Vautsi – NYX Wonder Stick

Kerroin parisen viikkoa sitten ottaneeni rohkeasti askeleen kohti trendikästä maailmaa ja ostaneeni itselleni Anastasian Contour Kitin. Kerroin myös, että rakastuin siihen välittömästi ja nyt voin ilokseni kertoa, että rakkauteni oli niin suurta, että olen tuosta päivästä lähtien käyttänyt kyseistä kasvojenmuotoilupalettia ihan joka ikinen päivä enkä voisi enää kuvitellakaan tekeväni meikkiä ilman sitä.

Kerroin ihastuneeni nimenomaan siihen, kuinka helppoa puuterimaisella tuotteella oli muotoilla kasvoja. Mielessäni arastelin voidemaisia varjostussävyjä, mutta kiinnostukseni niitä kohtaan oli silti herännyt. Olikin siis varsin iloinen hetki, kun pääsin töiden kautta osallistumaan NYXin koulutukseen ja sain sieltä lahjaksi oman NYX Wonder Stickin.

NYX Wonder Stick Universal

NYXin Wonder Stick on suorastaan jo kulttimaineeseen ampaissut kaksipäinen kasvojenmuotoilupuikko, jota on kehuttu varsin vuolaasti. Puikon toisessa päässä on voidemainen korostussävy ja toisessa varjoastussävy, joilla kasvoille piirretään häivyteltäviä viivoja. Lopputuloksena on täydellisesti muotoiltu pärstävärkki. (Ainakin teoriassa.)

NYX Wonder Stick Universal

Oma puikkoni oli sävyä Universal, joka oli yllätyksekseni melko vaalea. Jännitin eniten vaalean korostussävyn tummuutta, sillä jos se ei olisi tarpeeksi vaalea, menisi tuotteesta koko pointti.

NYX Wonder Stick Universal

Yllätyin vaalean sävyn vaaleudesta sekä myös sen helmiäisyydestä. Olin olettanut sävyn mattaisemmaksi, mutta Googlen avulla selvisi, että siinä missä muiden Wonder Stickien vaalea sävy on mattainen, on se Universal-sävyssä nimenomaan helmiäishohtoinen. Sopii.

NYX Wonder Stick Universal

Tässä kuvassa kasvojen iholla on pelkkä meikkivoide ilman, että olen vielä alkanut yrittää korostella ja varjostella ihoa. Nyt kun olen ollut niin tiiviisti tekemisissä Anastasian paletin kanssa, tuntuu ”tavallinen” meikkipohja ihan tylsältä suorastaan.

NYX Wonder Stick Universal

Arkailin ihan vähän varisnkin tummalla puikolla piirtäessäni, sillä ajattelin varjostusten häivyttämisen olevan työn ja tuskan takana. Jätin viivan melko kauan hiusrajasta ja poskilläkin tyydyin ohuempiin vetoihin. Vaalea puikko oli muotoiltu lähtökohtaisesti tummaa kärjestä kapeammaksi, minkä vuoksi silläkin tuli näin ensimmäisellä kerralla ainakin vähän kapeampaa piirtojälkeä.

NYX Wonder Stick Universal

Täytyy kuitenkin sanoa, että yllätyin aivan suunnattomasti siitä, kuinka hyvin tuote häivyttyi iholleni. Taputtelin viirut kadoksiin Beautyblenderiä käyttäen ja ne häivyttyivät kuin itsestään. Aloin jopa epäillä, että hankaan niitä vain iholtani sieneen ja ettei kasvoillani lopulta edes olisi yhtään varjostussävyä, mutta ilmeisesti ne vain ihan oikeasti häivyttyivät iholleni eivätkä vaan pyyhkiytyneet sieneen.

Yllätyinkin, kuinka äärettömän helppokäyttöinen tumma varjostussävy oli ja vaikka olin aluksi pelännyt sen olevan paitsi hankalasti häivyttyvä myös liian oranssi ja jäävän siksi vaille käyttöä, osoittautuikin se aivan loistavaksi sävyksi myös näin vaalealla iholla.

NYX Wonder Stick Universal

Ja hei vau! Katsokaa nyt, kuinka heleää kuulautta puikko iholleni toi! Tässä näkyy myös leukapieli osaksi häivytettynä. Jotenkin hämmästyttävästi se sävy vaan katoaa iholle jättämättä sille oranssihtavia rannuja. (Suurin pelkoni oli, että leukapieleni näyttäisivät siltä, kuin että minulla olisi vaan liian tumma meikkivoide, mutta näin ei kuitenkaan käynyt.)

Heitin kasvoille lopuksi kevyesti irtopuuteria kiinnittääkseni meikin ja täytyy sanoa, että tykästyin tuotteeseen jo heti ensimmäisellä kokeilukerralla täysin. Puikosta oli todellakin tehty amatööriystävällinen ja sen avulla oli hyvin vaivatonta luoda luonnollista muotoilua kasvoille. Kuten kuvasta näkyy, ei kasvoilta todellakaan voi selvästi erottaa, missä menee varjostusta ja missä ei, mutta lopputulos näyttää selvästi kolmiulotteisemmalta kuin ilman korostus- ja varjostussävyjä.

NYX Wonder Stick Universal

Olin etukäteen ajatellut, että kokeilisin puikkoa vaan enkä uskonut, että innostuisin voidemaisesta tuotteesta. Nyt täytyy kuitenkin sanoa, että tämä oli itseasiassa todella hyvä tuote, joka pääsee varmasti enemmänkin käyttöön ja uskallan vedellä tällä rohkeamminkin viivoja voidessani olla varma, että ne häivyttyvät vaivatta ja että lopputulos on erinomainen.

NYX Wonder Stick Universal

Joko teillä on oma Wonder Stick?

NYXin Wonderstickin löytyy myynnistä täältä.*

8 kommenttia artikkeliin ”Vautsi – NYX Wonder Stick”

  1. Hauska sattuma, juuri tänään ostin omani sävyssä light ja heti piti päästä kokeilemaan. On kyllä huippu tuote ja itsekin hämmästyin kuinka helposti se häivyttyi iholle.

  2. Kiva että tuossa paketissa on ohjeet, koska itse en älyäisi miten sitä käytetään. Ehkä joskus hifistellessäni voisin tuon kotiuttaa. Oliko Contour Kitissä ohjeita, minkä tyyppiselle alueelle mikäkin väri sopii?

Kommentointi on suljettu.