Nyt on vesi kielellä!

Meillä kaikilla on varmasti omat herkuttelufiksaatiomme, joista osa on enemmän terveellisiä kuin toiset. Yksi tämän talouden lemppariherkuista on kaurapuuro, johon on sekoitettu kaakaojauhetta. Ja omm nomm, jos sekaan vielä heittää vadelmia! Herrrkkkua!
Jos herkkuhammasta kolottaa ja hampaatkin on jo harjattu, voi samat elementit onneksi kuitenkin ottaa mukaansa suihkunkin puolelle ilman, että hampaita tarvitsisi harjata uudelleen:
Aivan kuten varmasti teistä moni muukin, ihastuin minäkin aivan suunattomasti maaliskuun LivBoxin tuomaan vartalonkuorintaherkkuun. Osaan laatikoista oli pakattu mukaan kynsiöljy ja osasta löytyi tämä ihanuus enkä taatusti ole ollut ainoa, joka on huokaillut tämän herkullisen tuoksun perään joka kerta purkin avatessaan.
Kauraa ja suklaata sekoittava Herbinan vartalokuorinta tuoksuu aivan ihastuttaville suklaakekseille ja pakko sanoa kliseisesti, että tätä käyttäessä suorastaan haluaa jäädä nuolemaan näppejään.
Hellävarainen kuorinta tuntui itsessään iholla ollessaan varsin tavalliselta kuorinnalta, joka kuori sopivasti raapimatta ihoa tai jättämättä iholle pesun jälkeen mitään erityistä öljyistä yms. tunnetta, jonka jotkut kosteuttavat vartalokuorinnat tekevät. Minusta tämä oli kuitenkin ihana peruskuorinta, jonka lisäarvo syntyi nimenomaan tuotteen tuoksusta, jonka osalta tuotekehittely on mennyt aivan erityisen nappiin.
Samaan tuotelinjaan kuuluvat kuorinnan lisäksi myös vartalovoi ja suihkugeeli, joista varsinkin suihkugeelin hankinta kutkutteli pitkään mielessäni. Vartalovoitkin ovat tunnetusti minulle rakkaita, mutta tässä tapauksessa jäin kuitenkin miettimään, olisiko suklaakekseille ihanaa tyytyä tuoksumaan vain sen pienen suihkuhetken ajan eikä vielä sen jälkeenkin.
Rehellisesti täytyy kuitenkin sanoa, että en itse koskaan osta vartalokuorintoja, sillä koen saavani saman lopputuloksen helposti kuorintahanskalla ja suihkugeelilläkin, mutta tässä voisi olla ihana tuote äitienpäiväpakettiin vaikkapa sen Fazerin sinisen kanssa pakattuna. Vartalokuorinnat kun ovat usein niitä tuotteita, joita ei itse tule ostettua, mutta jos sellaisen on saanut, tulevat ne aina lopulta käyettyä.

 

Onko joku muu huumantunut Herbinan Kaura-Suklaa -tuotteiden tuoksusta?

Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinnalla on hintaa n. 4 euroa / 150 ml.

16 kommenttia artikkeliin ”Nyt on vesi kielellä!”

  1. KYLLÄ! Kyylläääää!! Nämä on aivan taivaallisia, just korkkasin omani <3 Löytyy koko kasti, suihkugeeli, kuorinta ja vartalovoidekin. Nam <3

  2. Mitä nuo kuorivat rakeet ovat? Polyethylene incissä kolmantena mutta tuossa kuvassa rakeet eivät näytä muovilta. Olen itsekin saanut tämän kuorinnan Livboxista mutta en ole sitä vielä avannut enkä haluakaan jos rakeet muovia.

  3. Yksi lemppari kuorinta<3 Muistan kun sain tämän ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten lahjaksi ja siitä asti se on ollut lähellä sydäntä. <3

  4. Meillä äiti sai tuon joululahjaksi suihkusaippuan kanssa setissä, mutta hänen mielestään haisi ihan eltaantuneelle, pilaantuneelle jollekkin. Mun sisko taas tykkäsi tosta tuoksusta erittäin paljon. Mun mielestä toi tuoksu oli tunkkainen ja kaikkea muuta kuin herkullinen. Tykkään enemmän sellasista raikkaista ja virkistävistä tuoksuista. Hyvä kuorinta toi on, mutta se tuoksu on aivan hirveä.

  5. Mä tykkäsin myös tuotteiden tuoksusta, mutten ole nähnyt näitä enää pitkään aikaan. Suihkugeeliä käytin varmaan joskus lähemmäs pari vuotta sitten. No, hyvä jos "lanseerataan" uudelleen!

  6. Mä ostin talvella tuota bodybutteria, ja tykkäsin kyllä todella. Tuoksuu hyvälle, ja kosteuttaa ihan törkyhyvin. Levittyy mun mielestä myös paremmin kuin esim. Body Shopin ruumisrasvat.

  7. Olen saanut käsityksen, että osa Livboxin tuotteista on vanhoja, myynnistä poistuvia tuotteita. Ostin joskus saman sarjan vartalovoin parilla eurollla ja kun huomasin, että osa Livboxin tilaajista oli saanut tuon Herbinan kuorinnan (itse sain siis kynsiöljyn), niin ajattelin että pakko hankkia loputkin kaura-suklaa-sarjan tuotteista. Mutta niitä ei tosiaan näe enää oikein missään myynnissä ja tuotteiden löytäminen oli miltei salapoliisityötä 🙁

Kommentointi on suljettu.