ISO suukko tälle punalle!

Joskus jotkut tuotteet vaan unohtuvat kokonaan kokeilla, vaikka ne ovat kuinka ihania. Näin kävi esimerkiksi eräälle lähes vuosi sitten saamalleni Guerlainin KissKiss-huulipunalle, joka nyt vain sattui jäämään kosmetiikkojeni sekaan pyörimään.
Uskomattoman upeaan ja tyylikkääseen mustaan hylsyyn pakattu huulipuna henkii luksusta jo ennen kun koko tuotetta edes ehtii korkin alta kiertää esiin.
Ja kun sen korkin sitten lopulta nostaa pois ja punan kiertää esiin, paljastuu alta KissKiss-tekstillä kirjailtu puikko. 
KissKiss-huulipunat ovat kuuluneet Guerlainin valikoimiin jo pitkään, mutta niiden koostumusta uudistettiin vuosi sitten kun punat uudelleenlanseerattiin. Ja eipä ole tämä extratäyteläiseksi, intensiiviseksi ja kiiltäväksi luonnehdittu puna ollut ollenkaan pettymys!
Sain itse kokeiltavakseni erittäin huomiota herättävän sävyn 361 Excessive Rose, joka ei todellakaan jätä käyttäjäänsä huomiotta.
Pirtsakka ja aivan överikirkas pinkin sävy on voimakkuudestaan huolimatta todella raikas eikä minusta silti yhtään liikaa.
Tämä on niitä sävyjä, jonka huulille vetäistessä hymyilyttää väkisinkin. Puna liukuu huulille kauniisti ja sen koostumus todellakin tuntuu täyteläisen pehmeältä. Huulilla puna tuntuu ohuelta ja kevyeltä, mutta kestää silti uskomattoman pitkään hyvänä olematta yhtään kuivan tuntuinen. 
“Because lipstick is the absolute weapon of seduction, our revamped version of the Kiss Kiss tube is like a little black dress slipped over gold” -Guerlain
KissKiss todellakin! Tämä puna ansaitsee monen monta suukkoa! Tässä on hyvä esimerkki huulipunansävystä, joka itsessään updeittaa koko meikkilookista heti huolitellumman. Näissä kuvissa minulla ei ole punan lisäksi nimittäin mitään muuta meikkiä kuin meikkivoidetta, aurinkopuuteria, kulmapuuteria ja ripsiväriä!

Oletteko te kokeilleet Guerlainin KissKiss-punia?

Guerlain KissKiss-huulipunilla on hintaa n. 41 euroa.

15 kommenttia artikkeliin ”ISO suukko tälle punalle!”

 1. Mä olen itse ihan superhuono huulimeikin ja varsinkin huulipunien käyttäjä, usein tulee kallistuttua sen melko huomaamattoman huulikiillon puoleen kun huulirasvan lisäksi jotain muuta huulille laittamassa.. Ajattelin tosin nyt ottaa missioksi saada kuivat huuleni kuosiin ja päästä käsiksi tuohon huulipunan käyttöön – olisi nimittäin mielettömän helppo ja nopea tapa piristää meikkiä niinä aamuina kun ei silmämeikkiin niin jaksa panostaa..

  Vastaa
  • Joo, monet kuvat ovat viimeaikoina olleet tosiaan melko samanlaisia, sillä kaikki kesän postausten kuvat on otettu samoihin aikoihin toukokuussa… 🙂

   Vastaa
 2. KissKiss punat on ihan lemppareita, taitta omasta punakokoelmasta löytyä näitä ainakin neljä. Tykkään juurikin koostumuksesta, se on pehmeää ja kermaista, mutta pysyy silti yllättävän hyvin. 🙂

  Vastaa
 3. Tuntuu, että olen viimeaikoina aivan unohtanut muiden merkkien huulipunat, kun olen vain ihastellut ja himoinnut MACin punia 😀 Mutta tämä näyttää niin kivalta, että täytyykin käydä tutustumassa tähän Guerlainin sarjaan, toisen sarjan Guerlainin puna minulla jo onkin ja tykkään siitä kovin.

  Vastaa
 4. Teet koko ajan postauksia huulikiilloista – ja punista… Inspiraatio on näköjään vähissä. Harmi.

  Vastaa
  • Koko kesän postaukset on kirjoitettu toukokuussa parin viikon ajanjaksona yhteen putkeen, sillä halusin pitää kesälomaa blogista. 🙂

   Vastaa
 5. Minulla on ollut KissKiss-punia aikaisemmin mutta siitä on jo jonkin aikaa.Hyviä ne olivat silloinkin mutta täytyy nyt ostaa taas, välillä pääsee unohtumaan hyvätkin tuotteet, laadukkaita nämä punat ovat olleet aina.

  Vastaa
 6. Ihanat kuvat, näyttää ihan kunnon meikkimainoksilta mutta kuitenkin sellainen kiva kotikutoinen ote, varmaan otettu sen teidän ihanan kattoikkunan alla. 🙂

  Vastaa
 7. Oi kyllä! KissKissit on IHANIA! ^^ Sain silloin joskus syksyllä ihanan korallisävyn, ja sittemmin oon käyttänyt aika riemulla sekä sitä että myöhemmin ostamaani tummahkoa ruskeanpunaista. Noi on niin luksusihania 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti