistusvesi enkä ollut edes osannut ajatella, että puhdistusvedestä voisi jäädä iholle näin hoidettu, mutta silti hyvin puhdas tunne.

Kun ostin tuotteen, tuli sen mukana vielä todella kätevä täyttöpussi, jolla voin kohta jo loppuun kuluneen pulloni kätevästi täyttää uudelleen. Näitä täyttöpusseja näytti olevan tarjolla myös eBayssa edulliseen hintaan ja tuotteen käyttö onnistuu myös suoraan täyttöpussista jos nestettä ei halua kaataa erilliseen pulloon.

 Dr.Jart+ Dermaclear Micro Water -puhdistusveden myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Tämän vuoden lokakuussa Etelä-Koreassa käydessäni huomasin, että tuotteen pakkaus on vaihtanut olomuotoaan trendikkäämpään, kantikkaaseen pulloon. Itse tuotteen erittäin suosittu sisältö on kuitenkin ilmeisesti pysynyt samana.

Jos siis etsitte hyvää puhdistusvettä, niin suosittelen ehdottomasti, että tutustutte tähän loistavaan tuotteeseen!

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Käytättekö te misellivettä tai puhdistusvettä?


Lue myös:

Yllättävän tehokas misellivesi: Garnier Micellar Water Oil-Infused Cleansing Water

Puhdistusvesi, jossa on aitoja kukkien terälehtiä: Neogen Real Flower Cleansing Water

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Paras kokeilemani puhdistusvesi”

  1. itsellä on puhdistusvesi tai misellivesi käytössä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, jonka jälkeen sitten käytän vaahtoputsaria. En tiedä sitten meneekö se miten oikein päin. Minulla on ripsienpidennykset käytössä, ja on ollut kieltämättä hankala löytää hyviä öljyttömiä putsareita, varsinkin kun pesuainetta kuitenkin lentelee silmiin peseytyessä. Tähän aihealueeseen kieltämättä olisi ihana saada postaus jossa olisi lisää infoa pidennysihmisille sopivista aineista 😀

  2. Hmm – korvaako tämä siis sitten kasvoveden, vai laitatko tämän päälle kasvovettä ennen hoitonesteitä?

    • Tämä korvaa kasvoveden, mutta itse käytän tämän päällä hoitonestettä ja joskus myös hoitavaa korealaista kasvovettä, jos iho on todella janoinen. 🙂

Kommentointi on suljettu.