Hauskoja kosmetiikkatuotteita, joita olen Thaimaassa nähnyt

Sis.mainoslinkkejäLemppari puuhaani Aasiassa ollessa on aina tutkia, mitä jännittäviä ja välillä myös melkoisen huvittavia kosmetiikkatuotteita kosmetiikkahyllyiltä löytyy. Bangkok on mitä loistavin paikka näiden bongailulle, sillä täällä on myynnissä erityisen paljon japanilaisia tuotteita ja japanilaiset ovat tunnetusti mitä nerokkainta porukkaa keksimään tuotteita, joita kukaan ei ollut edes tajunnut kaipaavansa.

Tässä tulisikin siis pieni katselemus viimeaikaisiin löytöihini, joita en ainakaan vielä toistaiseksi kuitenkaan ole kotiuttanut itselleni kokeiluun:

Poskipunasabluuna Ostolakossa Virve Vee - 1

Poskipunamuotit

Moni on varmasti nähnyt kulmasabluunoita, joiden avulla voi hahmotella itselleen täydellisen muotoiset ja keskenään symmetriset kulmakarvat. No, täälläpä olisi sellaiset poskipunalle. Ihan täysin varauksetta en näihin Japanista tuleviin sabluunoihin suhtaudu, sillä omaan makuuni sopii paremmin häivytetty lopputulos. Japanilaiseen poskipunamuotiin nämä sopivat apuvälineiksi epäilemättä varsin loistavasti, joten kai näillekin käyttäjiä löytyy. Millä noista pakkauksen yläreunan tyyleistä te lähtisitte liikkelle?

Hieman vastaavia poskipunamuotteja* löytyy myynnistä eBaysta.

Aluminium spa for Face Ostolakossa Virve Vee - 1

Alumiinisauna kasvoille

Moni uskoo kasvojen höyrytytyksen olevan iholle hyvästä ja mitäpä erityisesti japanilaiset eivät keksisi saadakseen ihonsa näyttämään kauniilta. Google kertoo tämän jännittävältä näyttävän kotikäyttöisen spa-apuvälineen tulleen hitiksi jo muutamia vuosia sitten.

Alumiininaamio kasvoille Ostolakossa Virve Vee - 1

Kasvoille asetettavassa naamiossa on silmäaukot ja hengitysreiät, mutta muuten se asettuu kasvoille tiiviistii korvien ympärille menevien lenkkiensä ja niskan taakse kiinnitettävän tarransa ansiosta. Naamion pinta on alumiinia, joka ei hengitä, minkä ansiosta naamio pitää sisällään iholle hyvää tekevän kosteuden ja auttaa kuulemma ihoa hikoilemaan pois epäpuhtaudet ja kuona-aineet. Naamiota pidetään kasvoilla kerralla 15 minuuttia.

Kasvosaunan voi ostaa eBaysta täältä.*

Päänraikastuslaite Ostolakossa Virve Vee - 1

Päänrentouttaja

Tämä apuväline kulkee englanniksi nimellä Head Refresher, jonka voisi kääntää varmasti myös pään keventäjäksi. 234 joustavaa piikkiä hyödyntävä apuväline stimuloi hiuspohjaa ja niskaa auttaen rentouttamaan niitä ja saamaan aikaan kevyemmän olon.

Head Refresher

Laite näytti ensisilmäyksellä jopa hieman pelottavalta kidutusvälineeltä, mutta rakastan itse hiuspohjan hierontaa ja aloin laitteeseen tutustuessani jopa hieman innostua siitä. Saatoin suorastaan tuntea mielessäni sen ihanien piikkien hellivän päänahkaani…

Päänrentouttajan voi ostaa eBaysta täältä.*

Yönaamio vartalolle Ostolakossa Virve Vee - 1

Kollageenia sisältävä yönaamio vartalolle

Tässä tuotteessa ei ole mitään hauskaa, sillä tämä on minusta vain nerokas. Jos kerran kasvoille on tehty yönaamioita niin miksei sitten olisi jo vartalon vuoro!  Thaimaalaisen, tuotepakkauksensa merkinnät ensisijaisesti koreaksi tekevän Baby Bright -merkin Baby Bright Collagen Body Sleeping Mask Intense Lotion on siis vartalon iholle yöksi jätettävä naamio, joka tuo iholle tehokasta hoitoa.

Tosiasiassa kyse on vaan tietysti  vartalovoiteesta, joka on nimetty trendikkäällä tavalla ja jonka sisältö ei itseasiassa vaikuttanut kovin kummoiselta, mutta ilahduin silti ajatuksesta, että yönaamiotrendi on tuotu myös vartalonhoidon puolelle. Vartalonhoidosta on muutenkin povattu erityisesti Aasiassa uutta trendiä nyt, kun kasvojen iho on jo kyllästetty niin monella tuotteella.

Vartalon iholle tarkoitetun yönaamion voi tilata eBaysta.*

Pehmustettu rullaharja hampaille Ostolakossa Virve Vee - 1

Pehmustettu rullaharja hampaille

Ensimmäiset sanat mielessäni tämän rullattavan hammasharjan japanilaisessa kaupassa nähtyäni olivat tietysti miten ja miksi. Google auttoi tietysti kertomaan vastauksen siihen, mitä hyötyä tästä japanilaisten uudelleen keksimästä pyörästä oli.

Rullattavan pään ansiosta hammasharjaa on vaivattomampaa liikuttaa suussa kuin perinteistä hammasharjaa ja sen pehmeät harjakset on valmistettu huomattavasti ohuemmista harjaksista kuin tavallisten hammasharjojen harjakset, minkä ansiosta ne sujahtavat jopa niihin hankaliinkin hammasväleihin eikä erillistä hammastahnaakaan tarvitse käyttää.

Vaikka katsoinkin hammasharjaa aluksi hieman naureskellen, aloin jälkikäteen vakavasti harkita sen hankkimista. Hammastahnasta en tosin luovu, sillä pidän sen tuomasta raikkaudesta ja haluan hampailleni fluorin tuomaa suojaa.

Rullattavia hammasharjoja* löytyy eBaysta myynnistä.

Kangasnaamio takapuolelle Ostolakossa Virve Vee - 1

Pepunkohotusnaamiot

No tottakai jokaiseen tarkoitukseen löytyy oma kangasnaamionsa. Koreassa käydessäni saatoin todeta tämän hyvin konkreettisesti, sillä rinnoille, vatsalle, lantiolle, käsivarsille ja lähes mille tahansa vartalon alueelle löytyi oma naamiosa. Täällä silmiini sattui pepunkohotusnaamio, joka kuulosti kieltämättä kiinnostavalta testata, mutta jonka jätin kuitenkin kauppaan.

Mansome Ostolakossa Virve Vee - 1

Miesten omat kauneusjuomat

Thaimaassa on myynnissä valtavasti erilaisia kauneusjuomia, jotka sisältävät esimerkiksi kollageenia ja muita lupaavalta kuulostavia ainesosia. Yksi kiinnostavimmista merkeistä on ManSome, joka tarjoaa omat kauneusjuomansa myös miehille. En ole vielä kokeillut näitä, mutta minusta tuntuu, että minun on tutustuttava näihin vielä tarkemmin ja maisteltava niitä itsekin…

Aasialaiset kaupat ovat pullollaan myös muita vekkuleita tuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Täytyy myöntää, että jos asuisin täällä pysyvästi, voisi rakkauteni minimalistista sisustusta kohtaan horjua, sillä täältä löytyy vaikka mitä hauskoja, mutta samalla hyvin käytännöllisiä esineitä helpottamaan arkea. Koska esimerkiksi tiskiharjat eivät ole täällä yleisiä tuotteita ja tiskit pestään sienellä, löytyy tiskisienelle tietysti sängyltä näyttävä teline, jolla se saa levätä rauhassa päivän päätteeksi ja kerätä voimia tulevan päivän tahrahaasteisiin.

Sänky tiskisienelle Ostolakossa Virve Vee - 1

Näkyikö postauksessa joku tuote, jonka voisitte oikeasti harkita hankkivanne?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Hauskoja kosmetiikkatuotteita, joita olen Thaimaassa nähnyt”

  1. Haha, minkään näistä olemassaolosta en kyllä tiennyt yhtään mitään! 😀 Rullattava hammasharja vois kyllä olla ihan käteväkin.

  2. Voiko mies käyttää samat kosteustuotteet kun naiset? Tarkoitan siis seerumi, kasvovoide jne, ”perus”tuotteita. Vai tarviiko heillä olla miehille tarkoitetut?

    • Voi käyttää! 🙂 Miesten iho on usein rakenteeltaan paksumpi kuin naisten, mutta ei jokaisella miehellä ja miesten toiveet tuotteiden vaikutusten ja ulkonäön suhteen voivat olla erilaiset, minkä vuoksi miehille tehdään omia tuotteita, mutta samat tuotteet sopivat niin miehille kuin naisillekin. Minä laitan usein miehelleni eteenpäin tuotteita, joita en itse käytä. 🙂

  3. Pään rentouttaja kuullosti kiinnostavalta. Tietty sitä käyttäisi alkuinnostuksisssaan, mutta sitten se nuohtuisi kuitenkin 🙂

  4. Tosi hauskoja ideoita ja kiva postausidea. Joitain noista varmaan saattaisi tarttua hyppysiin, jos kohdalle osuisi. Tuo pesusienen peti on sellainen, että se voisi toimia nukkekodin parivuoteena, jos koko natsaa 🙂

  5. On kyllä ihania ”turhuuksia”:) Olishan se kiva laittaa yöksi vartalolle oikein yönaamiota ja tota takapuolimaskia vois nauraa,jos vaikka kaverien kaa bileissä kaikki laittais ,voi ei;D On mulla väsyneet jutut ;D

Kommentointi on suljettu.