Uusi rakkaus: pitkäkestoinen meikkivoide, joka sopii kuivallekin iholle

En usko, että olen ainoa pitkäkestoisesta meikkivoiteesta haaveileva kuivaihoinen. Harmi vaan, että suurin osa pitkäkestoisista meikkivoiteista on tietysti kaikella järjellä tehty hyvin mattapintaisiksi ja puuterisiksi, jotta ne kestävät aamusta iltaan pahinta vihollistaan eli ihon rasvoittumista vastaan, mikä puolestaan ei tee niistä optimaalisia kuivalle iholle.

Voiko siis olla pitkäkestoista meikkivoidetta, joka ei kuitenkaan saisi kuivaa ihoa näyttämään hilseilevän kärsineeltä?

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Kyllä voi ja sellainen löytyy Oriflamelta!

Minulla on ollut niin paljon hyviä kokemuksia merkin meikkituotteista ja varsinkin meikkipohjatuotteista, että pyysin kiinnostuneena saada kokeiluun merkin The ONE -meikkilinjan Everlasting Foundationion.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Pitkäkestoiset meikkivoiteet houkuttelevat minua pintakuivasta ihostani huolimatta, sillä en yleensä tahdo nähdä päivän aikana vaivaa meikkipohjan korjailun suhteen. Kun tuotteen nimikin oli suoraan kopioitu yhdeltä vastaavalta suosikiltani eli Clarinsin Everlasting Foundationilta olin varsin utelias tutustumaan siihen.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Sain kokeiluun vaalean, yleensä punapohjaiseen viittaavasta nimestään huolimatta keltapohjaisen sävyn Porcelain. Sävy oli vaalea, mutta omalle iholleni silti ehkä ihan hitusen liian tumma, minkä vuoksi vaalensin sitä The Boy Shopin kätevillä Shade Adjusting Dropseilla.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Näyttääkö iho yhtään kuivalta? No niinpä, ei todellakaan näytä, vaan päin vastoin ihanan heleältä ja jopa kauniin kuulaalta!

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Meikkivoiteessa on niin uskomattoman ihanan pehmeä ja suorastaan sileä koostumus, että se levittyy iholleni niin miellyttävän silkkisenä ettei tosikaan. Puolipeittävä meikkivoide peittää juuri sen mitä tarvitsee ja asettuu iholle aivan uskomattoman ihanan näköisenä ja tuntuisena. Se ei ole kuivan mattainen, minkä vuoksi ihoni rakastaa sitä, mutta silti se ei ole täyteläisen rasvainenkaan. Se vaan on suoranaista meikkitaikaa.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Viimeistelin tuotteen iholleni tuttuun tapaan Beautyblenderillä taputellen ja ihoni näytti sen jäljiltä suorastaan satumaisen heleältä. Tällainen lopputulos ei todellakaan synny jopa melko krantulle iholleni ihan millä tahansa tuotteella ja jos olisin kokeillut tätä sokkona kuullen, että tuotteella on hintaa 80 euroa olisin ihan varmasti ostanut tämän silti. Tämä nimittäin todellakin olisi ollut sen arvoinen!

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Meikkivoide peitti itsessään melko hyvin, mutta silmänaluseni kaipasivat tuttuun tapaan vielä pientä lisäpeittoa. Puuterin ja contouringin jälkeen ihoni näytti edelleen paremmalta kuin aikoihin. Meikkipohja ei tunnu ihollani päivän aikana yhtään kuivalta, mutta silti se kestää (tietysti puuterinkin ansiosta) kauniina koko päivän.

Tämä meikkivoide on oikeasti yksi parhaista koskaan kokeilemistani ja hauskinta on, että olen tainnut sanoa näin jokaisen kokeilemani Oriflamen meikkivoiteen jälkeen. Ne kun vaan kerta toisensa jälkeen ovat lumonneet minut. Meikkivoide on ollut minulla nyt käytössä jo pari kuukautta ja siitä on tullut todellinen luottotuote!

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Onko joku muu rakastunut tähän meikkivoiteeseen yhtä palavasti? 

17 kommenttia artikkeliin ”Uusi rakkaus: pitkäkestoinen meikkivoide, joka sopii kuivallekin iholle”

 1. Täytyy kyllä varmaan seuraavaksi meikkipohjaksi harkita jotain Oriflamelta 😀 Mun kuivaihopäivien suosikki on Max Factorin Miracle Match-meikkivoide. Se on peittävä, mutta lopputulos on ihanan heleä ja kuulas 🙂

 2. Hei! Olinkin tätä jo aikaisemmin katsellut, mutta mietin tämän sekä samaisen theOne Illuskin-meikkivoiteen välillä. Osaisitko sanoa kun kuitenkin itsekin heleää lopputulosta haluat että miksi päädyit tähän versioon etkä tuohon illuskin-meikkivoiteeseen?

 3. Heippa! Miten paljon tämä meikkivoide vastaa Clarinsin everlasting foundationia? Pitäisin Clarinsin meikkivoiteesta paljon sen peittävyyden ja koostumuksen takia, mutta se alkaa kiiltelemään todella paljon ja karkaamaan pois kuivilta alueilta jo muutama tunti levittämisen jälkeen. Puutereista ja primereistä ei ole ollut apua. Ihoni on pintakuiva sekaiho ja etsin kuumeisesti kasvoilleni sopivaa meikkivoidetta. 🙂

  • Tämä levittyy minusta iholle paremmin kuin Clarins ja Clarins on myös vähän puuterisempi iholla.

 4. Moi! Minäkin toivoisin hiukan vertailua Clarinsin samannimiseen meikkivoiteeseen. Sain siitä mukaani näytteitä löytääkseni sopivan sävyn ja sellainen löytyikin, mutta yksi suuri miinus myös: se tarttuu ihon kuiviin kohtiin ja kerääntyy otsalle juonteisiin, joita en aiemmin ollut edes huomannut minulla olevankaan! Olisiko tämä Oriflame siis kuivalle iholle ystävällisempi kuin Clarinsin Everlasting Foundation? Tähän saakka olen käyttänyt Lumenen CC-voidetta, mutta pitkäkestoisempi lopputulos houkuttaisi. Clarinsilla sai kyllä mukavan peittävän ja kauniin lopputuloksen muuten.

  • Minusta tämä Oriflame on parempi kuivemmalle iholle, sillä tämä ei ole yhtä puuterisen kuiva iholla. Voisi siis sopia hyvin sinullekin! 🙂

   • Kiitos kun vastasit! Taidan ostaa tämän sitten. Rahallinen menetyskään ei ole niin suuri Clarinsiin verrattuna, jos onkin kaikesta huolimatta huti. 🙂 Sulta saa kyllä aina parhaat tuotevinkit ja monta uutta suosikkia onkin jo blogisi ansiosta löytynyt, suurkiitokset siitä!

    • Kiitos! Toivottavasti tykästyt tähän. Tulethan sitten kertomaan, mitä tykkäsit! 🙂

 5. Heippa, mietin tästä et mikä olisi hyvä sävy hyvin vaalealle ja keltaiseen taittavalle iholle? Näyttäisi olevan vaaleampiakin sävyjä kuin Porcelain? Tosi vaikeaa, kun sivuilla on sävyistä niin huonot kuvat!!

 6. Aloitin juuri Oriflamen jälleenmyyjänä, mutta tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla. Täytyykin heti tarkistaa, että vieläkö tätä on myynnissä heillä ja jos ei ole, niin tutkia, että onko heillä vastaavia meikkivoiteita tällä hetkellä:) Meikkivoide näytti kyllä kuvissa todella upealta!

Kommentointi on suljettu.