Löytö: The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion

*Sis. mainoslinkin

Yksi parhaita ahaa-elämyksiäni viime vuonna olivat aasialaiset kosteusemulsiot. Länsimaisten kosmetiikkamerkkien tarjota on pakottanut mieleni ajattelemaan, että koostumukseltaan ohuet emulsiot ovat vain kevyitä kosteuttajia, joiden suuntaan kuivaihoisten ei kannata edes katsoa. Kun iho kuivuu, täytyy hoitotuotteet automaattisesti vaihtaa paksumpiin voiteisiin, joiden käyttömukavuus ei aina ole täysi kymppi, mutta jotka ovat kuivalle iholle välttämättömyys.

Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Aasialainen kosmetiikka on kuitenkin opettanut minulle, että kosteusvoide voi olla samaan aikaan sekä ohut että ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva. Lemppari emulsiokseni valikoitui viime vuonna Etude House Moistfull Collagen Emulsion  ja erittäin kuivalle iholle suosittelisin puolestaan Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion -kosteusemulsiota.

Hyvien kosteusemulsioiden joukkoon on nyt liittynyt myös kolmas tuote korealaiselta merkiltä, jonka tuotteista olen viehättänyt viime aikoina yhä enemmän ja enemmän.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

The SAEM on mielenkiintoinen kosmetiikkamerkki, jonka edulliset tuotteet sijoittuvat mm. Innisfreen ja Etude Housen kanssa samoihin hintoihin.

Merkillä on Etelä-Koreassa useita omia myymälöitä ja sen tuotteita myydään myös maan ulkopuolella. The SAEM tutkii eri kultuurien ja etnisten ryhmien tapoja sekä perinteitä löytääkseen niiden parhaat kauneuden salaisuudet ja hyödyntää tuotteissaan sitä kautta löydettyjä erilaisia tehoaineita. Sen melko edullisissa tuotteissa on käytetty loistavia ainesosia ja tuotteet ovat minusta täyttä kultaa, joten sivelisin niitä iholleni hyvin mielelläni lisääkin.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion

Yksi The SAEM -löydöistäni on ollut The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion, joka antaa kasvoille tehokasta, ihoa täytelöittävää kosteutusta. Emulsion tähtiaineena ja samalla myös pääraaka-aineena on tähkäliljan uute (Harakeke eli Phormium Tenax) joka yhdessä mm. glyseriinin, macadamiaöljyn, hunajan ja usean muiden kasviperäisten uutteiden kanssa hellii kasvojen ihoa.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tähkälilja on uusiseelantilaisen alkuperäiskansa maorien luotettu luonnon raaka-aine, jonka pehmeitä ja elastisia lehtiä hyödynnettiin monella tavalla niiden kestävyyden vuoksi. Siitä tehtiin mm. vaatteita, koreja, säkkejä sekä naruja ja sitä hyödynnettiin jopa asumusten rakentamisessa. Lehtien välissä olevalla paksulla mahlalla on ihoa syväkosteuttava ja rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se on omiaan ihon hoidossa.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia DIGITAL CAMERA

Riittoisassa The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion -kosteusemulsiossa on miellyttävän raikas tuoksu ja sen koostumus levittyy iholle ohuena, mutta ravitsevan tuntuisena. Emulsio tuntuu itseasiassa hyvinkin hoitavalta, kosteuttavalta ja ravitsevalta iholle levittäessä, mutta hetken kulutta emulsiota ei enää varsinaisesti tunne iholla, vaan itse iho on muuttunut ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman, että sillä on tippaakaan klähmäinen tunne.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Iho on suorastaan samettisen pehmeä ja sileä, minkä lisäksi se myös näyttää heleältä ja täyteläisen kosteutetulta. Siitä huolimatta emulsio ei meikattaessa kuitenkaan ala kuoriutua iholta, kuten monilla kevyillä tuotteilla on tapana tehdä.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tämä kosteusemulsio onkin mitä parhain tuote sekaiholle, joka kuivuu helposti, mutta joka ei silti kaipaa rasvaista voidetta. Jos iho on ihan vain kuiva, saattaa tämän iholla tapahtuva katoamistemppu kuitenkin tehdä tästä vähän liian kevyen tuotteen ja silloin suosittelisin mielummin jompaakumpaa noista aiemmin mainitsemistani kosteusemulsioista.

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Suomeen The SAEM -tuotteita saa helpoiten tilattua Suomeen eBaysta ja tämän The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion -kosteusemulsion myyjiä löytyy eBaysta täältä*. Tuotteella on tavallisesti hintaa vähän yli 10 euroa (140 ml).

The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko The SAEM teille tuttu merkki?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Löytö: The SAEM Urban Eco Harakeke Emulsion”

  1. SAEMin myymälä tuli vastaan New Yorkissa China Townissa ja ostinkin sieltä jonkin verran tuotteita,lähinnä siksi koska opastus oli hyvin ystävällistä ja tuotteet edullisia.Merkki oli minulle tuntematon mutta kosteuttavat ja kirkastavat Sheet Maskit ovat olleet ainakin hinta/laatu suhteeltaan hyviä.

    • Minulla on seuraavaksi ostoslistalla tämän linjan kasvovesi, joka vaikuttaa ihanalta. Kiva kuulla kommentteja muistakin tuotteista. 🙂

  2. TheSAEMin perustajalla, meikkitaiteilija Saemmool Jungilla on muuten oikein mainio, meikkivinkeille omistettu youtubekanava, löytyy nimellä JUNGSAEMMOOL.

Kommentointi on suljettu.