Loistava kangasnaamio pikakaunistukseen

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten tiedätte, rakastan kangasnaamioita. Minusta on ihanaa ottaa illalla rennosti, asetella kangasnaamio kasvoilleni ja nauttia siitä, kuinka iho ryystää sisäänsä sitä hoitavia ainesosia. Naamion jälkeen iholle jää miellyttävän ravittu ja jopa hieman klähmäinen tunne todisteeksi siitä, että sille on tosiaan annettu erityistä huomiota. Se on minusta ihanaa.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Tavallisesti käytän kangasnaamioita tosiaan iltaisin ja täytyy myöntää, että niiden iholle tuoma, kosteutuksen avulla saatu täytelöitys ja heleys ovat vertaansa vailla. Iho näyttää niiden jälkeen jopa niin hyvältä, että välillä aamuisin tai ennen tärkeitä menoja itseään peilistä katsoessa miettii, että voisiko sen kangasnaamion jälkeisen täyden hehkun saada kasvoilleen juuri nyt, mutta sellaisena, että meikkipohja levittyy iholle yhä ongelmitta.

Minusta nimittäin tuntuu usein, että kangasnaamion sisältämä seerumi jättää iholleni sen verran klähmäisen pinnan, ettei minun tulisi edes mieleeni lähteä levittämään sille meikkiä. Kangasnaamioita on tietysti olemassa tuhansia ja taas tuhansia erilaisia, joten on hieman tuuripeliä löytää sellainen versio, joka toisi iholle sitä täytelöittävää kosteutusta ja heleytystä, mutta sopisi silti meikin alle. Tällaisia on varmasti olemassa useita ja olen kyllä kokeillut monia naamioita, joista ei jää klähmäistä tunnetta, mutta jostain syystä en ollut törmännyt yhteenkään, joka olisi aivan vertaistaan vailla oleva tuote nimenomaan ihon pikakaunistukseen.

Onnekseni sain kuitenkin elää niin pitkään, että moinen tuote sattui vihdoin kohdalle.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Taiwanilainen My Beauty Diary on maailmanlaajuidesti tunnettu tuotemerkki, jonka valikoima koostuu erilaisista kangasnaamioista. Bongasin merkin tuotteita kesäkuisella häämatkallani Singaporessa moneen otteeseen ja erityisesti yksi sen naamioista kiinnitti huomioni. My Beauty Diary oli muutenkin ensimmäinen tuotemerkki, jonka kautta kokeilin kangasnaamioita ensimmäistä kertaa elämässäni kymmenisen vuotta sitten, joten tiesin merkin tuotteet laadukkaiksi.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask* -kangasnaamiopakkauksen kulmaan oli liimattu tarra, joka lupaili varsin paljon aina naamion nopeasta vaikutuksesta erittäin pikaiseen imeytymiseen, joten en todellakaan voinut jättää pakettia hyllyyn. Hyvä niin, sillä nämä naamioit osoittautuivat juuri niin loistaviksi kuin miltä ne pakkausta tavaillessa kuulostivatkin.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Naamion kerrottiin sisältävän erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä, jotka imeytyvät ihon pinnan eri kerroksiin ja pitävät sen pitkään kosteutettuna. Samalla aloe vera ja rakkoleva auttavat rauhoittamaan ihoa ja tukemaan kosteuttavaa vaikutusta, minkä seurauksena kaikki kuivuuden aikaansaama kutina ja ärsytys helpottuu ja ihosta tulee täyteläisen kosteutettu.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Naamion kerrottiin sisältäävan lisäksi leväuutetta ja pikkurautamyrtin juuriuutetta, jotka auttavat korostamaan ihon elinvoimaisuutta ja kiinteyttä. Etelänarnikki ja isovesikrassi auttavat vähentämään kuivan ihon ihon karheutta ja sameutta sekä palauttamaan iholle sen kirkkauden ja heleyden. Kolmivaikutteinen koostumus lupasi lisäksi aktivoida ja tehostaa tuotteen imeytymistä sekä lukita kosteuden iholle pitkäkestoisesti.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Naamiot kuulostivat kaikella tapaa varsin vakuuttavilta, joten kokeilin niitä todella suurin odotuksin. Ilokseni en todellakaan joutunut pettymään, sillä kangasnaamioit osoittautuivat aivan erinomaisiksi janoisen ihon kosteusvarastojen täyttäjiksi.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Ihanan märältä tuntuva kangasnaamio asttui ensinnäkin tiiviisti kasvojen iholle hyvän muotoilunsa ja miellyttävän ohuen kankaansa ansiosta. Se toi kasvoille välittömästi virkistävän viileän, mutta ei silti kylmän tunteen ja sen tuoma raikkaus pysyi iholla koko naamion vaikutusajan.

Naamion poistamisen jälkeen iho oli täyteläisen kosteutettu ja heleä, mutta ei kuitenkaan liian klähmäinen. Naamio sopiikin aivan erityisen hyvin pelastamaan ihon silloin, kun peilistä katsoo itsensä väsynyt ja nuutunut versio, joka kaipaa pikaista pelastusta. Näille kangasnaamioille menee suuret suositukset!

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask -kangasnaamioita voi tilata itselleen eBaysta yksittäin tai useamman naamion pakkauksina ja niiden myyjiä löytyy täältä*.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Onko teillä kokemuksia My Beauty Diary -merkin kangasnaamioista?

4 kommenttia artikkeliin ”Loistava kangasnaamio pikakaunistukseen”

 1. Mulla on sama tarina, eli MBD on ensimmäinen sheetmask-tyyppinen naamio mitä testasin kymmenisen vuotta sitten. Silloin MBD taisi olla kuuminta hottia ja k-beauty oli vasta tulollaan 🙂 Aah, muistot… Apple Polyphenol oli suosikkini. Minulla merkin ostaminen jäi, koska vuosikymmenen alkupuolella pyöri ihan kauheasti väärennöksiä ebayssa, enkä uskaltanut enää tilailla feikkien pelossa. Yksi feikkipakkaus päätyi minullekin, mutta onneksi hoksasin virheeni ennen käyttöönottoa.

  Eikö MBD ole muuten taiwanilainen merkki?

  • No nyt kun sanoit ja aloin miettiä, niin onhan se! En tiedä, miksi olen ajatellut sen olevan japanilainen. Korjasin asian postauksen tekstiin, kiitos! <3 Minäkin jätin merkin jotenkin sivuun juuri siksi, että aikoinaan pelotti ne eBay-väärennykset, mutta nykyään turvallisempaa ostaa tosiaan. 🙂

   • Me lukijat pidetään sinut tarkkana 😉

    Juttusi innostamana minäkin tilailin juuri MBD:n naamioita pitkästä aikaa. Nykyään kun merkki ei ole enää se ainoa THE juttu, niin feikit eivät varmasti ole samanlainen ongelma 🙂

Kommentointi on suljettu.