Nämä kosmetiikkatuotteet ostin Soulista

Kerroin aiemmin, että (jopa omaksi yllätyksekseni) ostin tältä Soulin reissulta aivan poikkeuksellisen vähän kosmetiikkaa tai ylipäätään mitään. 

Etelä-Korea on tavallisesti ollut minulle se paikka, jonka innovatiiviseen kosmetiikkamaailmaan uppoudun siellä käydessäni pariksi viikoksi niin syvällisesti, etten vain voi lähteä sieltä kotiin täyttämättä matkalaukkuani toinen toistaan kiinnostavammilla tuotteilla.

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin aivan toisin. Oli ihanaa katsella, tutkia, hipelöidä ja analysoida tuotteita, mutta loppujen lopuksi minulla oli aina paljon parempi syy jättää tuote ostamatta kuin ostaa se. 

Koska suoritin tällä kahden viikon Soulin reissulla aivan erityisen valikoivaa shoppailua, on moni ollut kiinnostunut kuulemaan tarkemmin siitä, mitä tuotteita sitten päädyin ostamaan ja miksi. 

Loppujen lopuksi päädyin ostamaan reissusta itselleni kymmenen tuotetta. Jos niiden määrää vertaa siihen, kuinka monta purkkia raahasin mukanani Souliin ja käytin reissun aikana loppuun, on loppuneiden ja uusien tuotteiden suhde ihan hyvä, sillä matkan aikana minulta kului loppuun yhteensä 16 tuotetta.

Tällaisia tuotteita ostin Soulin reissultani:

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Tyhjä magneettipaletti luomiväreille

Olen miettinyt tällaisen ostoa pitkään, mutta olen aiemmin ollut sitä mieltä, että yksittäiset tuotteet pakkauksineen ovat liian ihana kokonaisuus tuhota siirtämällä luomivärit yhteen palettiin. Minimalismiin hurahtanut minäni totesi kuitenkin reissussa, että itseasiassa voisin ihan hyvin siirtää lähes kaikki vanhat, blogissa jo esiteltyjen luomiväripalettien luomivärit yhteen kätevään palettiin ja vähentää siten meikkieni viemää tilaa – varsinkin, kun minulla meni reissussa totaalisesti hermot mukaani ottamaani luomiväripalettiin, jossa oli rikkinäinen kansi.

Olen joskus aiemmin harkinnut tätä, mutta en ole myöskään innostunut saatavilla olevien magneettipalettien ulkonäöstä. Nyt ostin The Face House -merkin omaa silmääni miellyttävän ison magneettipaletin vähän alle kympillä ja koen, että tämän paletin ostaminen nimenomaan vie elämääni kohti minimalistisempaa suuntaa eikä sieltä pois päin, joten pidän tätä hyvänä hankintana. 

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Dr. Bronner’s Green Tea Pure-Castile Soap 

Tulen vielä toiste pyhittämään tälle monitoimituotteelle oman postauksensa, mutta sanon nyt sen verran, että koen myös tämän saippuan olleen sellainen tuote, joka vie elämääni siihen suuntaan, mihin haluankin sen menevän. 

Dr. Bronner’s -saippuat ovat tiivistettyjä monitoimipakkauksia, joita voi käyttää parillakymmenellä tavalla oman hygienian hoidosta aina kodin hoitoon ja jopa ötököiden torjuntaan, joten ne ovat saaneet huomioni jo aiemmin. Minulla on entuudestaan yksi Dr. Bronner’s -saippua, jota käytän erityisesti kodin siivouksessa, mutta näin reissullani ilmeisesti vain Aasiassa myynnnissä olevan vihreältä teeltä tuoksuvan version, johon ihastuin kovasti. 

Saippua sattui olemaan tarjouksessa alle kymmenellä eurolla ja kun sen ostaminen vielä takasi, että voisin lakata stressaamasta, riittävätkö matkalle mukaani pakkaamat useat hygieniatuotteet varmasti parin viikon ajaksi, en epäröinyt sen ostoa yhtään.

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Kiinteä hajuvesipuikko

Tämä tuote oli reissuni mielenkiintoisimpia ostoksia luonnonkosmetiikan tuotekehittämisen opintojeni kannalta. Bongasin ensimmäisinä reissupäivinä mielenkiintoisen pienen myymälän, joka myi käsintehtyjä hajuvesipuikkoja, joiden ainesosaluettelo kiinnitti huomioni ja sai minut inspiroitumaan. 

Perusaineista tehtyyn kosteuttavan puikon pohjaan oli sekoitettu yhtä suosikkituoksuistani, eli The Body Shop White Musk -hajuveden tuoksua, joka tuoksui ensisipaisusta lähtien ihanan pehmeältä. Halusin paitsi tutustua tuotteeseen niin, että osaisin itse jäljitellä sen valmistusta, mutta samalla myös tukea pienyrittäjää, joten shoppailin tämän hajuvesipuikon, jota olen nyt käyttänyt päivittäin ja jonka arveltiin kestävän päivittäin käytettynä noin puoli vuotta.

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

SKINRx LAB Re-Turn MadeCera Cream

Siitä on kohta jo toista vuotta, kun näin tämän voiteen kehuja pitkin internettiä. Tuotetta ei kuitenkaan saanut eBaysta ja kun viime syksynä kiersin Soulia yrittäen etsiä sitä, näin sitä lopulta myynnissä vain yhdessä liikkeessä (LOHBs), josta se oli myyty loppuun. 

Voide oli suosittu ja jäin himoitsemaan sitä niin valtavasti, että pidin silmäni yhä edelleen Souliin saapuessani auki sen varalta vaikka tiesinkin, etten tarvitse sitä. En nähnyt sitä enää missään kaupoissa, mutta aivan sattumalta erään ison tavaratalon alakerrassa oli menossa ulosmyynti, jonka yhdessä pöydässä oli erä tätä voidetta superhalvalla. 

Ostin itselleni tuotteen minikoon neljällä eurolla tyydyttääkseni uteliaisuuteni, sillä olin varma, että olisin ollut erittäin harmistunut, jos en olisi ostanut tuotetta nyt kun se vihdoin oli mahdollista. Meinasin langeta samalla myös merkin kasvoveteen/hoitonesteeseen, joka sekin oli yhtä halvalla tyrkyllä, mutta päätin, että sen hyvältä vaikuttavasta sisällöstä huolimatta en tarvitsisi sitä ja riittäisi, että ostaisin pikkutuubin voidetta, jota olin himoinnut jo pitkään.

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Bobonne Water Glow Shimmer Base

Tämä tuote oli aivan totaalinen heräteostos ja myönnän, etten olisi tarvinnut sitä, mutta kun näin sen, iskin silmäni siihen niin tiukasti, että minun oli pakko saada se. Korealaisten kuluttajien trendaava suosikkituote on on nimensä mukaisesti meikinpohjustusvoide, joka heleyttää ihoa luomalla kasvoille yhden kauneimmista hohteista, jonka olen koskaan nähnyt. 

Tämä meikinpohjustaja ei saa ihoa kimaltamaan, vaan nimenoaan luo sille luonnollisen kuulaan ja heleän hohteen. Tämä on aivan täydellinen tuote sekä koko kasvoille että vain esimerkiksi poskipäille heleyttämään ihoa. Kun kokeilin tämän testeriä käden selälle en vain voinut jäättää tuotetta kauppaan, sillä lopputulos näytti niin upealta. 

Ainakaan vielä en nähnyt tätä eBayssa myynnissä, mutta ehkä tämä vielä tulee sinne tarjolle.

Lasinen jalkaraspi

Tämän reissuni aikana kävelin todella paljon ympäri kaupunkia ja iPhoneni sovellus kertoikin matkani päätteeksi minun kävelleen lähes 180 kilometriä, eli vähän yli 12 kilometriä joka päivä. 

Runsas kävely balleriinoissa laittaa jalat tietysti koville, joten kun bongasin Cosmobeauty Expo 2019 -messuilta lasisen jalkaraspin, kiinnostuin siitä valittömästi. Raspi yhdistää kaksi erilaista pintaa ja koska jalkani olivat hieman huonossa kunnossa eikä minulla ollut kotonakaan jalkaraspia päätin, että tällainen kestävä, mutta kevyt lasinen jalkaraspi olisi sellainen esine, jonka haluaisin omistaa myös tulevaisuudessa, vaikka lähtisinkin maailmalle, joten ostin sen messuilta itselleni edullisesti.  

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

CNKCOS Whitening Spot Treatment Serum

CNKCOS on mielenkiintoinen tuotemerkki, jolta olen ostanut ennenkin tuotteita. Bongasin messutarjouksena merkin tavallisesti lähes 20 eurolla myytävän pigmenttiläiskiä hoitavan, hyvillä aktiiviaineilla varustetun seerumin myynnistä vain 1,50 eurolla ja koska riesanani on ohimolla oleva haalea maksaläiskä päätin, että tuote lähtee mukaani.

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Dr. Botoskin Quick Wrinkle Remover

Tämän tuotteen hankinnasta syytän täysin äitini läsnäoloa, kuten jokainen kypsä ja vastuullinen kolmekymppinen tekisi. Minulla oli ilo saada yhdeksi messupäiväksi seurakseni juuri Souliin ensimmäistä kertaa saapunut äitini, joka bongasi eräältä myyntipisteeltä tämän mielenkiintoiselta vaikuttavan ryppyjen silottajan,

Tuotteen ruiskua muistuttavasta ulkomuodosta huolimatta kyseessä on iholla käytettävä täsmähoitovoide, jonka mainosvideota katselimme uteliaina, kun merkin edustaja suostutteli saada levittää äitini silmänympäryksille tuotetta, jonka väitti voivan kadottaa rypyt välittömästi kadoksiin.

Äidilläni on hyvinhoidettu iho, mutta toki halusimme nähdä sen ihmeen, kun yli 70-vuotiaan ihosta tulisi silmiemme edessä sileä. Hämmentävää kyllä tuote ihan oikeasti toteutti sen taikatempun parissa minuutissa ja katselin suu auki äitini silmieni edessä silottuvaa silmänympärysihoa. Koska tuotteella oli messuilla hintaa vain reilut 7 euroa en todellakaan jäänyt miettimään, ostaisinko sen vai en – varsinkaan, kun edessämme olivat pisteen viimeiset myyntikappaleet.

 Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Mo’Skin Peeling Pad -kuorintalaput

Pysähdyin messuilla tutkimaan tätä uutta innovatiivisesta luonnon raaka-aineesta valmistettua kuorintatuotetta ja kun sen esitteli minulle hieman huonoa englantia puhuva pappa, en vain voinut olla antamatta rahojani hänelle. Pakkaus sisälsi oman matkakokoisen kuorintalapun kasvoille, vartalolle ja kantapäille ja paitsi että itse tuote oli mielenkiintoinen, halusin myös tukea parilla eurolla pappaa. 

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

May Coop Raw Sauce

Olen himoinnut tätä hoitonestettä jos yli pari vuotta ja huokaillut sen perään paitsi Soulissa, myös mm. Singaporessa ja eBayssa. Paitsi että sen saatavuus on ollut huono, on sille myös läiskäisty melko korkea, noin 40 euron hintalappu, mikä sekin on hillinnyt ostohalujani, sillä en oikeasti ole tarvinnut tätä kaikista sen saamista kehuista huolimatta.

Reissuni viimeisenä iltana näin erääseen kosmetiikkamyymälään tulleen vihdoin myyntiin tuotteen 40 ml minikokoon, joka irtosi vähän yli 10 eurolla. Kaiken huipuksi tuotteessa oli vielä tarjous, jossa sain toisen samanlaisen kaupan päälle. Tiesin, etten tarvitse tätä, mutta olen himoinnut tätä niin pitkään ja varsin kärsivällisesti, että nyt päätin antaa itseni ostaa tämän. 

Ostolakossa nämä tuotteet ostin Soulista

Kaiken kaikkiaan koen siis, että shoppailin reissussa varsin maltillisesti. Vai mitä sanotte?

8 kommenttia artikkeliin ”Nämä kosmetiikkatuotteet ostin Soulista”

 1. Oletko Virve lukenut Dr Bonnerin pullon tekstejä? Jos en väärin muista, siellä oli aika tiukkaa tekstiä.

 2. Mikä tuon ’raakasoosin’ hypen takana on eli mikä on sen juttu?

  Tuollaista siveltävää botoxia mainostetaan jossain ostos-tv:n mainospätkässä. Sellainen ryppyjen siloittaja, jonka kuivumista pitää odottaa hetki ilmeilemättä. 60-vuotiaasta ryppyisestä sedästä tulee aivan sileä siltä puolelta, mille tuotetta demotaan. Ja kyseinen aine kuulemma toimii myös pitkävaikutteisesti jostain syystä, mitä en ehtinyt jäädä ihmettelemään. Noissa mainoksissa ei koskaan tunnuta pääsevän asiaan vaan höpistään samoja asioita sataan kertaan ja kuvitellaan, että ihmisillä on jostain repiä aikaa moiseen jauhantaan 😀

 3. Muistan Drew Barrymoren kertoneen jossain haastattelussa, että hänen hippihenkinen isänsä pesi tukkansa tuolla Bronnerilla 🙂

 4. Mistä tuota Bobonnen pohjustusvoidetta saa? Rupesi kiinnostamaan kun etsinnässä olisi uusi pohjustusvoide ja tavalliset holika holikat ym ei nappaa.

  • Ah, sinä onnekas kun olet siellä Soulissa vaihdossa! Itse bongasin tämän jonkun isomman Chicor-myymälän Glow Pick -telineestä, jossa on parhaat tuotteet nostettu esiin. Pienemmissä Chicor-myymälöissä en tätä nähnyt enkä oikein muuallakaan (tai sitten en vain osannut katsoa). Ei ollut se Gangnamin lippulaivamyymälä, mutta luulisi, että sielläkin tätä olisi. 🙂

   Edit. Taisi olla I Park Mallin Chicor kun yritin järkeillä kännykkäni kuvafeedin perusteella. 😀

 5. Mua jäi kiinnostamaan toi ryppyjensiloittaja Botoskin, että onko samanlainen tuote kuin Remescar? Tota jälkimmäistähän on ollut jonkun aikaa jo myynnissä Suomessa ja Karkkipäivä-Sannikin sen joskus esitteli, niin pohdin perustuvatko samaan teknologiaan.

  • Joo, on ihan sitä vastaava, mutta minusta vähän vielä tehokkaammin vaikuttava. 🙂

Kommentointi on suljettu.