Loistava silikoniton hoitoaine

*Sis. mainoslinkin


Kerroin vähän aikaa sitten ajatuksiani kosmetiikan silikoneista ja mainitsin, että hoitoaineessani saa mielellään olla hieman silikoneja, sillä muuten hiuksiani on hankalaa saada selvitettyä ja niiden latvat jäävät helposti karheiksi sekä jopa menevät takkuun.

Tämä ei silti tarkoita, ettenkö mielelläni etsisi myös hyviä silikonittomia vaihtoehtoja ja ilokseni voin kertoa, että löysinkin vähän aikaa sitten aivan loistavan silikonittoman hoitoaineen.

Loreal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm Ostolakossa kokemuksia

Olen ollut melko utelias L’Oréal Botanicals Fresh Care -hiustuotteiden suhteen, joten kun edellinen hoitoaineeni kului loppuun, oli minulla täydellinen hetki poimia kaupassa ostoskoriini tämä L’Oréal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm -hoitoaine.

Hoitoaine lupaili nimenomaan ravita, selvittää ja pehmentää kuivia hiuksia, eli se kuulosti mitä täydellisimmältä tuotteelta jo melko pitkiksi venyneille ja paksuhkoille hiuksilleni. Ostin tuotteen itselleni Thaimaasta ja niin pieni juttu kuin se onkin, hymyilytti minua, kun tuubiin liimatun tarran takaa paljastui suomenkielinen teksti. Tällaiset pienet jutut saavat ulkomailla asuessa aikaan hyvän mielen.

Loreal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm Ostolakossa kokemuksia

Paksuhkossa hoitoaineessa on runsaasti hiuksia ravitsevia öljyjä, jotka auttavat tuotteen lupauksen mukaisesti tekemään hiuksista pehmeät. Hoitoneen pakkauksessa ei mainita mitään vaikutusajasta eikä tuotteen tosiaan tarvitsekaan vaikuttaa tukassa kuin hetki, kun hiukset ovat jo ihanan sileät.

Voisi jopa sanoa, että hoitoaineen saama sileys on suorastaan hämmentävää, sillä kun hoitoaineen huuhtelee hiuksista suihkussa, laskeutuvat hiukset silkkisen sileinä ja takuttomina. Monien silikonittomien hoitoainen kanssa minulla on nimenomaan ongelmana, etteivät ne kykene selvittämään ja silottamaan tukkaani tarpeeksi, mutta tämä todellakin tekee sen.

Vaikka hoitoaine sisältää runsaasti ravitsevia öljyjä, ei se silti tuntunut jättävät keskipaksua tukkaani liian raskaaksi. Hoitoaineessa oli melko raikas, joka hieman piparminttua muistuttava tuoksu, joka jäi hiuksiin kevyenä, mutta ei silti ole häiritsevän voimakas.

Loreal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm Ostolakossa kokemuksia

Kaiken kaikkiaan tämä hoitoaine oli yksi parhaista hoitoaineista, joita olen viimeaikoina kokeillut ja ehdottomasti paras silikoniton hoitoaine, johon olen törmännyt. Pidän sen täyteläisestä koostumuksesta sekä siitä, että voin käyttää sitä sekä lyhyellä vaikutusajalla hiusten pikaselvittäjänä että hyvillä mielin muhitella tukassa vaikka kauemminkin ja antaa sen sisältämien ravitsevien öljyjen hemmotella tukkaani.

Tälle hoitoaineelle lähtee siis näiltä kutreilta suuri suositus ja aion tämän positiivisen tuotetuttavuuden myötä varmasti kokeilla myös muita Botanicals Fresh Care -hiustuotteita sekä tästä kuivien hiusten tuotelinjasta että muistakin Botanicals Fresh Care -tuotelinjoista.

*L’Oréal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm -hoitoaine löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Loreal Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Conditioning Balm Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu tehnyt hyviä löytöjä L’Oréal Botanicals Fresh Care -hiustuotteista?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Loistava silikoniton hoitoaine”

  1. Itsekin rakastan tätä hoitoainetta – pehmentää niin nopeasti ja tuoksu on taivaallinen! Jo toinen purkki menossa tätä ihme-eliksiiriä! Paras hoitoaine aikoihin kyllä 🙂

    • Kiva kuulla, että joku muukin on ihastunut tähän. Toivottavasti tuotemerkiltä löytyy muitakin hyviä tuotteita vielä! 🙂

  2. Moikka! Sattuipa hauskasti, kun tästä kirjoitit. Minullakin on toinen tuubi hoitoainetta menossa, ja välissä ostin myös tämän shampoon. Rakastan näiden mietoa ja omaperäistä tuoksua, ja luonnonkiharaan taipuvainen, erittäin paksu ja luonnonkarhea tukkani kesyyntyy näillä yllättävän hyvin!
    En tiedä miksi, mutta ennen näiden kokeilua huomasin hiuspohjassani ärtymistä ja kutinaa hiustenpesun jälkeen. Näillä tuotteilla sitä ei tapahdu. Seuraavaksi haaveena ostaa kokeiluun vielä jätettävä hoitoaine!

    • Juuri tuollaisessa hiuslaadussa nämä ovat tosiaan varmasti loistavia. Pitääkin itsekin ottaa vielä myös tuo shampoo kokeiluun, ensiviikolla varmaan on juuri uuden shampoon ostamisen aika! 🙂

Kommentointi on suljettu.