Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset

Vuoden lopussa on aina mukavaa summata yhteen ne blogin lukijoita eniten kiinnostaneet blogipostaukset. Rakastan katsella Google Analyticsin tilastoja ja selvittää, millaisia postauksia luetaan eniten, joten minulle tällaiset statistiikkapostaukset ovat herkkua. Oli mielenkiintoista nähdä, mitkä postaukset ovat kuluneena vuonna keränneet eniten lukukertoja ja oli hauskaa löytää listalta paitsi vähän uudempia postauksia, mutta myös hieman vanhempiakin kestosuosikkeja – neljä näistä postauksista oli blogini suosituimpia postauksia myös viime vuonna!

Nämä postaukset olivat tänä vuonna erityisen luettuja:

Parhaat kosmetiikkatuotteet

Julkaisin alkuvuodesta blogissani sivun, jolle listaan parhaat kokeilemani kosmetiikkatuotteet ja linkit niistä kertoviin postauksiin. Tämä listaus oli selvästi toivottu, sillä tästä sivusta on tullut blogini eniten vierailtu sivu. Täältä löytyvät vinkit jokaiseen tuotekategoriaan, joten jos etsinnässä on uusia tuotteita, kannattaa tämä listaus kurkistaa. Yritän parhaani mukaan pitää tätä listausta ajan tasalla.

Parhaat kosmetiikkatuotteet -listaus löytyy täältä.

Matkani blondiuteen – näin vaalenin mustasta vaaleaan

Blogiani pidempään lukeneet tietävät, etten ole aina ollut blondi. Värjäsin hiuksiani aluksi tummanruskeiksi ja sitten lopulta mustiksi noin kymmenen vuoden ajan, kunnes vuonna 2014 päätin lopulta päästä eroon värjätyskierteestä. Tämä postaus summaa nuo tuskaiselta tuntuneet ja aivan kamaliltakin näyttäneet välivaiheet, sillä mustaksi värjätystä tukasta ei todellakaan saa kovin helposti vaaleaa. Tämä postaus on blogini kestosuosikki Google-hakujen vuoksi, sillä ilmeisesti moni tuskailee saman asian kanssa.

Matkani blondiuteen – näin vaalenin mustasta vaaleaan -postauksen voi lukea täältä.

Maailman tehokkain peel off -naamio

Mustapäiden vastaiset blogipostaukset ovat aina suosittuja ja tämä supertehokkaan peel off -naamion esittelevä postaus on jo pari vuotta ollut blogini kestosuosikkeja. En yhtään ihmettele, sillä naamio todellakin toimi minulla aivan loistavasti ja yllä oleva macro-kuva on siitä todiste. Paitsi että siinä on runsaasti nenästä irronneita ja huomaamattoman pieniä ihokarvoja, näkyy siinä hyvin myös se, kuinka hyvin naamio kiskoi irti mustapäitä.

Postaus maailman tehokkaimmasta peel off -naamiosta löytyy täältä.

Lunette kuukautiskuppi

Kuukautiskuppi – yksi traumaattisimmista kokemuksistani

Jaoin keväällä vuosia vanhoja kokemuksiani siitä, kun ensimmäisen kerran yritin käyttää kuukautiskuppia. Summattuna tarina meni niin, että kuppi jäi jumiin ja aiheutti lievät traumat, joista en ole vieläkään päässyt ihan yli. Tämä tarina kiinnosti ja nauratti monia, mutta oli myös mukavaa kuulla, että muillakin oli samanlaisia kokemuksia. Kommenttiboksi täyttyikin vinkeistä kupin poistoon ja toivon, että niistä on ollut hyötyä myös muille kupin kanssa taistelleille.  Kokeilin itse kuppia uudelleen tämän postauksen vinkkien innoittamana, mutta en ole vieläkään päässyt sinuiksi sen kanssa.

Traumaattisia kuukautiskuppikokemuksiani voi lukea täältä.

Näin trimmaan pitkät hiukset itse kotona

Olen jo pitkään kasvattanut hiuksia enkä ole löytänyt luottokampaajaa, jonka käsiin olisin uskaltanut kutrini luovuttaa. Olennainen osa hyvinvoivien hiusten kasvatusta on kuitenkin niiden säännöllinen trimmailu, mutta jos tukka on pitkä, kaipaavat saksia muutkin hiusosat kuin vain hiusten pisimmät latvat. Kun löysin tekniikan, jolla voin helposti siistiä myös hiusten pituuksista sojottavat kaksihaaraiset, parani hiuselämäni huomattavasti. Moni muukin innostui tekniikasta ja toivon, että se on pelastanut useammatkin kutrit kuin vain omani.

Kikkani pitkien hiuksien trimmaamiseen kotona voi lukea täältä.

Ihon mikroneulaus kotona

Hankin oman kotikäyttöisen mikroneulauslaitteeni jo vuonna 2016 ja kirjoittelin siitä silloin blogiin, mutta vasta 2018 on selvästikin ollut vuosi, joka mikroneulauksesta on tullut supertrendikästä. Kotikäyttöisten mikroneulauslaitteiden avulla voidaan tehostaa ihon uudistumista tai parantaa ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä. Jos malttaa pidättäytyä korkeintaan 0,5 mm pituisissa neuloissa ja huolehtii hygieniasta, on mikroneulaus tavallisesti ihan turvallista puuhaa tehdä kotona.

Suosituimpia blogipostauksiani on ollu mikoineulauksen konseptin esitellyt postaukseni, mutta suosittelen lukemaan myös postauksen, jossa kerron, kuinka käytän omaa rullaani ja kuinka se on ihooni vaikuttanut.

 

Parhaat tuotteet mustapäiden karkotukseen

Mustapääpostaukset ovat aina suosittuja, joten ei ole yllätys, että kaikki ne parhaat mustapäätuotteet summaava postaus on myös ollut suosittu. Tämä postaus listaa kaikki parhaat naamiot, mustapäälaput, apuvälineet ja tuotteet mustapäiden karkotukseen ja torjuntaan.

Parhaat tuotteet mustapäiden karkotukseen voi katsoa täältä.

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Seerumi on ihonhoitorutiinin tehotuote, jolla voi tuoda avun monenlaisiin iho-ongelmiin. Tämä postaus summaa 10 parasta seerumia erilaisiin iho-ongelmiin ja tuotteita löytyy niin edullisten kuin arvokkaampien vaihtoehtojen joukosta. Tästä postauksesta pitää varmasti tehdä pian päivitetty versio!

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia summaava blogipostaukseni löytyy täältä.

Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!

Korealainen ihonhoito on kiinnostanut monia tänä vuonna erityisen paljon ja toivon, että se kiinnostaa  vielä ensivuonnakin, sillä oma kirjani korealaisesta ihonhoidosta ilmestyy vihdoin parin viikon kuluttua. Korealainen kosmetiikka on todella, todella laaja käsite, joten sitä on helppoa lähteä lähestymään kulttimaineisten, paljon kehuja saaneiden tuotteiden kautta. Tämä postaus listaa yli 20 suosittua korealaista tuotetta, joihin kannattaa tutustua.

Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutinniin voi katsoa täältä.

Laadukasta ihonhoitoa pilkkahintaan – The Ordinary

Paitsi että vuosi 2018 on ollut korealaisen ihonhoidon vuosi, on se myös ollu The Ordinaryn vuosi. Merkin tuotteet kiinnostavat kaikkia aivan älyttömästi eikä ihme, sillä ne toimivat niin loistavasti. Jos pikkurahalla kerran saa hyviä ihonhoitotuotteita, niin miksipä ryhtyä tuhlailemaan.

Blogini suosituimpia postauksia on ollut  The Ordinaryn idean esittelevä postaus, mutta suosittelen katsomaan myös muut The Ordinary -postaukseni.

Korealainen kosmetiikka

Koska korealainen kosmetiikka tosiaan on kiinnostanut kaikkia niin paljon, tein alkuvuodesta blogiini kaikki korealaiseen kosmetiikkaan liittyvät blogipostaukseni ja tuote-esittelyni summaavan sivun. Tämä sivu on kätevä apu aiheeseen tutustuessa tai uusia kiinnostavia tuotteita löytäessä. Olen parhaani mukaan yrittänyt pitää sen ajan tasalla, joten sieltä pitäisi löytyä myös linkit viimeisimpiin kehuja saaneisiin korealaisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta!


Lue myös:

Luetuimmat blogipostaukseni vuonna 2017

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset”

  1. Tässä listauksessa on myös monia omia lempipostauksiani. Olen kasvattanut omaa väriä nyt vajaa puolitoista vuotta, joten välillä on kiva lukea tuosta kasvatusprojektistasi. Käytkö muuten itse kosmetologilla kasvohoidossa tms? En muista, että sellaisesta olisi blogissa juurikaan ollut juttua ja kantasi niihin kiinnostaisi

  2. Hei Virve, kuinka monta kertaa käytät samaa mikroneulainta? Olen itse käyttänyt Puhdas+ 0,25 mm -neulainta nyt viitisen kertaa ja neulain näyttää ihan samalta kuin uutena. Pihinä ihmisenä mietin, voisiko neulainta käyttää pidempään kuin suositellaan. Todella ihastuin mikroneulaimeen odotusteni vastaisesti ja olen itse asiassa jo hankkinut 0,5 mm:n neulaimenkin, mutta hirvittää, miten kalliiksi rullailu tulee, jos noudattaa käyttöohjetta kirjaimellisesti eli käyttää sitä vain max 10 kertaa :/

  3. Tuosta The Ordinary -postauksesta oli mullekin paljon apua, sillä tuon postauksen jälkeen tilasinkin itselleni kyseiseltä merkiltä pari tuotetta testiin! Hyaluronihapposeerumi on mahtava ♥

Kommentointi on suljettu.