BB eli Belastus Buikko huulille

Sain blogikokeiluihini jo viime kesän lopulla tuotteen, joka on siitä lähtien pyörinyt laukkujeni pohjalla jatkuvassa ensiapuvalmiudessa.
Oriflamen The ONE -meikkilinja on kerta toisensa jälkeen yllättänyt minut tuotteillaan. En ole tainnut kokeilla sieltä vielä yhtäkään huonoa tuotetta ja lähes jokaisesta testituotteesta onkin tullut omia suosisikkejani, joita suosittelen jatkuvasti muillekin.
Yksi tällainen tuote on ollut merkin BB Lip Balm, jolle naureskelin aluksi kovasti. Oikeasti, tarvitseeko kaiken olla BB? (Tai tarvitsiko, sillä nythän ajankohtaisempia ovat jo muut aakkosten kirjaimet…)
Otettuani tuotteen kokeiluun totesin kuitenkin, että voin päästä yli sen BB-nimestä ja käyttää sitä siitä huolimatta. Tämä on nimittäin ollut aivan ihana tuote minkä lisäksi puikon vaalea sävy näyttää todella hempeältä.
Kevyesti helmiäinen ja läpikuultavan vaalea sävy lupaa kirkastaa huulia ja kosteuttaa niitä pitäen ne pehmeinä ja kaiken sen se on tehnytkin. Huulivoide on kukenut mukanani hätätuotteena, jolla voitelen huuliani aina niiden kuivuessa tai kaivatessani nopeasti kevyttä huulimeikkiä. Huulivoiteessa on myös suojakerroin 15, mikä tekee siitä hyvän kesäpuikon, joka suojaa huulia tarvittaessa vaikka kevyessä auringossakin.
Meikkipohja, poskipuna, kulmat, ripset ja BB-huulivoide. Siitä on luonnollinen ja freesi nudelookkini todella usein tehty. Jotkut kevyttä sävyä huulille tuovat tuotteet saattavat napata kuivemmilla huulilla ikävästi kiinni tehden jäljestä suttuisen näköisen, mutta tämä puikko sulaa huulille nätisti lähes poikkeuksetta ollen siksi se parhain hätäaputuote tilanteessa kuin tilanteessa.
Mikä on teidän käsilaukustanne aina löytyvä huulten hätäaputuotteenne?

10 kommenttia artikkeliin ”BB eli Belastus Buikko huulille”

  1. Diorin Lip Glow Color Awakening Balm on ihana! Käyttäisin sitä varmaan jatkuvasti ihan vaan luonnollista ja freesiä sävyä tuovana huulivoiteena, jos se ei olisi niin kallis.

  2. Belastus Buikko :'D Juuri tämän tilasin ja eilen sain käsiini. Vielä en oo kerinny kokeilee. Mun laukusta löytyy aina vaaleanpunainen Baby Lips.

  3. Hei,

    Kiitos paljon eilen avustasi! Ja siis nimenomaan ihanasta blogistasi, jota kautta olen saanut upeita vinkkejä! Minua hävettää puhua ihostani kun se on niin huonossa kunnossa ja kun se olitkin sattumalta SINÄ ketä asiallani lähestyin, niin meninkin jotenkin vielä enemmän lukkoon. Olisin siis mielelläni halunnut jutella ja kysellä enemmänkin, kun kerran sain sinut siihen valjastettua, mutta nolostuminen vei voiton. Halusin siis erikseen tulla vielä kiittämään. Toivottavasti apu löytyy nyt näistä tuotteista.

    T. Sensai seilailija 😉

    • Voi että, olisit vaan tullut uudelleen. Itsekin meinaa välillä mennä vähän ujiksi kun joku kertoo olevansa lukijani. Toivottavasti tuotteet toimivat ihollasi. Kerro jossakin vaiheessa, mitä iholle kuuluu! 🙂

Kommentointi on suljettu.