Ooooh! – NYX Illuminator -korostuspuuteri

Kuten vähän aikaa sitten mainitsin, pääsin töiden kautta osallistumaan NYXin koulutukseen ja räpläämään tuotesarjan tuotteet läpi ammattilaisen kommentteja kuunnellen.

Opin mielelläni tuotesarjasta lisää, sillä suomalaisessa verkkokaupassamme ne ovat kappalemääräisiä myyntilukuja katsellessa aivan ylivoimaisesti suosituin tuotemerkkimme. Kollegani jaksavat ihmetellä asiaa, sillä kuten jälleen arvata saattaa, ovat asiat toisin Ruotsissa eikä merkki myy siellä muihin myyntilukuihin suhteutettuna ollenkaan samoissa määrin kuin meillä.

Pääsin koulutuksen ansiosta tekemään tuttavuutta myös sellaisten tuotteiden kanssa, jotka eivät olleet aiemmin herättäneet omaa mielenkiintoani, mutta joita räplätessä mietin, kuinka ihmeessä en ollut huomannut niiden ihanuutta aiemmin.

NYX Illuminator

Yksi tällainen tuote oli Illuminator-puuteri, jonka sain koulutuksesta itselleni persikkaisessa IBB03 Magnetic-sävyssä.

NYX Illuminator

Puuteri näyttää todella ihanalta jo heti rasian avatessa. Kultapersikkainen, heleä sävy sai minut kiljahtelemaan ihastuksesta.

NYX Illuminator

Tuote on hieman hämäävä, sillä kun sen pintaa sipaisee sormella, näyttää koostumus hieman hileisen jauhoiselta. Ensisipaisu ei valloittanut sydäntäni, joten aloin pyyhkiä tuotetta sormenpäästä kädenselkääni ihan vaan todetakseni, että kun tuotetta hieman hankaillen ”sulattelee”, jättää  se iholle aivan erilaisen hehkun:

NYX Illuminator

Vau, mikä metallinhohde!

NYX Illuminator

Pakkauksen kuva näytti sekin jo todella houkuttelevaa heleyttä tuovalta, joten tuote lähti heti kokeiluun suoraan kasvoille.

NYX Illuminator

Ja oih, minkä ihanan heleyden sen iholle loikaan! Illuminator-puutereita on saatavilla yhteensä viidessä sävyssä (täällä hyvä swatchi kaikista) ja tämä kultapersikkainen vaihtoehto oli kovasti mieleeni.

NYX Illuminator

Puuteri on tarkoitettu kasvojen ja vartalon iholle, mutta koska siinä on sen verran persikkaista sävyä, en todellakaan näe sitä missään muussa käytössä kuin poskipunana poskipäitä korostamassa. Siinä tarkoituksessa se on kuitenkin aivan loistava ja tuo ihanaa heleyttä erityisesti kesämeikkiin.

NYX Illuminator

On ollut mukavaa saada tehdä hieman läheisempää tuttavuutta useiden NYX-tuotteiden kanssa nyt kun olen kuullut tuotemerkin kouluttajalta niistä kommentteja, suosituksia ja vinkkejä. Mielessäni onkin melkoisen monta tuotetta, jotka varmasti tulen vielä ottamaan merkiltä kokeiluun.

NYX Illuminator
Muita NYXin Illuminator-korostuspuutereihin ihastuneita?

NYX Illuminator -korostuspuuteri löytyy myynnistä täältä.*

5 kommenttia artikkeliin ”Ooooh! – NYX Illuminator -korostuspuuteri”

  1. No oih! Just tällaisia tuotteita rakastan 🙂 Hohdetuotteet on niin mun juttu! Tuo näyttää muuten puuterissa tummemmalta mitä kasvoilla.

    Ps. Onpa freessi kuva susta! Oikein säihkyt. Ei voi olla pelkästään NYXin ansiota 😀

  2. Mua on kiinnostanut se meikin viimeistelysuihke, mutta kun en oo törmännyt niin en oo uskaltanut ostaa. Olisi siis kiva, jos saisit sen kokeiluun 🙂

  3. Uuh, tuollainenkin sävy löytyy! Mulla on sama tuote sävyssä Ritualistic, joka on monikäyttöinen helmenvaalea, joka taittaa keltaiseen, täydellinen mun keltapohjaiselle ihonsävylle!

Kommentointi on suljettu.