Maailman paras kosteusnaamio

Sain blogipostina tammikuun LivBoxin, josta löytyi eräs suosikkituotteeni.
Kyseessä on melko uusi tuote, mutta voin silti jollain tapaa kutsua sitä kaikkien aikojen suosikkituotteekseni. 
Minulla ja Lumenen kosteuttavalla naamiolla on nimittäin ollut jo yli kymmenen vuotta rakkaussuhde, joka on kestänyt läpi eri elämänvaiheiden ja muutosten. Siitä lähtien, kun teininä laitoin ensimmäisen kerran kasvoilleni Lumenen silloista kosteuttavaa naamiota olen tiennyt minulla aina olevan jemmoissani mitä parhain pikapelastaja kuivuuden iskiessä ihoani vastaan.
Myös naamion uusin versio Sensitive Touch Moisturizing & Calming Mask on ilahduttanut minua varsinkin viimeaikoina erityisen usein.
 Erityisesti herkälle iholle suunnatu, Allergia- ja Astmaliiton leimankin ansainnut naamio on edeltäjiensä tapaan aivan loistava tuote, jota suosittelen jokaiselle, jonka iho kaipaa lisää kosteutta.
Tuote on nimittäin oikea tehopommi kuivalle ja pintakuivalle iholle!
Ihan erityisen ja poikkeuksellisen loistavaa tässä naamiossa on sen koostumus, joka kosteuttaa tehokkaasti, muttei silti tunnu liian paksulta tai rasvaiselta. Tiedättehän ne kosteusnaamiot, joiden jäljiltä iholle tuntuu jäävän tahmeanpaksu kerros ja jotka saisi paketin mukaan jättää kasvoille, mutta joita ei vaan huvita niille tuon fiiliksen vuoksi jättää? Tämä on kaukana siitä.
Tämä on itseasiassa siitä niin kaukana, että suosittelisin tätä jopa niille epäpuhtaastakin ihosta kärsiville, jotka kokevat ihon paikoittain tai vaikkapa vaan pinnalta kuivaksi. Itse käytin tämän vanhempaa versiota säännöllisesti myös Roaccutan-kuuria syödessäni enkä olisi todellakaan pärjännyt ilman.
Rakastan itse kosteusnaamioita, jotka voi jättää iholle. En tykkää ideasta, etä ensin kosteuttaisin kasvoni naamiolla ja sitten puunaisin sen iholtani pois. Tuntuu, ettei hyötysuhde ole silloin ollut kovinkaan suuri. Sen sijaan tällaiset ohuet, mutta hyvin kosteuttavat naamiot ovat mitä parhaimpia tuotteita, sillä ne voi levittää iholla yötä vasten hitusen reilumpana kerroksena ja jättää yön yli ilman, että iho tuntuu liian rasvaiselta.
Itse korvaan pahimman kuivuuden iskiessä yövoiteeni varsin usein tällä naamiolla enkä vaan voisi kuvitella elämää ilman Lumenen kosteusnaamiota. Vuodesta toiseen olen kosmetiikkamyyjänkin tehtävissä jopa käänyyttänyt arvokkaampia selektiivisten merkkien kosteusnaamioita hakemaan tulleita ihmisiä tämän puoleen ja saanut kuulla heiltäkin siitä jälkikäteen kehuja.
Olen esitellyt tämän naamion edeltäjiä blogissani jo parin version verran ja vaikka usein tuntuu, että joku uudistus sabotoisi lempparituotteen koostumusta täytyy minun sanoa, että olen ollut tyytyväinen tähän tuotteeseen vuodesta toiseen yhä edelleen sen jokaisen uudistuksen myötä.
Tällä hetkellä olen ollut jopa niin tyytyväinen, että kun samaa naamiota on satanut minulle blogikokeiluihin jo kolmesta eri suunnasta en ole edes harkinnut, että jakaisin niitä eteenpäin kuten yleensä helposti ylimääräisiksi kokemieni tuotteiden kanssa teen. Nämä eivät nimittäin todellakaan ole ylimääräisiä, sillä tätä tuotetta kuluu kasvoille vähintään sen pari kertaa viikossa!
Onko joku muu ollut yhtä ihastunut Lumenen kosteusnaamioon?
Lumenen naamiolla on hintaa noin 17,90 euroa.

35 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras kosteusnaamio”

 1. Voisiko käsivoidetta käyttää koko vartalolle.mulla niitä on siunaantunut vaikka kuinka,eikä tule oikeastaan käytettyä

  Vastaa
 2. Tämä on aivan loistava naamio, juurikin sun suositusten ansiosta ostin tän, ja tykkään kuin hullu puurosta 🙂 Käytän tätä yövoiteen asemasta aina tehtyäni kuorinnan, ja jos iho on erityisen kuiva, niin useammankin kerran viikossa. Kiitos kun vinkkasit tän aikoinaan, tää todellakin toimii!

  Vastaa
 3. Mä käytän tätä aamuin illoin. Harvemmin toki aamuisin, mutta pesee mennen tullen Ceralan plussan joka ei esimerkiksi imeydy yhtään mihinkään. Mä tykkäsin tästä uudistuksesta. Pakkauksesta tuli tyylikkäämpi ja tuote ei tunnu niin öljyiseltä. Ei ollut edellisen pahvia tallessa, että olisin verrannut incejä. Tuliko tähän kovasti koostumukseen muutoksia?

  Vastaa
 4. Minäkin rakastuin tähän muinoin sinun suosituksesta ja nyt sain kolmannen tuubin livboxista. Ei todellakaan harmittanut että olin hiljattain ostanut tällaisen ja sain heti perään uuden koska tätä pitää aina olla jemmassa! Itsekin pidän aina yön yli kasvoilla ja aamulla on ihanan pehmeä ja tasainen iho <3

  -Siiri

  Vastaa
 5. Moi, oon koittanut kysyä tätä jo aiemminkin mutta olen jäänyt vastausta vaille. 😀 Miksi tää on naamio eikä vaan kasvovoide? Kun tää kuitenkin jätetään kasvoille. 😀 Omistan siis itsekkin tätä, mutta jotenkin toi nimi hämää. Naamiot kun itse ainakin niin vahvasti miellän pois pestäviksi..

  Vastaa
  • Kosteusvoiteet on yleensä optimoitu olemaan esimerkiksi nopeasti imeytyviä ja kosmettisesti miellyttävämmän tuntuisia (sopivat meikin alle yms), mutta naamioiden kanssa näin ei oleteta aina olevan. Tämä on erittäin tehokas kosteuttaja eikä monenkaan iho tarvitse tätä päivittäin kuten kosteusvoidetta, eli olisi hassua myydä "silloin tällöin käytettävää kosteusvoidetta, joka ei välttämättä sovi kaikkien meikkituotteiden alle". Eli voi tosiaan jättää iholle, muttei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön kuten kosteusvoide. 🙂

   Vastaa
 6. Onpa hyvä kuulla, että tämä on ihana. 🙂 En malta odottaa, että pääsen tähän käsiksi, mutta ensin on pakko kuluttaa Glamglow'n näyte ja sinun arvonnastasi voittamani Aloréen naamio. 🙂

  PS: Aloin lukemaan blogiasi alusta loppuun, kun linkkasit muutama päivä sitten ensimmäisen postauksesi. Olen pahasti koukussa ja työnteko meinaa olla vaikeaa. 😀

  -Tiina (Tällä kertaa ilman sukunimeä, jos vaikka pomo googlaa joskus)

  Vastaa
  • Pitäisi varmaan itsekin uskaltaa joskus lukea noita. Vähän ehkä sama, ettei tahdo lukea teini-ikäisenä kirjoitettuja päiväkirjoja ennen kuin eläkeikä lähestyy kun muuten saattaa nolottaa vielä liikaa jotkut asiat… 😀

   Vastaa
 7. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta olisko vinkkejä kynsilakan säilyttämiseen hyvänä? Miten pitää lakka poissa korkista ettei pääsisi ilmaa? entä jos lakkaa on jo kerääntynyt? Laadukkaat lakat jähmettynyt pulloon.

  Vastaa
  • Minulla ei ole koskaan ollut tämän kanssa ongelmia, joten mitään mullistavia neuvoja minulla ei ole, mutta sanoisin, että jos lakkaa tuppaa käytän myötä jäämään pullon suulle niin kannattaa aina lakkauskerran päätteeksi pyyhkiä pullon suu vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella puhtaaksi. Näin puhtaan pullonsuun saa aina kierrettyä tiukasti kiinni. 🙂

   Vastaa
 8. tänä aamuna kävin paikallisessa citarissa ostamassa, enkä tiedä oliko hinnottelijalle tapahtunu (taas kerran) joku virhe, koska maksoi vain 10 e. en siinä kehannu ruveta oikasemaan ;)))

  Vastaa
 9. Hei! Luen blogiasi ahkerasti ja tähän asti se on ollut hyödyllistä ja mukavaa. Viimeaikoina blogin taso kuvien ja osan tekstien osalta on kuitenkin laskenut huimasti. Tässäkin postauksessa on ei yksi vaan kaksitoista kuvaa vain purkista eri suunnista. Pakkauksessa, ylhäältä, vinosta ja sivusta. Olisi kiehtovaa nähdä esimerkiksi pieni tippa voidetta kädellä, sen jälki iholla tai jokin muutos jonka se saa aikaan. Ovathan hehkuttavat kertomukset toki lupaavia mutta kun luen viidettä kertaa samoja "tämä on loistava ja ihana" -lauseita eri muodossa samankaltaisten kuvien alla, ei blogi enää olekaan niin houkutteleva ja kiinnostava. Harmittaa nähdä sen liikkuvan nopeasti valmistettavaan suuntaan – onhan tämä kuitenkin yksi lemppareistani. Postaus hieman harvemmin mutta paremmilla teksteillä ja kuvilla palvelisi minua ja varmaan monia enemmän. Inside the industry -sarja sen sijaan on ollut mahtava!

  Vastaa
  • Todella ikävä kuulla, että sinusta tuntuu tuolta. :/

   Minulle on itselleni tärkeää näyttää myös, mitä kaikkea pakkauksessa luvataan. Jonkun silmään pistää tuotteen sisältö, jonkun silmään taas käyttöohjeet, jotakin voi kiinnostaa jonkun ainesosan esittely ja jonkun silmät sytyvät rullatessa siinä vaiheessa, kun näkee selkeästi, että tuotteella on Allergia- ja Astmayhdistyksen logo. Minulle itselleni tuotteen pakkaus ei ole koskaan vaan joku pakkaus, vaan minä näen siinä paljon enemmän ja minua se kiinnostaa suunnattomasti, joten tämän vuoksi tahdon kuvata nuo eri jutut. Ymmärrän, että jos naamion koostumuksessa olisi ulkonäöllisesti jotain erityistä, voisi siitä olla mukava nähdä kuva ja silloin lupaan yrittää ne kuvtakin, mutta tämän valkoisen voidemöykyn kuvaaminen osoittautui ihan liian haastavaksi hommaksi minulle. Se ei siis vaan millään näyttänyt miltään keskiyöllä kuvatessani. Tykkään kyllä myös havainnollistaa tuotteen aikaansaamia eroja kasvoilla jos niitä on havaittavissa, mutta jos naamio on jatkuvasti käytössä, ei mitään muutosta vaan ole kuvattavissa. :/

   Kuvat ovat kyllä tunnetusti olleet blogini heikko kohta, sillä rehellisesti sanottuna inhoan kuvaamista. Kirjoittaisin todella mielelläni blogia, jossa ei olisi yhtään kuvaa, mutta harmikseni se ei kosmetiikan kanssa ole mahdollista… 😛 Onneksi Tukholman kodissani on enemmän valoa ja olen siellä usein valoisaankin aikaan, mutta nämä Suomessa opiskelijakämpässäni keskellä yötä otetut kuvat ovat aina hyvin haastavia. :/

   Kiitos, että mainitsit noista asioista, jään miettimään niitä. Ja myönnän kyllä myös, että nyt kun suoritan koulussa kolmen lukukauden kursseja päällekäin ja vietän ne päivät, joina en siellä ole työharjoittelussa ja lopun ajan koulutehtäviä tehden ei blogille vaan ole aina aikaa niin paljon kuin haluaisin. Toivottavasti tämä kuitenkin korjaantuu viimeistään sitten, kun parin kuukauden kuluttua tämä vaihe elämässä on ohi! 🙂

   Vastaa
 10. Minulle tuo naamio ei tee kyllä kerta kaikkiaan mitään. En ole koskaan huomannut mitään eroa ihollani minkään naamion jälkeen, en sitten tiedä, mikä minussa on vialla. Olisin voinut itkeä, kun tämä tuli Livboxista, kun juuri olin saanut käytettyä samanlaisen loppuun ja olin ajatellut, etten enää ikinä osta mitään naamiota.

  Vastaa
 11. Hei, Olen ollut koukussa ja täysin riippuvainen Lumenen aiemman sensitive touch -sarjan kosteuttavaan seerumiin, joka auttoi minut läpi viime talven, ei ollut pintakuivuudesta johtuvia näppyjä! Nyt kun tuo Sensitive -sarja on uudistunut, en ole löytänyt seerumia siitä enää.. Onko sinulla tietoa seerumista?

  Vastaa
 12. Hei!

  Olen uusi lukija, ja ihastunut blogiisi! Tämä Lumenen naamio oli vuosikausia minunkin luottotuotteeni. Sen valmistus on lopetettu (aargh!), ja nyt oma varastonikin alkaa olla lopussa. Kysyisinkin sinulta, onko sinulla suositusta naamiosta, joka voisi tämän korvata? Käytin tätä n. 2 kertaa viikossa öisin, rauhoitti ja kosteutti ihanasti pintakuivaa sekaihoani.

  Vastaa

Jätä kommentti