Testissä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamiot

*Sis. mainoslinkin

Vaikka Bangkokissa onkin tarjolla paljon sellaista kosmetiikkaa, johon ei Suomesta pääse ainakaan kovin vaivattomasti käsiksi, näyttää monien kosmetiikkamerkkien tuotevalikoima täälläkin päin maailmaa silti hyvin samalta kuin meillä kotipuolessa – joskus tosin ehkä pienellä hienosäädöllä varustettuna.

Bongasin täältäkin myynnistä Garnier Hydra Bomb -kangasnaamioita ja koska ne sattuivat kohdalleni hyvällä tarjoushinnalla, päätin kotiuttaa niitä valikoiman blogipostausta varten.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (1)

Thaimaassa nämä kangasnaamiot kulkevat aavistuksen eri nimellä ja pakkausteksteillä kuin Suomen markkinoilla, mutta ainesosaluetteloiden perusteella ne näyttivät olevan hyvin pitkälti samaa tavaraa kuin meilläkin myytävät. Pakkausten markkinointiviestintä oli siis vain kohdennettu niin, että se kohtasi paremmin aasialaiset kuluttajat.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (2)

Vihreään pussiin pakattu, meidän markkinoillamme Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Re Balancing Mask -nimellä kulkeva kangasnaamio on kehitetty epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Aasian makkinoilla naamion kerrotaan kosteuttavan ihoa tehokkasti, tekevän ihosta mattaisen sekä supistavan huokosia.

Euroopan kosmetiikkalainsäädäntö rajoittaa kuitenkin markkinointiviestintää sen verran, että meillä myynnissä olevassa versiossa luvataan siinäkin tehokasta kosteutusta, mutta sen lisäksi naamion kerrotaan vain auttavan tekemään ihosta mattaisemman sekä tekemään huokosista huomaamattomamman näköiset.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (4)

Sininen kangasnaamio kulkee meillä nimellä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Revitalising Mask. Kosteusköyhälle iholle tarkoitettu tehokosteuttava kangasnaamio auttaa täyttämään ihon ehtyneet kosteusvarastot ja sen kautta tekemään ihosta täyteläisemmän näköisen.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (3)

Kolmannen naamion kohdalla luulin poimineeni hyllystä meillä myynnissä olevaa Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Soothing Mask -kangasnaamiota vastaavan version, mutta siinä missä meidän markkinoillamme on tarjolla kehäkukkaa hyödyntävä, ihoa rauhoittava naamio, on täällä myynnissä kirsikan kukkia sisältävä, sameaa ihoa kirkastava naamio.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Garnierin kangasnaamioissa on niiden ulkopinnalla tukikangas, joka on tehty helpottamaan naamioiden asettelua. Naamio asetellaan kasvoille tukikankaan ollessa vielä paikoillaan, mutta tukikangas poistetaan kasvoilta naamion asettelun jälkeen. Minusta tukikangas tuntuu näiden naamioiden kohdalla kuitenkin erittäin turhalta lisältä, sillä lähinnä siitä on hyötyä sellaisten kangasnaamioiden kanssa, joiden kangas on erittäin ohut ja siksi hankala asetella kasvoille tai joissa on muuten jotain erityistä.

Naamioissa on mielestäni erittäin onnistunut muotoilu, jonka ansiosta ne asettuvat ainakin omille kasvoilleni hyvin tiiviisti. Ne tuntuvat miellyttävän märiltä, raikkailta ja tehokkaasti kosteuttavilta. Naamioiden vaikutusajaksi on suositeltu 15 minuuttia ja ne pysyvätkin koko sen ajan ja jopa pidempäänkin hyvin kosteina. Naamioiden mainostetaankin sisältävät ihon koko viikon tarpeiden verran seerumia. (Eri asia on tietysti, pystyykö iho oikeasti imemään kerralla niin paljon kuin se koko viikon aikana sitä imisi.)

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Olin suunnitellut esitteleväni tässä postauksessa, mitä eroja eri naamioilla oli keskenään, mutta täytyy sanoa, että loppujen lopuksi niistä jokainen tuntui luovan iholleni saman vaikutuksen enkä kyennyt erittelemään yksittäisten naamioiden vaikutuksia sen tarkemmin.

Tämä ei sinänsä ollut kovin suuri yllätys, sillä jos naamioiden ainesosaluetteloja vertaa keskenään, ei niissä näytä olevan kovin suuria eroja yksittäisiä aktiiviaineita lukuunottamatta. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö eri naamioissa voisi olla hieman eri pitoisuus muita aineita, mutta omien käyttökokemusteni perusteella en huomannut niissä merkittäviä eroja.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Yhteistä kangasnaamioille oli kuitenkin se, että jokainen niistä oli nimensä mukainen kosteuspommi ja toi iholleni erittäin tehokasta kosteutusta. Oli hauskaa huomata, kuinka kangasnaamioista oltiin parhaan kyvyn mukaan pyritty tekemään länsimaalaisille, kangasnaamioiden käyttöä vielä harjoitteleville kuluttajille mahdollisimman miellyttäviä käyttää, mikä paitsi näkyi niissä olleessa tukikankaassa, myös tuntui niiden sisältämässä seerumissa.

Naamioissa käytetty seerumi oli koostumukseltaan raikkaan kosteuttavaa ja ravitsevaa ja sillä oli iholle hyvin konkreettinen, kosteusvarastoja täyttävä vaikutus. Siinä missä monet korealaiset kangasnaamiot saattavat kuitenkin jättää iholle jopa hieman klähmäisen tunteen, eivät nämä jättäneet sellaista.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Iho tuntui naamioiden käytön jälkeen täyteläisen kosteutetulta, mutta silti miellyttävän raikkaalta ja jopa sellaiselta, että iholle voi hyvin laittaa naamion jälkeen meikkipohjan (mitä tietysti kokeilin ja mikä onnistui ongelmitta). Monet korealaiset kasvonaamiot tuntuvat sen verran ravitsevan tunteen jättäviltä, että niiden käyttö tuntuu parhaalta iltaisin, mutta näitä voi hyvin käyttää vaikka ihon virkistykseen aamulla tai ennen tärkeää menoa.

Olen kuullut monien kehuvan näitä Garnierin kangasnaamioita ja täytyy myöntää, että ymmärrän näiden saamat kahut ja minäkin voin yhtyä niihin. Jos siis haluatte poimia kauppareissultanne mukaan hyvän kangasnaamion, kannattaa tutustua näihin Garnier Hydra Bomb Tissue Mask -kangasnaamioihin.

*Garnierin kangasnaamioita voi ostaa verkosta esimerkiksi Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1

Oletteko kokeilleet Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamioita?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

26 kommenttia artikkeliin ”Testissä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamiot”

 1. En ole montaa eri kangasnaamioo kokeilut, max. Kymmentä erilaista. Tuota Garnierin punaista olen kokeillut. Pidin kyllä siitä, se on myös helposti saatavilla, sekä edullinen. Se onkin ostoslistallani kunhan pääsen isoille kylille..eli Ylivieskaan.. hehhehhee.
  Niin! Parasta tässä oli istuvuus! Inhoan jos naamio ei varsinkaan silmien kohdalta istu hyvin .

 2. Itse olen tykännyt näistä ennemmän kuin monesta Aasian maskista. Pääosin istuvuuden takia. Ja hintakaan ei ole huono.

  • Joo, istuvuus on kyllä hyvä ja jopa parempi tosiaan kuin monissa muissa. 🙂

 3. Olen kokeillut ja tykkään. Erehdyin vain ensimmäisellä kerralla sivelemään loput seerumit naamion jälkeen kasvoille eikä tahmainen tunne lähtenyt millään pariin päivään. Kun laitoin seerumin ylijäämät ensin ja sitten naamion niin hyvin toimi. Mielestäni myös tuo tukikangas on turha, sillä kangas irtoaa kasvoilta samalla kun tukikankaan irrottaa.

  Tänne Suomeen on juuri tullut garnierilta myös annospakattuja kasvoille levitettäviä tavallisia naamioita, vaikuttavat oikein hyviltä 🙂

  • Taisinkin nähdä niitä täälläkin, eli pitääkin tutustua, jos ovat kerran Suomessakin saatavilla. Kiitos vinkistä! <3

 4. Moikka Virve!
  Ei nyt varsinaisesti liity postaukseen, mutta osaatko sanoa onko Elevenille tulossa täydennystä Cosrx-tuotteisiin? Verkkokaupassa ei ole kuin 2 tuotetta enää.

  Kiitos!

  • Asian eteen tehdään töitä, mutta tällä hetkellä en osaa sanoa, missä vaiheessa täydennystä tulee. Varaston tyhjyys johtuu valmistajan käytännöistä tällä hetkellä. :/

   • kiitos vastauksestasi! Arvelinkin, että jotain häikkää valmistajan puolelta. Ei auta muuta kun odotella 🙂

    • Joo, valmistaja ei ole oikein kovin tehokas edistämään Euroopan jakeluaan ja kaikki aina hieman kestää. Toivotaan kuitenkin, että saadaan tuotteet taas pian takaisin valikoimaan! 🙂

  • Löysin parilla eri tarjouksella. Joku oli ensin 39 THB ja sitten taisi olla kimppatarjous, jossa sai kaksi 79 THB jos nyt oikein muistan. 🙂 (Eli noin euron kappale.)

 5. Oon testannut tota sinistä, mutta sen jälkeen en ole kangasnaamioihin koskenut… Kyllähän se oli ihan kivan kosteuttava, mutta iho ei millään saanut kaikkea sitä seerumimäärää imettyä vaan suurin osa jäi klähmänä pinnalle. Tuntuisi vähän tuhlaukselta hommata uudelleen, koska en huomannut vaikutuksia, tuotetta menisi mulla hukkaan eikä se -ihme kyllä, kun näitä kaikkia kommenttejakin lukee – istunut meikäläisen kasvoille erityisen hyvin… En myöskään tykästynyt kangasnaamioiden käyttötapaan ja sen kylmän ja limaisen ”rätin” pitämisestä kasvoilla :,D Mutta joskus jos tarvitsen tehokosteutusta kasvoille niin testaan kyllä uudelleen – ja ehkä mieli kangasnaamioita kohtaan muuttuisi positiivisemmaksi 😉

  • Eikä kangasnaamioiden tosiaan välttämättä tarvitsekaan olla kaikkien juttu. 🙂

   Naamiopusseissa on niin reilusti seerumia, ettei kaiken muuten kuulukaan imeytyä iholle vaan osa on siellä vaan ”täytteenä” pitämässä kankaan kosteana. Iho imee siitä ehkä pari milliä, vaikka pussissa on sitä jopa 30 ml. 🙂

 6. Garnierin naamio vaikutti ”halppikselta”. Ei kosteuttanut yhtä hyvin, kuin korealaiset versiot. Naamio kuivui liian äkkiä ja alkoi irtioilemaan kasvojen reunoilta.
  Tulipahan testattua! 🙂

  • Oho, onpas jännä että oli noin erilainen kokemus. Mikä versio sinulla oli?

 7. Tosi hyvä postaus! Oon kokeillu näitä kaikkia Suomen versioina ja pidän näistä tosi paljon. Ne kosteuttavat niin hyvin hintaansa nähden! Vaaleanpunainen on mun lemppari, koska se tuntuu kosteuttavan kaikista parhaiten.

  • Pitääkin heti Ruotsiin palattua hankkia käsiin vielä tuo vaaleanpunainen versio! 🙂

 8. Mä tykkään Garnierin naamioosta! Se jättää iholle ihanan raikkaan tunteen, eikä ole hinnalla pilattu 🙂 Ihanaa arjen luksusta kuivalle pärställe.

 9. Mun kasvoille nää taas ei istu ollenkaan! Monta parempaa olen löytänyt!
  Garnierilta on tullut kaksi uutta mustaa kangasta olevaa naamiota ja ne sitten istuikin paremmin ja niissä ei ollut sitä tukikangasta mukana.

  • No höh! :/

   En ollutkaan kuullut noista uusista naamioista, pitääkin tutkia. Kiitos vinkistä! 🙂

 10. Mielenkiinnolla lukenut kommenntteja ja aion kyllä kokeilla kosteusköyhälle kasvoilleni kenties sinistä.Vai voisitko 52 kasvoille suositella jotain näistä?

  • Nämä kaikki tuntuivat minusta tehokkaasti kosteuttavilta ja kivoilta. Tuo sininen sopii varmasti kaiken ikäisille, joiden iho kaipaa kosteutusta. Toivottavasti tykkäät ja tulethan kertomaan, miltä naamio tuntui! 🙂

 11. Olen kokeillut sinistä ja vaaleanpunaista ja sininen on ehdoton suosikkini! Tekee ihosta ihanan kosteutetun ja sileän sekä naamio pysyy hyvin kasvoilla. Levitän vielä pakkaukseen jääneen seerumin kaulalle ja naamion päälle. Naamion poistamisen jälkeen hieron lopun seerumin kasvoille. Tämä on kyllä ollut kuivan ihoni pelastus 🙂

Kommentointi on suljettu.