Loistava edullinen meikinpohjustaja, joka ehkäisee meikkipohjan kasautumista

*Sis. mainoslinkin

Okei, tiedän, että olen jauhanut viimeaikoina melkoisesti The Ordinary -tuotteista, mutta minulla on niistä asiaa kaikkien niiden kuukausien edestä, joiden ajaksi unohdin ne lähes täysin. On nimittäin vaikeaa malttaa pysyä hiljaa, kun sekä töissä että vapaa-ajalla kuulen niistä jatkuvasti jotain ja kaikki tuntuvat olevan niistä villiintyneitä. Niistä on myös kyselty aivan erityisen paljon, joten tyytyväisenä käyttäjänä minun on juuri nyt hyvin vaikeaa olla hiljaa. Tiedättehän minut – kun innostun jostakin asiasta, olen sen suhteen suorastaan melkoisen pakkomielteinen.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Suurin osa hypetyksestä kohdistuu ihonhoitotuotteisiin, mutta merkillä on myös muutamia meikkituotteita, joista erityisesti yksi on minusta sellainen, että se ansaitsee tulla nostetuksi jalustalle.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer on nimittäin meikinpohjustaja, joka on sulattanut sydämeni täysin. Kiinnostuin tuotteesta alunperin kun meikkitaiteilija ja YouTube-tähti Wayne Goss hehkutti sitä videollaan. Muistaakseni tuotteen myynti räjähti silloin ja sitä oli jopa hankalaa saada tilattua itselleen, kun varastot näyttivät jatkuvasti nollaa. En siis todellakaan ollut ainot, joka innostui tuotteesta.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla on tarvetta meikinpohjustajalle, joka tasoittaa ihon pintaa ja parantaa meikkipohjan kestoa, mutta myönnän, että unohdan usein sitten kuitenkin käyttää sitä. Tämä meikinpohjustaja on kuitenkin ollut minulla käytössä säännöllisen epäsäännöllisesti jo pitkään lukuunottamatta sitä puolta vuotta, jonka vietin siitä erossa ollessani Thaimaassa.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer -meikinpohjustaja auttaa paitsi tasoittamaan ihon pintaa ja häivyttämään siltä sekä juonteita että laajentuneita ihohuokosia, mutta myös pitämään huolta, että meikkivoide levittyy iholle tasaisesti eikä kasaannu ryppyihin, silmänalusien juonteisiin tai muihin ihon epätasaisuuksiin. Käytännössä se siis auttaa ehkäisemään, ettei meikkipohja näytä pakkeloidulta ja juuri se on syy siihen, miksi olen pitänyt tästä tuotteesta niin kovasti.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minusta tuntuu, että tämä oli alunperin hieman juoksevampaa, mutta koska omani on ollut avattuna jo yli vuoden, on siitä tullut hieman jäykempää. Se ei toki haittaa, sillä tuote toimii edelleen aivan yhtä loistavasti ja alkaa muutenkin jo lähennellä loppuaan.

Haluan, että meikkipohjani näyttää luonnollisen heleältä ja raikkaalta, mutta käyttämäni meikkivoiteen on silti oltava vähintään puolipeittävä. Tämä  meikinpohjustaja onkin erinomainen tuote huolehtimaan, että vähän paksumpikin meikkivoide levittyy iholleni nätisti ja että meikkipohja pysyy pitkään kauniina. Ihoni pinta kuivuu helposti, mutta silti kasvot saattavat päivän aikana kiillellä. Haluan kuitenkin, että meikkipohjani pysyy hyvänä läpi päivän, jotta minun ei tarvitse koskaan korjailla sitä kesken työpäivän ja voin luottaa, että se näyttää yhtä hyvältä kuin aamulla. Tämä meikinpohjustaja onkin ollut loistava tuote täyttämään oikeastaan kaikki tarpeeni.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ihan erityisesti pidän siitä, kuinka hyvin tämä meikinpohjustaja auttaa sekä tasoittamaan silmänalusien ihoa että myös ehkäisemään meikkituotteiden kasautumista silmänalusten juonteisiin. Käytän tämän ja peiteaineen päällä edelleen kyllä puuteria viimeistelemässä kiinnityksen, mutta tämä auttaa pitämään silmänaluset freshimmän näköisinä.

Kuten meikkipohjaa tasoittavat silikonit yleensäkin, sisältää tämäkin runsaasti erilaisia silikoneja, mutta omalla ihollani ne eivät ole olleet millään tavalla ongelma ja tuote on ajanut asiansa loistavasti ilman, että ihollani on ollut yhtään tavallista enempää näppyjä. Nappasin tuotteen aktiivikäyttöön lähes kaksi kuukautta sitten  ja vaikka käytän sitä koko kasvoilla, ei iholleni ole tullut siitä finnejä.

Kosmetiikkatuotteiden silikoneista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jos jollakin siis on etsinnässä hyvä meikinpohjustaja, joka sopii ihan erityisesti normaalista kuivalle ja ikääntyvälle iholle tasoittamaan ihon pintaa ja parantamaan meikkipohjan tasaista levittyvyyttä, niin tämä tuote kannattaa tilata kokeiluun. Erityistä pohjustajassa on, että se on pakattu 30 ml pulloon, eli siitä riittää iloa vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja kuten muutkin The Ordinary -tuotteet, on tämäkin superhalpa, eli reippaasti alle 10 euroa.

*The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

The Ordinaryn valikoimaan kuuluu myös toinen meikinpohjustaja, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle, mutta siitä minulla ei ole omia kokemuksia pitkäaikaisemmasta käytöstä. Sekin on kuitenkin monien suosikki ja myös aiemmin linkkaamallani Wayne Gossin videolla Wayne nimesi sen itseasiassa näistä kahdesta jopa omaksi suosikikseen, sillä se jättää mattaisemman pinnan ja parantaa meikin kestoa rasvoittuvalla iholla paremmin.

*The Ordinary High-Adherence Silicone Primer -meikinpohjustaja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä omia kokemuksia The Ordinaryn meikinpohjustajista?


Lue myös:

Täydellinen puuteri silmänalusille

Tämän vuoksi silikoneja ei kannata vältellä

Loistava löytö: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Loistava edullinen meikinpohjustaja, joka ehkäisee meikkipohjan kasautumista”

 1. Sun pitää tosiaan lakata hehkuttamasta näitä jo! Tein heti The Ordinaryjen tullessa Elevenille tilauksen, joka sisälsi merkin salisyylihapon, josta olen muuten pitänyt huimasti. Pari päivää sitten oli pakko tilata vielä retinoli emulsio ja siihen päälle suosittelemasi C-vitamiinivoide. Mietintään jäi vielä muistaakseni aijemmin puhumasti ruusunmarjaöljy, jollainen on myös The Ordinaryn valikoimassa 😀

  Nyt himotuslistalle vielä siirtyi tuo rasvaisemmalle iholle tarkotitettu pohjustusvoide, sillä mikäli oikein muistan, pohjustustuotteeni alkaa pikkuhiljaa olla loppumassa. Seuraavaa Elevenin tilausta tehdessäni taidan vain suoraan tilata kaikki loputkin merkin tuotteet, ettei mun montaa uutta tilausta tarvitse alkaa tekemään!

  Vastaa
  • Tämä on ihan hirveää, kun joka päivä töihin mennessä joku kollega fiilistelee jotakin tuotetta tai sitten luen blogista tai kuulen jostakin muualta jostain tuotteesta, joka on pakko saada. 😀 Joskus myös huomaan, että joku tuote myy ihan erityisen paljon ja sitten tulee ihan hirveän uteliaaksi ja pakko itsekin hankkia kun kaikki muutkin ostavat… 😀

   Vastaa
 2. Mahtaako tuo soveltua mineraalimeikkien kanssa? Olen käyttänyt niitä jo kymmenisen vuotta, enkä osaisi siirtyä voidemaisiin enää.

  Vastaa
  • Uskon, että varmasti sopii mineraalipohjankin alle, koska jättää iholle vain sellaisen silkkisen pinnan ja aika öljytömän tunteen. 🙂

   Vastaa
 3. Onko tällä merkillä silmämeikin pohjustajaa? Olen käyttänyt Urban decayn violettia tuubia, ja se oli tosi hyvä. Nyt kokeilin vaihtelun vuoksi sitä nudea tuubia, jossa on värillistä pohjustajaa. Se paakkuuntuu mulla ihan kamalan näköiseksi eikä hoida tehtäväänsä! Minulla on aika rasvaiset silmäluomet joten tehoa tarvitaan.

  Vastaa
  • Ei valitettavasti ole. :/ Ainoita meikkipuolen tuotteita ovat tällä hetkellä meikkivoiteet ja nämä kaksi primeria kasvoille.

   Vastaa
 4. Asokselta saa halvemmalla kuin elevenistä ja kantsii maksaa aina punnissa/ ruotsin kruunuissa (kulloisenkin parhaimman kurssin mukaan tietty) 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti