Loistava hopeanaamio vaaleille hiuksille Cutrinilta

Kerroin jo kesällä saaneeni Cutrinilta blogikokeiluun vaaleissa hiuksissani todella mahtavaksi osoittautuneen kolmikon.

Cutrin Reflection Silver Treatment

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo poistaa hiuksia samentavat mineraalikertymät ja Reflection Silver Shampoo taittoi lämpimiä vivahteita. Varsinainen tähtituote on kuitenkin Reflection Silver Treatment -hopeanaamio, joka tosin säikäytti minut ensimmäisellä kokeilukerralla ensin pahan päiväisesti.

Cutrin Reflection Silver Treatment

Reflection Silver Treatment on vaaleita hiuksia sävyttävä erikoishoito, johon pääsin tutustumaan hieman sattumalta. Sain Cutrinilta yhteydenoton, jossa kerrottiin, kuinka Cutrinin hopeashampoon ja näiden sävyttävien erikoishoitojen avulla vaaleisiin hiuksiin voidaan luoda kauniita pastellisävyjä.

Kieltämättä ajatus huurteisesta mansikkavivahteesta tai huurteisesta persikkasävystä houkutteli, mutta rehellisesti sanottuna jänistin. Oli ollut jo ihan tarpeeksi suuri tuskien taival päästä eroon mustan hiusvärin jälkeisistä punertavista, oranssisista ja kellertävistä vivahteista, eli en uskaltanut ottaa riskiä, että sävypigmentit jämähtäisivät käsiteltyihin latvoihini.

Cutrin Reflection Silver Treatment

Tyydyin siis arkajalkana kokeilemaan pelkkää shampoota ja hopeahoitoainetta ilman minkäänlaisia sekoitteluja. Hopeashampoo toimi tosiaan hyvällä menestyksellä, joten annoin mielelläni vuoron myös erikoishoidolle. Poimin tuotteen mukaan suihkuun, levitin sitä hiuksiini ja huusin äkkiä miehen paikalle kameran kanssa. Hitto, tästä ei voi tulla hyvää lopputulosta, minulle taitaa tulla violettisen harmaa granny-tukka!

Cutrin Reflection Silver Treatment

Ohjeiden mukaan erikoishoitoa pidetään hiuksissa 5-15 minuuttia, mitä en todellakaan uskaltanu ensimmäisellä kokeilukerralla tehdä. Enhän minä halunnut violettista tukkaa vaan ihan vain vähän taittoa! Pesin tukan parin minuutin vaikutusajan jälkeen ja kuivasin sen jännityksellä.

Cutrin Reflection Silver Treatment

Ja ohhoh: eihän tästä mitään grannya tullut! Seuraavalla kerralla uskalsin pidentää vaikutusaikaa ja lopputulos oli yhä edelleen loistava. Jes!

Cutrin Reflection Silver Treatment

Intensiivisen sävyinen erikoishoito paitsi taittaa hiusten lämpimiä sävyvivahteita myös hoitaa ja ravitsee niitä. Tuote toi hiuksille sopivan sileän ja hoidetun tunteen, mutta ei kuitenkaan tehnyt niistä raskaan, liian liukkaan tai lattean tuntuisia.

Cutrin Reflection Silver Treatment

Olen pitänyt tuotetta hiuksissani yleensä 5-8 minuutin vaikutusajalla, sillä ihan kaikkein kärsineimmät suortuvat saattavat napata väriä ihan hitusen muita hiuksia enemmän. Hiukset ovat silti joka kerta jääneet kirkkaan vaaleiksi eivätkä koskaan niin pelottavan tummiksi ja sameiksi, mitä olen suihkussa niitä peloissani katsellessani aavistellut voivan käydä.

Tälle tuotteelle lähtee suuri peukku ja jos joku muuten on kokeillut noiden Cutrinin vinkkaamien huurteisten sävyjen sekoittelua niin kertokaahan, miltä lopputulos näytti!

Cutrin Reflection Silver Treatment
Onko joku muu tykästynyt tähän tuotteeseen?

2 kommenttia artikkeliin ”Loistava hopeanaamio vaaleille hiuksille Cutrinilta”

Kommentointi on suljettu.