Silmiinpistävä kesämuistutus

Nyt kun kesä on täällä, halusin tänään vain pikaisesti muistuttaa, että muistattehan suojata auringossa myös silmänympäryksenne. Ne kun ovat se ohuttakin ohuempi ihoalue, jossa pienet juonteet usein ensimmäiseksi alkavat näkyä.
Suojakertoimellisia silmänympärysvoiteita on hieman haastavaa löytää, mutta Clinique toi reilu vuosi sitten markkinoille yhden hyvän tapauksen, jonka olen täällä jo kertaalleen esitellytkin, mutta jonka olemassaolosta halusin jälleen näin ajankohtaiseen aikaan muisuttaa.
Sain itselleni omakseni Cliniquen Superdefence -linjan SPF 20 Age Defence Eye Creamin näytekoon ollessani alkuvuodesta Sensaisti-blogin Marin järjestämissä iltamissa. Näppärän kokoinen tuote on juuri omiaan kuljetettavaksi kesälaukuissa mukana ja ollutkin minulla jo jonkun aikaa joka aamuisessa käytössä.
Pidän tästä kovasti, sillä tämän koostumus on ohuehkoa ja helposti levittyvää ja toisin kuin useat tavalliset, suojakertoimelliset kasvoilla toimivat tuotteet, ei tämä saa silmiäni vuotamaan. 
Riittoisasta koostumuksesta huolimatta tuotetta kannattaa silti muistaa holvata silmänympäryksille huolella, mikäli aurinkosuojan tehokkuuden tahtoo taata! 
Aiemman esittelypostaukseni tuotteesta voi käydä lukaisemasta täältä.
Onko teillä heittää suosituksia muista hyvistä suojakertoimellisista silmänympärysvoiteista? Moni olisi varmasti kiinnostunut kuulemaan!

10 kommenttia artikkeliin ”Silmiinpistävä kesämuistutus”

  1. Kiitos muistutuksesta! En ole tuota älynnytkään. Naamaan laitan omaa aurinkovoidetta – Vichy – mutta että silmillekin. Pitääpä käydä hakemassa jos on tuota Vichyä tai sitten Cliniquea.

  2. Tuntuu välillä olevan haasteellista löytää suojakertoimilla olevia silmänympärysvoiteita, tai ne ovat vain luokkaa 15. Itse käytän silmänympärysvoiteen lisäksi Dermalogican primeria silmän ympärillä ja siinähän on spf 30, joten luulen, että se on ihan hyvä ja tietty aurinkolasit.

  3. Mua ärsyttää, kun en edes tiedä, millä merkeillä on suojakertoimellinen silmänympärysvoide! Ne on tosi harvassa tai niitä pimitetään kuluttajilta. 😀 Se Diorin on vissiin jo lopetettu? Lumenella on, mutta kertoimella 6 eli ei juuri mitään. Sitten tiedän vain Mary Cohrin sy-voiteen, SK 30, mutta sitä en ole itse kokeillut.

  4. Mikä niissä kasvoille tarkoitetuissa suojakertoimellisissa aiheuttaa sen silmien vuotamisen? Minulle tulee helposti pigmenttilaikkuja kasvoihin ja käytän siksi ahkerasti kasvoilla korkean suojakertoimen voidetta. Mutta tuo silmien kirvely ja vuotaminen….toivotonta.

    • Käytän Vichyn kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta. Myös minulla aiemmin silmät vuotivat ja kirvelivät. Pyydä apteekista vaikka näyte tuota voidetta

  5. Isispharmalla on yksi spf 30, mutta minusta se oli liian valkaisevaa niin jätin ostamatta. Käytän nyt ACOn spf 50 -voidetta silmänympäryksillä, sillä muualle kasvoille se on liian rasvainen. Se ei saa silmiä valumaan, vaikka monet rasvat tekevät niin minullekin. Harmi vain, että puteli on niin iso sy-voiteeksi ja ehtii mennä vanhaksi, vaikka käyttäisi myös käsivoiteena.

  6. Apteekeissa myydään Isis merkkistä silmänympärysvoidetta jossa suojakerroin 30, suosittelen!

  7. Olin jo ihan menossa ostaan tätä ja ajattelin että kestän sen jonkun 30e hintalapun. Mut jestas, 49e @Kicks. Jäi ostamatta. En ymmärrä kun ei toi nyt mikään luksusmerkin luksussilmänympärysryppyvoide ole, niin mikä siinä maksaa? :O

Kommentointi on suljettu.