Ensiviikolla tähän aikaan…

Täällä on yksi melko iloisissa tunnelmissa oleva kosmetiikkabloggaaja, joka on ensiviikolla tähän aikaan melkoisen mukavassa paikassa.

Minä sekä blogikollegani Sanni ja Erika saimme nimittäin aivan uskomattoman kutsun: Me kolme onnekasta pääsemme osallistumaan ensimmäistä kertaa järjestettävään L’Oréal Paris Skin Summit -tapahtumaan, joka on siis L’Oréalin suurimman tuotemerkin ihonhoitoseminaari. Tilaisuuteen on kutsuttu ympäri maailmaa toimittajia, bloggaajia ja vloggaajia ja me kolme onnellista ja onnekasta pääsemme L’Oréalin edustajan mukaan PARIISIIN ottamaan osaa tapahtumaan!

Pariisi - 1

Pääsemme siis vierailemaan L’Oréalin päämajassa ja tapaamaan sekä kuulemaan mielettömän mielenkiintoisia henkilöitä brändin takaa niin tuotekehittelyn kuin markkinoinninkin puolelta. Tapahtumalle on varattu aikaa kokonainen päivä ja voitte vaan arvata, kuinka mielenkiintoisia juttuja onkaan siis luvassa!

Päätarkoitukseni ei ollut kuitenkaan tänään lällätellä teille Pariisin reissulla vaan kysyä kaupunkia paremmin tuntevilta vinkkejä näkemisen ja kokemisen arvoisista kosmetiikkaan liittyvistä paikoista. Päätin nimittäin, että koska minulla kerran on reissupäivien yhteydessä mahdollista myös tutustua kaupunkiin haluaisin kerrankin tehdä sen kosmetiikkavinkkelistä katsottuna. (Voin sitten joskus toiste mennä sinne vaikkapa sille romanttiselle kulttuuriretkelle, jolla kosmetiikkaliikkeiden ovet voivat jäädä suosiolla aukeamatta.)

Jos jollakin on siis tiedossa (Sephoran lisäksi myös muita) pariisilaisia kosmetiikkaan liittyviä must have -liikkeitä, näyttelyitä tai muita elämyksiä, niin minä (ja ehkä joku muukin kosmetiikasta innostuvan seurueemme jäsen) ottaisin mielelläni kaikki vinkit ja ilmiannot vastaan!

(Koska en ole kymmeneen vuoteen ollut Pariisissa, ei minulta valitettavasti herunut kuvituskuvaksi muuta kuin tänään tukholmalaisen sisustuskaupan hyllyltä bongaamani aiheeseen hyvin sopiva kynttilänjalka, joka jökötti keskellä värikästä esillepanoa…)

3 kommenttia artikkeliin ”Ensiviikolla tähän aikaan…”

  1. Ah, ranskalaiset apteekit! Sieltä löytyy vastaus kaikkiin maailman iho- ja hiushaasteisiin! Viime työmatkalla tankkasin mukaan Biodermaa, Biafinea (hoitaa kaikki ihovammat), Embryolissen voidetta, Nuxen huulirasvaa (maksoi noin 5 euroa kipale) ja seuraavalla kerralla pitää saada Homeoplasminea! City Pharmat on parhaita mutta kaikki apteekit toimivat.

    Ranskasta löytyy myös Kiko jos haluaa edullisiä meikkejä testiin, varsinkin huulipunat ovat suosikkejani.

  2. Lafayette kannattaa katsastaa läpi. Vaikka suurimmaksi osaksi siellä onkin merkkikosmetiikkaa niin saattaa tehdä mukavia löytöjä~
    Operan liepeillä on myös kivoja katuja joita pitkin on mukavaa lähteä vain tutkiskelemaan paikkoja.

Kommentointi on suljettu.