Lankesin: Too Faced Best Year Ever 2018 -joulupakkaus

*Sis. mainoslinkin

Tykkään eniten postailla tuotteista, joiden yhteyteen voin linkittää, mistä ne saa itselleen helposti ostettua. Blogini idea on jakaa eteenpäin kosmetiikkatietoa ja tuotevinkkejä, mutta joskus olen jostakin vain niin innoissani, että minun on suorastaan pakko näpytellä siitä postaus, vaikka siitä ei ole kovin monelle konkreettista hyötyä.

(Viimeksi tällainen postaus ilmestyi ihan vähän aikaa sitten, kun fiilistelin muutamia Korean reissulta tekemiäni tuotehankintoja täällä.) 

Too Faced Best Year Ever 2018

Tällä kertaa olen aivan innoissani siitä, että sain käsiini jouluksi lanseeratun Too Faced Best Year Ever 2018 -pakkauksen, joten pakkohan tämä on saada teillekin esitellä.

Too Faced Best Year Ever 2018

Jouluisen pahvilaatikon sisältä löytyy metallinhohtoisen kullan ja vaaleanpunaisen sävyissä hehkuva meikkipussi, joka tulee taatusti jäämään käyttöön. Meikkipussi on täydellinen kokoinen perus meikkisatsille ja muutenkin malliltaan loistava.

Too Faced Best Year Ever 2018

Ihan parasta on kuitenkin se, mitä meikkipussista löytyy sisältä. Siellä on nimittäin kolme erilaista meikkipalettia sekä matkakokoinen Too Faced Better Than Sex -ripsiväri, joka sattuu olemaan suosikkini. Tykkään ripsiväristä nimenomaan sen sopivan vahamaisen koostumuksen ja hyvän harjan ansiosta, sillä lopputuloksena on runsaat, mutta hyvin erotellut ripset.

(Ripsiväristä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.)

Too Faced Best Year Ever 2018

Tykkään meikkipaleteista, sillä minusta on kätevää, että käteni ulottuvilla on välittömästi valikoima toisiinsa sointuvia sävyjä. Käytän itseasiassa todella harvoin yksittäisiä luomivärinappeja. Myönnän, että kokisin pienemmät paletit kätevämmiksi, mutta nämä ovat onneksi silti edelleen vielä ihan sopivan kokoisia.

Too Faced Best Year Ever 2018

I Believe In Pink -paletti sisältää kuusi vaalenpunertavaan ja luumuun taittavaa sävyä, joilla syntyy niin kevyitä kuin intensiivisempiäkin silmämeikkejä. Lisäksi paletissa on melko sähäkältä näyttävä pinkki poskipuna. Kuten olen kertonut, olen melko tylsä meikkaaja, mutta nämä luomivärisävyt ovat sellaisia helppoja sävyjä, joita tulee käytettyä jatkuvasti.

Too Faced Best Year Ever 2018

Natural Beauty -paletti sisältää kuusi maanläheistä, ruskeaan vivahtavaa sävyä. Niiden kaverina on lisäksi heleän lämmin aurinkopuuteri. Myös tämä paletti tuntuu todella helpolta käyttää vaikka päivittäin, sillä neutraalien sävyjen luomaa lopputulosta voi helposti varioida.

Too Faced Best Year Ever 2018

Super Fun Night -paletin olisi voinut odottaa sisältävän voimakkaita ja tummia sävyjä, mutta itseasiassa myös sen sävyt ovat melko kevyitä. Paletista löytyy vain yksi erittäin tumma sävy, mutta hyvä mattamusta tulee aina tarpeeseen ja sopii myös silmien rajaamiseen. Lisäksi paletissa on korostuspuuteri.

Too Faced Best Year Ever 2018

Pakkauksen mukana tulee myös kätevä ohjelehdykkä, jossa on konkreettisia vinkkejä meikkilookkien luomiseen paleteilla. Lehdykkä sisältää hyvät ohjeet useampaan lookkiin ja sopii loistavasti kaltaiselleni vähemmän taiteelliselle meikkaajalle henkilökohtaiseksi meikkausvalmentajaksi.

Too Faced Best Year Ever 2018

Mukava lisä pakkauksen paleteissa on myös se, että jos jollekin niistä ei ole itse tarvetta, voi ne myös antaa eteenpäin lahjaksi. Palettien takana kun on jo valmiiksi tekstirivit lahjan saajan ja antajan nimille.

Too Faced Best Year Ever 2018

Kuten olen aiemmin kertonut, voi Too Faced -tuotteita tilata Suomeen brittiläisen Selfridges-tavaratalon verkkosivuilta. (Aiheesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.) Valitettavasti joudun kuitenkin tuottamaan ikävän pettymyksen ja kertomaan, että vaikka tätä settiä aiemmin olikin siellä myynnissä, näyttäisi se nyt olevan valitettavasti jo loppu.

Too Faced Best Year Ever 2018 Eyeshadows

Oma settini on ostettu Tukholman Sephorasta, jossa niitä oli vielä viime viikolla runsaasti jäljellä, eli jos omat tai jonkun tutun askeleet ovat suuntaamassa Tukholmaa kohti, voi tällaisen yrittää saada kotiutettua vielä itseleen. Setillä oli hintaa n. 55 euroa.

*Too Faced -merkin meikkejä voi ostaa verkossa brittiläisen Cult Beautyn sivustolta täältä.

Too Faced Best Year Ever 2018

Onko joku muu hankkinut tämän tai jonkun muun Too Facedin joulutuotteen?

Seuraa minua somessa:

6 kommenttia artikkeliin ”Lankesin: Too Faced Best Year Ever 2018 -joulupakkaus”

 1. Too Faced….. aaahhhh mitä ihanuutta. Olen tullut tulokseen, että merkkiä ei tule Suomeen, koska silloin ei mitään muuta ostettaisi 😉 ois, Nars on toinen jota odotan. Oi pliis shepora tuu pian. 🙂

  Vastaa
  • Joo, pakko olla kyse siitä, että muut merkit ovat yhdessä keränneet kolehdin, jolla Too Faced on maksettu pysymään pois markkinoilta, koska muuten tapahtuisi juuri noin! 😀

   Vastaa
 2. Pökerryttävän ihania sävyjä aivan liian ihanassa pakkauksessa! Onneksi (ja pyh!) ei ole mitään mahdollisuutta tätä itselle saada. En varmaan raaskisi edes käyttää 🙂

  Vastaa
 3. Miksi too facedia on niin vaikea saada suomeen! 🙁 Eikö ole mitään mahdollisuuksia saada sitä elevenille myyntiin? Ostaisin varastot tyhjiksi!!

  Vastaa
  • Valitettavasti merkin määrittelemät alueelliset myyntioikeudet rajoittavat sen saatavuutta. Merkki oli itseasiassa elevenillä myynnissä ensimmäisenä, mutta siirä jouduttiin luopumaan Sephoran vuoksi.

   Vastaa

Jätä kommentti