24 kiharaista tuntia

Joku kysyi minulta, kuinka kauan kiharrussauvallani tekemäni kiharat minulla pysyvät.

Vastaus on, että hyvin ja kauan.

Tein eräänä iltapäivänä klo 14 sauvalla kiharat, jotka näyttivät aluksi tältä:

Söin, join ja vietin tyttöjeniltaa. Kävelin keskellä yötä pakkasessa kotiin. Nukuin pitkään ja levottomasti kääntyillen pää kovaa tyynyä vasten hankautuen.

Tässä kiharat 24h niiden tekemisen jälkeen:

Missään edustuskunnossahan ne eivät enää tuossa vaiheessa tosiaankaan ole, mutta toimivat vielä hyvin kampauksen pohjana. Tuossa tukkaa ja kiharoita oli kohdeltu äärimmäisesti, eli normaalisti kiharat olisivat paljon paremmassa kunnossa vielä seuraavanakin päivänä.

Jestas, kuinka rakastankaan Remingtonin Pearl Wandiani! Hieman tekisi mieli vielä hankkia isompi Remingtonin Preal Pro Curl… Kertokaa ihmeessä, jos teillä on kokemuksia tuosta isommasta sauvasta, kuulisin niitä mielelläni!

Samaan syssyyn voisitte muuten myös heitellä niiden hiustököttien nimiä, joilla olette omat kiharanne saaneet kestämään (niitä jo eilen hieman kyselinkin). Itse olen jo monta vuotta käytänyt Cutrinin Multi Sprayta ja hiuslakkaa, mutta kohta olisi uuden tuotteen etsintä jo ajankohtaista.

16 kommenttia artikkeliin ”24 kiharaista tuntia”

 1. Alkoipa houkuttaa tuo vempain! Parhaimmaksi tueksi kiharan alle olen todennut GHD:n lämpösuojan. Edullinen (noin 9 puntaa), mutta niin hyvä. Välillä hairahduin kokeilemaan Redkenin ja Aussien muotoilutuotteita, mutta sitten palasin taas GHD:n pariin.

  Vastaa
 2. Mulla ainakin on toiminut erittäin hyvin Lorealin Studio Line Hot Curl-kiharrussuihke, vaikka hiukseni ovat suorat, liukkaat ja vaikeasti muotoiltavat. Tosin tungen tuotetta melkoisen määrän tukkaani jos aion saada kiharat pysymään.

  Vastaa
 3. Hei! 🙂
  Kaverillani on se paksumpi sauva ja hänen mielestään se ei ole läheskään yhtä hyvä kuin se pienempi. Se tekee niin isoa ja loivaa kiharaa, että se ei pysy kuosissa kauaa pitkissä hiuksissa, hiuksen oman painon vuoksi.

  Vastaa
 4. Muakin houkuttelisi se isompi sauva, pienemmän alkuperäisen jo omistankin. Ja se on ihana! Mutten osaa sillä laineita tehdä, aina tulee vaan tiukkaa kiharaa. 😀

  -Chatte

  Vastaa
 5. Itselläni on molemmat sauvat, ja rakastan niitä myös palavasti! Paksummalla sauvalla saa enemmän sellaiset hollywood-kiharat, mutta koska ne ovat tosiaan jo alunperin loivemmat, ainakaan omassa tukassani kiharaa ei juuri ole seuraavana päivänä enää jäljellä (sitten kiharran vain vähän lisää, en tiedä mitä tukka siitä tykkää). Mutta sun tukassa nuo ohuemmalla sauvalla tehdytkin kiharat näyttää aika loivilta, meinaan ettei ne miltään afrolta näytä. Eli jos osaat tekniikan miten tolla ohuella sauvalla saa loivempaa kiharaa, niin jumbosauva ei ole mikään välttämätön hankinta. Yksi huomautus jumbosauvasta: sen pää on niin raskas, että sitä on vaikea saada pysymään irti esim. pyykkikoneesta kun se on lepotilassa. Ratkaisuni tähän on laskea se aina lavuaariin lepäämään 😉 nimim. jonka pyykkikoneen kulmat aaltoilee 😀

  Vastaa
 6. Mulla on pearl pro curl ja se on mun luotto kamu! Kiharasta tulee kyllä sen verran isoa, että joku tuote täytyy pohjalla olla ettei hiukset lässähdä, itse tykkään käyttää muotovaahtota tai pinnittää kiharat rullalle jäähtymään päähän niin pysyy parhaimassa kuosissa 🙂 mutta pitkään tukkaani se on ihan mahdoton :))

  Vastaa
 7. Paksumpi on ihan paras! Mulla on aikalailla samanmittaset hiukset ku sullakin ja melko paksusti on tukkaa ja ite kyllä tykkään tästä enempi! Ja molemmat omistan,mut ohuempaa en oo käyttäny sen jälkeen ku ton hankin, jotenki nätimpää loivaa kiharaa saa tällä,nykyään jopa tulee kiharrettuakin tukkaa ku saa sellasen kiharan mistä on aina vaan haaveillu. JEE =)

  Vastaa
 8. Joskus permisaikoina havaitsin Studio Line Hot Curling Sprayn (tms. semmosessa pinkissä kurvipullossa) olevan paljon parempi sekä hiuksen oman kiharan vahvistamisessa että uuteen muotoon kihartamisessa kun kokeilemani kalliimmat vastineensa.

  Vastaa
 9. :O Tahdon. Omissa hiuksissa kun kiharat pysyy ehkä korkeintaan koulupäivän ajan, yleensä ne on tosin jo iltapäivällä aika suorat tai ärsyttävät laineet 🙁

  Vastaa
 10. Mitenköhän tuolla onnistuisi lyhyeen tukkaan kiharat, houkuttaisi… Kasvatus menossa, joten jossain vaiheessa olisi ainakin tarvetta.

  Vastaa
 11. Itse oon huomannut että isommalla sauvalla kihartaessa kiharat lässähtävät nopeammin.. Pienellä sauvalla ne pysyvät melkeinpä juuri noin hyvin kuin sinullakin:) ehkä en ole löytänyt sitten vielä kunnon ainetta kiharoiden alle!

  Vastaa

Jätä kommentti