Uutta Suomessa: Blithe – innovatiivinen korealainen kosmetiikkasarja

*Sis. mainoslinkin

Jos asia ei ole vielä käynyt jollekin selväksi, niin sanotaan se nyt vielä kerran selkeästi ääneen: olen aivan totaalisen hurahtanut aasialaiseen kosmetiikkaan ja ihan erityisesti korealaisiin tuotemerkkeihin. Minua viehättää niissä kokeilunhaluisuus, innovatiivisuus ja suoranainen nerokkuus, joka yhdistyy laadukkaisiin raaka-aineisiin ja upeisiin tuotekoostumuksiin.

Koreassa uskalletaan keksiä, kokeilla ja laittaa myyntiin välillä jopa ihan hullujakin juttuja huomattavasti länsimaalaisia tuotemerkkejä rohkeammin ja se vetoaa kaltaiseeni kosmetiikkanörttiin täysillä.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Rakkauteni korealaista kosmetiikkaa kohtaan ei ole ihan pientä ja näkyy elämässäni varsin vahvasti. Kaikkein suurimmaksi ilokseni se on kuitenkin alkanut pikkuhiljaa pilkahdella esiin myös työni puolella, sillä saimme juuri avattua K-Beauty-pelimme lanseeraamalle elevenin tuotevalikoimaan Korealaisen kosmetiikan hifistelymerkin Blithen.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Jos Blithe kuulostaa etäisesti tutulta nimeltä tai tämä kuvassa näkyvä keltainen pullo näyttää siltä, että se olisi esiintynyt blogissani joskus ennenkin, niin se pitää kyllä paikkansa – kyseinen tuotemerkki on nimittäin jo parikin kertaa ollut blogipostauksieni pääroolissa maailmaa valloittaneen nerokkaan splash mask -lempinimellä ratsastaneiden kasvonaamioidensa vuoksi. Vesimäisten roiskenaamioiden idea perustuu siihen, että niitä roiskitaan kasvojen iholle suihkussa ja ne tuovat perinteisen kasvonaamion vaikutuksen jo 15 sekunnissa eli aivan ennätysajassa.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Olenkin aivan innoissani, että saimme Blithe-merkin tuotteet elevenillä juuri valikoimaamme. Rakastan itse tehdä ihonhoitoon liittyvät hommat pitkän kaavan mukaan eikä minulle ole mikään ongelma helliä ihoani välillä helpostikin jopa yli 10-vaiheiseksi venyvällä ihonhoitorutiinilla, joka on korealaisen ihonhoidon sydämessä, mutta koska kaikki eivät jaksa suhtautua ihonhoitoon samanlaisella hartaudella, on Blithe mitä mahtavin merkki antamaan esimakua innovatiivisesta korealaisesta ihonhoidosta pikavauhdilla.

Blithe-merkki koostuu nimittäin kompaktista tuotevalikoimasta, joka käsittää muutakin kuin muutamat roiskenaamiot. Merkin ideana on saada tarjota tuotteita moderneille kaupunkilaisille, jotka elävät hektistä elämää ja tahtovat hoitaa ihoaan laadukkailla tuotteilla, mutta nopeasti. Vaikka suomalaiset eivät olekaan soulilaisten tapaan hektisesti eläviä kaupunkieläjiä, allekirjoittavat monet meistä silti toiveen ihonhoitotuotteista, jotka tuovat tehokkaita vaikutuksia edistyksellisillä koostumuksilla ja aikaa säästäen.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Kerroin teille aiemmin kokeilustani Blithe Patting Water Pack -kasvonaamion kanssa ja totesin silloin, ettei tuote ollut ihan minun juttuni, sillä teen kasvopesuni aina suihkussa ja käytän kaksoispuhdistuksen jälkeen mielelläni suihkusta tultuani vielä kasvovettä, joten tällaisen periaatteessa kätevän suihkunaamion käyttö ei ihan istunut omaan rutiiniini. Yätä on tarkoitus käyttää suihkussa kostealla iholla ja jättää tuote kasvoille, joten en siis voi roiskia tätä iholleni suihkussa, sillä pyyhkisin tämän sen jälkeen iholtani pois kasvovedellä.

En siis lähde väittämään tässä yhteydessä, että suhtautumiseni tuotteeseen olisi jotenkin muuttunut ihan vain siksi, että se on tullut meille myyntiin. Pidän edelleen sen innovatiivisuudesta, mutta koska minä en ole se tyyppi, joka tahtoisi kasvonaamion tekevän taikansa 15 sekunnissa vaan mielummin nautin kangasnaamioistani mahdollisimman pitkään, ei splash mask varsinaisesti ole minun juttuni.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Onneksi Blithe on kuitenkin muutakin kuin vain roiskenaamioita valmistava merkki. Sen valikoimista löytyy nimittäin myös kolme todella kiinnostavaa hoitonestettä niille, jotka ovat olleet uteliaita lisäämään sellaisen ihonhoitorepertuaariinsa.

Hoitonesteet ovat aasialaiselle ihonhoidolle tunnuksenomaisia tuotteita, joita käytetään seerumin alla tehostamassa ihonhoitoa ja kosteuttamassa ihoa (hoitonesteista löytyy lisää tietoa tästä aiemmasta postauksestani). En enää itse osaisi kuvitellakaan elämää ja ihonhoitorutiiniani ilman hoitonestettä ja yksi viimeisimpiä tuotekokeilujani on ollut nimenomaan Blithen Vital Treatment, joka hyödyntää yhdeksää erilaista siemenuutetta, jotka kirkastavat ihoa. Saatavilla on myös viiden energisoivan juuren sekä yhdeksän ravitsevan pavun voimat valjastavat hoitonesteet, joista varsinkin jälkimmäinen houkuttelee minua kovasti.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Itse olen kuitenkin ollut aivan erityisen kiinnostunut merkin Pressed Serum -nimellä kulkevista hybridituotteista, jotka yhdistävät seerumin tehokkuuden kevyeen voidekoostumukseen. Näissä tuotteissa korostuu korealainen kiinnostus hyödyntää ainutlaatuisia raaka-aineita, sillä tarjolla on kolme erilaista versiota: 63 % jääruohokasvin uutetta sisältävä ja viilentävä versio rasvoittuvalle iholle ja lämpimään ilmastoon, 60 % koskemattomien tundra-alueiden pakurikääpäuutetta sisältävä versio ikääntyvän ihon hoitoon häivyttämään kasvoilta juonteita ja tuomaan iholle kirkkautta sekä 68,5 % jamssiuutetta sisältävä kosteuttava versio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Seerumivoiteet ovat saaneet paljon kehuja ja palan itsekin halusta kokeilla niitä. Ne ovat myös täydellisiä tuotteita niille, jotka tahtovat pärjätä yhdellä purkilla eivätkä jaksa läträtä erillisellä seerumilla ja voiteella – joskin suosittelisin silti taputtelemaan niiden alle hieman Blithen hoitonestettä ihonhoidon tehostamiseksi.

Blithen kompaktista valikoimasta löytyy lisäksi merellisiä ainesosia hyödyntäviä kangasnaamioita, mutta sen laajemmaksi hommaa ei ole vielä viety.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Olen aivan mielettömän innoissani siitä, että saamme vihdoin Elevenillä avattua K-Beauty-osastomme tämän tuotesarjan myötä ja voin vannoa ja hienovaraisesti vihjata, ettei homma todellakaan ole jäämässä vain tähän merkkiin. Työkaverini saavat kohta varmasti hermoromahduksen K-Beauty-tykityksestäni (okei, painostuksestani), mutta en anna sen turhaan hillitä itseäni. Voitte nimittäin olla varmoja, että valikoimaamme on tulossa lähiaikoina vaikka mitä kivoja juttuja saatuani sisäänostomme vihdoin murtumaan tahtooni!

Edit. 02/2020: Nykyään laajin Blithe-tuotteiden valikoima löytyy *Bangerheadin verkkokaupasta täältä.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Miltä Blithe teistä kuulostaa?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Uutta Suomessa: Blithe – innovatiivinen korealainen kosmetiikkasarja”

  1. Hehkutuksesi myötä alkaa tällaista max seerumi ja voide -tyyppiäkin kiinnostamaan nämä korealaiset tuotteet. Olet jotenkin aivan ihastuttavan innoissasi kirjoittaessasi aiheesta (ja ilmeisesti myös työskennellessäsi sen parissa). 🙂

    • Täytyy myöntää, että tämä korealainen ja japanilainen kosmetiikka on saanut minut heräämään eloon kosmetiikan kanssa aivan uudella tavalla ja olen joka päivän aivan valtavan innoissani uusista tuotelöydöistä ja hurmiossa aasialaisesta nerokkuudesta. Jos en olisi innostunut näistä, olisin varmasti jo lopettanut koko bloggaamisen totaalisen tylsistyneenä! 🙂

Kommentointi on suljettu.