Taas yksi Lumene-hitti: 360° Korjaava silmänympärysvoide

Olen kehunut teille viimeaikoina useita kokeiluun saamiani Lumenen tuoteuutuuksia ja tänään olisi jälleen vuorossa yksi kehuja ansaitseva tuote.

Olen ylistänyt teille Hyaluronitiivistettä, kehunut Sleeping Creamia, julistanut True Mystic Volume Mascaran uudeksi suosikkiripsivärikseni ja kehunut siinä sivussa True Mystic Precise Eyelinerinkin. Tänään parrasvaloihin nousee uusi 360° Korjaava silmänympärysvoide. Huimaa jo itseänikin vähän tämä viimeaikoinan Lumene-hypetys…

360 Korjaava silmänympärysvoide

Helposti kuivuuttaan ryppyyntyvät silmänaluseni eivät yleensä innostu silmänympärysvoiteista, jotka lupaavat vähentää turvotusta ja tummuutta. Tyypillisesti näihin vaivoihin tepsivät tuotteet ovat koostumukseltaan melko kevyitä (ja usein jopa geelimäisiä) eikä niissä ole läheskään tarpeeksi potkua pitämään silmänympärysihoani kosteutettuna.

Jos tämä nyt edes päiväkäytössä menisi, ajattelin ja otin tuotteen kokeilumielessä käyttöön.

Tuote ei ollut kovin paksua, mutta tuntui miellyttävältä ja yllättävän kosteuttavalta. Tutkin pakkauksen sisältöä ja kieltämättä se vaikutti hyvältä: glyseriiniä, avokadoöljyä, karitevoita ja sitten niitä Lumenelle tyypillisiä marjaperäisiä ainesosia. Tuotteen sisältö näytti itseasiassa oikein hyvältä.

360 Korjaava silmänympärysvoide

Koska ikämittari naksahtaa seuraavaksi kolmeenkymmeneen ja kahdenkymmenen viiden ikävuoden jälkeen jokainen vuosi on tunnetusti iholle alamäkeä, turvaudun jo mielelläni tällaisiin ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin vaikuttaviin tuotteisiin. Olin suunnitellut käyttäväni tuotetta vain päivisin, mutta yhtäkkiä huomasin tarttuvani tuotteeseen myös iltaisin – ja vieläpä hyvällä menestyksellä!

Kosteuttavan, mutta silti yllättävän kevyen silmänympärysvoiteen ravitseva koostumus on yllätyksekseni ollut kuiville silmänympäryksilleni aivan riittävä ja olen itseasiassa käytellyt tätä ympärivuorokautisesti jo kuukauden päivät erinomaisella menestyksellä.

360 Korjaava silmänympärysvoide

Erityismaininnan tuotteessa saa myös sen pakkaus. Kevyt ja kompakti muovituubi on mukava, mutta kun siihen yhdistää ilmatiiviyttä parantavan pumppukorkin, on lopputulos kerrassaan täydellinen!

Tämä tuote saakin siis papukaijamerkin sekä sisällöstään että pakkauksestaan. Jatkakaa samaan malliin, Lumene, teillä näyttää olevan mieletön putki päällä näiden onnistuneiden uutuuslanseerauksien suhteen!


360 Korjaava silmänympärysvoide

Onko joku muu kokeillut Lumenen uutta silmänympärysvoidetta?

12 kommenttia artikkeliin ”Taas yksi Lumene-hitti: 360° Korjaava silmänympärysvoide”

  • Minullakin taitaa olla enää alle puolet jäljellä… loistavaa kamaa! 🙂

 1. Olen kyllä mielettömän onnellinen, että meidän oma Lumene kehittää kokoajan vaan parempaa ja parempaa tuotetta. Mutta voi hitsi, kun näitä joutuu nyt ostamaan! Pitää käyttää vähän reilummalla kädellä aiemmat tuotteet loppuun, niin pääsee pikkuhiljaa kokeilemaan näitä uutuuksia 😀

  • Minäkin olen aivan innoisani asiasta enkä malta odottaa, mitä uutta sieltä taas tuleekaan! 🙂

 2. Just tänään korkkasin, ensikokeilulla vaikutti oikein hyvältä. Saa nähdä päihittääkö tämä edellisen suosikkini, Lumene Lab Hydrasmooth -sy-voiteen. Ainakin pumppupakkaus kerää pisteet kotiin! 🙂

 3. Hei!
  Osaisitko ehkä sanoa/suositella silmänympärysvoidetta, jossa on suojakerroin? Olen muistaakseni joskus sellaista käyttänyt, nyt ei vaan tunnu löytyvän. Olen siis itse toistaiseksi lähempänä kahta- kuin kolmeakymppiä ja suosin kevyitä (marketti)voiteita, käytän lähinnä meikkaamisen jne tuoman rasituksen vuoksi.

 4. Tutustuin bright now sarjaan kunnolla sen jälkeen, kun kirjoitit jutun tukholmalaistuneen herrasmiehen kokeiluista ja vaikutuksista. Ostin sarjasta kaikki tuotteet ja täytyy kyllä sanoa että olen vaikuttunut. How ever, lumenen putsarit ovat jotenkin niin ja näin… Lumenen geeli- ja vaahtoputsarit ärsyttävät ihoani ja toisaalta voidemaiset ja maitomaiset putsarit katoavat ihoon kosteusvoiteen tavoin.Tämä on superärsyttävää, koska tuotetta tarvii runsaasti vaikka itse tuotteessa ei muuten vikaa olisikaan pesutehoja ja lopputulosta ajatellen. Bright now sarja on kuitenkin aivan loistava koska nimensä mukaisesti vaikuttaa kirkastavan ihoa.

  • Toivotaan, että Lumene keksii vielä jotain supermahtavaa putsaripuolelle! Kiva kuitenkin kuulla, että tuon sarjan hoitotuotteet ovat osoittautuneet hyväksi löydöksi. 🙂

Kommentointi on suljettu.