Organizer

Tämä postaus ei suoranaisesti käsittele kosmetiikkaa, mutta ainakin jotain naisen elämää suuresti helpottavaa, joten annettakoon harhapoluille eksyminen jälleen kerran anteeksi.
Kuten jokainen niin mies kuin nainenkin varmasti tietävää, löytyy meiltä naisilta usein varsin kiitettävä määrä käsilaukkuja. 
Laukkuja on erilaisiin tilanteisiin eri värisinä, eri kokoisina, eri mallisina ja eri kuosisina ja jokainen niistä on omalla tavallaan ihana. Niin ihana, että jokaista tahtoisi ehtiä käyttää edes johonkin väliin.
Koska naisen käsilaukku kuitenkin tunnetusti vetää sisäänsä ihan mitä sattuu ja ihan miten paljon vaan mahdollista, on käsilaukusta toiseen vaihtaminen yksi rasittavimmista hommista ikinä. Et voi nimittäin vaan napata toista käsilaukkua, sinne on siirrettävä kaikki tarpeelliset tavaratkin ja aina jotain jää siirtämättä ja sitten sitä kaivataan. 
Tietysti jätit sen nenäliinapaketin siirtämättä ja nyt olet julkisessa vessassa, josta puuttuu paperi. Tai ajattelit, että se käsidesi on turhaa napata mukaan, mutta päädyitkin kenkäshoppailemasta ravintolaan. Ja: ”Juu, minulta löytyy kynä… eikun ei löydykään, se on toisessa laukussa.”
Tuttua?
Haluatteko kuulla, millä minä ratkaisin ongelman?
Purse organizerilla.
Purse organizer (tai handbag organizer) on käsilaukun sisälle laitettava, hieman monitaskuista meikkipussia muistuttava nyssäkkä, jonka lokeroihin mahtuu kaikki mahdollinen. 
Koska purse organizer ei ole kiinteä osa käsilaukkua, on käsilaukun vaihto aina helppoa ja nopeaa: sen kun vaan nostaa purse organizerin laukusta toiseen sisältöineen päivineen, enkä koskaan joudu kiroilemaan ja tuskailemaan toiseen käsilaukkuun jääneitä tavaroita.

Niin kätevää!Plus että purse organizerissa on enemmän taskuja ja lokeroita kuin normaalissa käsilaukussa, joten tavarat on oikeastikin helppo pitää järjestyksessä tämän avulla.

 
Pieni, mutta aivan mielettömän loistava keksintö!


Purse organizereita on myynnissä vaikka minkä näköisinä, kokoisina, värisinä ja mallisina tahansa ja helpoiten sellaisen saa käsiinsä esimerkiksi eBayn kautta. 
Oma purse organizerini on Lontoon Primarkista kolmella punnalla lunastettu versio, joka ei ole täydellinen, mutta ajaa asiansa silti loistavasti.
Mitä mieltä olette? Innostuitteko ideasta? Kenen muun mielestä tällaisesta ideasta kuuluisi saada (käsilaukkukokoinen) Nobel-palkinto?

16 kommenttia artikkeliin ”Organizer”

 1. Mulla on moinen kanssa, se on vaan vähän turhan pieni mun laukkuun. Joten se myllääntyy siellä ja kääntyy ylösalaisin. Eli toistaiseksi on aiheuttanut vaan enemmän sotkua 😀
  Oma moka, pitää muistaa hommata uusi, oikean kokoinen!

 2. Itselläni myös aina ollut "minilaukku" laukun sisällä aina! 🙂 Mutta tuo näyttää erityisen kätevältä kaikkien noiden erilaisten taskujen takia, kyllä tommoinen pitää hankkia joskus!

 3. Mä olen nähnyt vain n. 100€ maksavia parisen vuotta sitten, nytkin oli juuri jossain naisten lehdessä samainen pussukka esittelyssä. Mistä näitä halvempia löytyy? Laukku- vai meikkipussiosastolta??

 4. Itselläni on pikkupusseja (meikkilaukkuja yms) laukun sisällä ja ne on tarkkaan organisoitu, ei tarvi kuin siirtää tietyt pikkupussukat laukusta toiseen tarpeen mukaan 🙂

  • Miks miekin en oo näitä järjestelmällisiä ihmisia? Joilla ei varmastikaan oo koko kuukauden roskia, avonaisia penaaleita, ryppyisiä luentolehtiöitä ja puolikkaita särkylääkkeitä laukunpohjalla.

   No on mullakin huulikiilto ja ponnaripussukka laukussa. Tosin siellä ei oo mitään vaan ne ponnarit ja huulikiillot on siellä siistissä sotkussa kaiken edellä mainitun kanssa laukunpohjalla.

   Plääh.

 5. Mulla on tästä vähän niinkuin karvalakkimalli: yksi Marimekon pussukka missä on pinsetit, laastarit, peili, kynsiviila ym. pikkuroippeet. Sitten mulla on reilun litran minigrip-pussi, missä on käsidesi, käsirasva, nenäliinat ym. isompi. Niitä sitten siirtelen laukusta toiseen tarpeen mukaan, jos on pienempi laukku sitten joudun valkkaamaan otanko koko minigripin mukaan vai pelkät välttämättömät.

  Mutta tuo vaikuttaa kyllä hyvältä keksinnöltä, pitäänkin katsella vähän tarkemmin tarjontaa 🙂

  – Heidi

 6. Purse organizer tai vastaavat pussukat laukuissa on jees, mut vielä parempi ratkaisu on kirjaimelliseti laukku laukussa. Mulla on laukussa/repussa/mikä kantoväline sattuukaan mukana olemaan, pieni olkakassi joka on käyttökelpoinen myös sellaisenaan. Esim. baarissa voi jättää muun kaman narikkaan ja nostaa laukusta/repusta vain pikkukassin olalle, ja mukana on kaikki oleellinen.

  -Anis

 7. Vähänkö kätevä! Itse olen tähän mennessä aina siirrellyt tunnollisesti tavaran kerrallaan laukusta toiseen kuin niin on tarvis, mutta tuollainenhan helpottaisi elämää suuresti :)Käynpäs katsomassa ebaystä olisiko siellä jotakin mukavaa.

  ps: miehet kyllä jaksavat päivitellä naisten laukkujen sisältöä ja niiden määrää. Mä taas en (naisena) ole koskaan tajunnut miten joku voi lähtä kaupungille/baariin/mihinkään ilman laukkua; lompakko, avaimet ja kännykkä ahdetaan takin/housujen taskuihin. Minun lompakkoni ei edes mahdu taskuun, kun se on sellainen pitkä ja kapea 'naislompakko'. Ja miehet jotenkin arastelevat muutenkin laukkujen käyttöä, koska se on niin 'homoa', siis etenkin heteromiehet. Meni vähän aiheen vierestä mutta kuitenkin!

 8. KYLLÄKYLLÄKYLLÄKYLLÄ!!!!! Juuri näin. Jotain oleellista aina unohtuu. Välillä ne on ollu avaimet ja sitte pitää soittaa kotiin että jättää oven minulle sitten auki tai laittaa vara-avaimen jonnekki.

 9. Minä en ole koskaan saanut tehtyä laukun vaihtamisesta ongelmaa. 😀 Omistan toki useita käsilaukkuja, joita vaihtelen asun mukaan. Minun kohdallani homma tosin menee näin: Olen lähdössä ulos. Valitsen varastoistani asuun sopivan laukun. Pakkaan laukkuun mukaan kaiken, mitä tarvitsen. Kun tulen takaisin kotiin, tyhjennän laukusta kaikki tavarat omille paikoilleen. En siis koskaan kotioloissa säilytä laukussa mitään. 🙂

 10. Vanha käsilaukku on kitunut jo muutaman kuukauden ja se pitäisi jo armahtaa ja haudata, uusi laukku on, se on pirteä ja vihreä kaikenvärisillä raidoilla, mutta en ole saanut tyhjennettyä vanhaa ja siirryttyä uuteen… Jos ois tommonen laukku laukussa-juttu ni ei ois ongelmaa. ja jos siinä ois tommosia kynälokeroita ni kuularit ei aina hajois laukunpohjalle.

Kommentointi on suljettu.