Epäpuhtaan ihon tehotuotteet – Mario Badescu

*Sis. mainoslinkkejä

Useampi lukijani on nimittäin pyytänyt minulta vinkkejä hyvistä epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitetuista tuotteista. Oma ihoni on nykyään enemmän kuiva kuin rasvainen, mutta olen ollut korvat hörölläni töissä ja kuunnellut silmät pyöreinä erään minulle ennen vielä tuntemattoman tuotemerkin tuotteiden ylistystä sen verran paljon, että uskallan jakaa nämä kuulopuheet teillekin.

Tuotesarja on Mario Badescu, joka ei ainakaan meillä Suomessa ole liiemmin niittänyt mainetta, mutta joka on maailmalla supersuosittu ja jonka tuotteista ovat hurmaantuneet Hollywoodin kuuluisuudet aina Oprahista Martha Stewardiin ja Gwyneth Paltrowsta Eva Longoriaan.

Merkin epäpuhtaan ihon tuotteet ovat saaneet sen verran runsaasti kehuja, että jaan niitä hieman teillekin. Pieni Googlettelu myös osoitti, etteivät kollegani ole ainoita tuotteisiin ihastuneita vaan ne ovat hurmanneet muitakin.

 

Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion

Eräs työkaverini kertoi suuresta ihastuksestaan Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion -kasvoveteen, jonka kurkku-uutetta ja ripauksen puhdistavaa alkoholia sisältävä, ihoa kuivattamaton koostumus auttaa kuulemma uskomattoman hyvin mustapäihin ja on ennaltaehkäissyt hänen ihollaan tehokkaasti uusien epäpuhtauksien syntyä.

Samainen työkaverini valitteli vielä pari kuukautta sitten, että on aivan tuskissaan yhtäkkiä pieniä näppyjä puskevan ihonsa kanssa, mutta tämän käyttöönoton myötä valittelukin on loppunut.

*Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion -kasvovesi löytyy myynnistä täältä.

Lue myös: 7 vinkkiä finnien ja epäpuhtaan ihon hoitoon

 

Mario Badescu Special Cleansing Lotion "O"

Sama työkaverini oli myös todella epätoivoinen selän ja rinnustan alueille yhtäkkiä ilmestyneiden varsin kipeiden näppyjen kanssa. Muutaman tunnetun instagrammaajan suosituksesta hän kokeili Mario Badescu Special Cleansing Lotion ”O” -hoitonestettä ja kertoi hämmentyneenä, kuinka uusien näppyjen muodostuminen lakkasi jo muutamassa päivässä!

Nimenomaan vartalon iholle tarkoitetulla nesteellä on tarkoitus kostuttaa vanulappu, jonka avulla hoidettava ihoalue sitten pyyhitään puhtaaksi. Siitä huolimatta, että hän pyyhki ihonsa puhtaaksi suihkun jälkeen, jäi lappuun kuulemma vielä sen verran paljon yllättävää likaa ja kuollutta ihosolukkoa, että hän toisti pyyhkimisen jokaisella hoitokerralla kahteen tai jopa kolmeenkin kertaan kunnes näki, ettei lappu enää tule likaisen näköiseksi. (Tämä tuote on tarkoitettu vain vartalon iholle eikä sitä saa missään tapauksessa käyttää kasvoilla.)

Parilta muulta työkaveriltani kuulin puolestaan runsaasti kehuja Mario Badescun epäpuhtauksien hoitoon tarkoitetuista täsmätuotteista.

Edit. Ostin tuotteen myöhemmin itselleni kokeiluun ja ihastuin siihen todella paljon. Tuotteesta voi lukea omia kokemuksiani täältä.

*Mario Badescu Special Cleansing Lotion ”O” -hoitoneste löytyy myynnistä Eleveniltä täältä.

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu Drying Lotion on veikeä täsmähoito, joka kuivattaa puhkeamaisillaan olevat finnit usein jo yhdessä yössä!

Nestemäisen tuotteen pohjalla on vaaleanpunaista sakkaa, jonka täytyy antaa asettua pullon pohjalle (tuotetta ei siis saa ravistaa) ja johon vanupuikko sitten kastetaan. Nestettä töpötellään illalla vanupuikolla puhkeamaisillaan oleville näpyille ja hokkus pokkus, ne ovat kuulemma aamulla kadonneet.

Tämä tuote on myös omia suosikkejani pienten finnien hoidossa. Täsmähoidosta löytyy tarkempi blogipostaus täältä.

*Mario Badescu Drying Lotion löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Mario Badescu Buffering Lotion

Jos ongelmana puolestaan ovat ne kipeät ihonalaiset pahkurat, saa niihin avun loistavasti Mario Badescu Buffering Lotionilla, jonka toimii kuulemma jopa apuna kystiseen akneen! Tämä on tuote, jota minun itsenikin tekisi mieli kokeilla, sillä jos minulla joskus näppyjä tulee, ovat ne juuri niitä inhottavia ihonalaisia megapaiseita, joista ei pääse millään eroon.

*Mario Badescu Buffering Lotion löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Mario Badesculla on vaikka mitä muitakin ainakin minun mielenkiintoni herättäviä tuotteita, joista olen kuullut kehuja sekä kollegoiltani että bloggaajilta/vloggaajilta, mutta näistä olen kuullut niin erityisen hyvää palautetta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua niille, jotka taistelevat epäpuhtauksiensa kanssa.

Mario Badesculla on tarjolla myös rasvaisen ihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita sisältävä, *täällä myynnissä oleva Acne Starer Kit, jossa on useampi toisiaan täydentävä tuote.

Ainoa tylsä asia Mario Badescun tuotteissa ovat kuitenkin minusta merkin pakkaukset. Merkin ideologian mukaan on tärkeämpää sijoittaa itse tuotteen sisältöön kuin sen pakkaukseen, minkä vuoksi tuotteet on pakattu suoraan sanottuna todella tylsiin purkkeihin. Jos pääasia kuitenkin on tuotteiden tehossa eikä niiden pakkauksissa, niin tämän merkin tuotteet kannattaa ehdottomasti tsekata!

Lisää vinkkejä epäpuhtaan ihon hoitoon voi katso epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitetusta oppaastani täältä.

Myös The Ordinary valmistaa hyviä tuotteita ja tästä postauksestani löytyy vinkkejä siihen, mitkä niistä sopivat epäpuhtaan ihon hoitoon erityisen hyvin.

Onko joku teistä tutustunut Mario Badescun tuotteisiin?

20 kommenttia artikkeliin ”Epäpuhtaan ihon tehotuotteet – Mario Badescu”

 1. Olipa kiva, että vinkkasit näistä tuotteista! Minulle aivan uusi merkki. Pakkaukset eivät kovastikaan silmää hivele, mutta jos sisältö on NOIN HYVÄ, tekisi mieli kokeilla ainakin tuota kurkkukasvovettä! 🙂

  • Jos kokeilet, niin tulethan kertomaan kokemuksia! Mielelläni kuulisin niitä kaikilta. 🙂

 2. Moi, tuli mieleen että oletko päässyt tai pääsetkö kokeilemaan lumenen uutuus mascaraa? True mystic volume nimeltään. Olisi kiva kuulla sun mielipide, sillä mikäli oikein muistan niin meillä on ollut sama mielipide lumenen aiemmista ripsiväreistä, että niillä ei oikein tuuheutta ainakaan saa. Tämä voisi vaikuttaa erilaiselta.

 3. Kiitos vinkeistä! Selän ja dekolteen alueelle tarkoitettu tuote herätti mielenkiinnon välittömästi ja pakkohan se on testata. Kasvovedestä oli elevenin sivuilla vain yksi huono arvostelu, mutta kyllähän se ”säikäytti” 😀 Löysin kuitenkin lähes vastaavan tuotteen samalta merkiltä, joka oli saanut vain hyviä arvioita (http://eleven.fi/mario-badescu-special-cucumber-lotion-2716.html#3491), joten taidan tilata sen 🙂

  En kuitenkaan tilannut vielä, koska jostain syystä uutiskirjeestä saamani alekoodi ei toiminut? Hinta ei muuttunut mihinkään suuntaan, vaikka aktivoin alekoodin. En ole tilannut elevenilta aiemmin.

  • Suuri kiitos, että kerroit asiasta! <3 Koodin aktivoinnissa oli tullut näköjään tekijälle pieni ajatusvirhe päiväyksen kanssa, mutta se on nyt korjattu sinun ansiostasi kuntoon ja koodi on toiminnassa. 🙂

   Jos päädyt kokeilemaan tuotetta, niin tule kertomaan meille muillekin kokemuksistasi! 🙂

 4. Tuo kurkkukasvovesi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Mustapäät on mun suurin iho-ongelma, ja niistä on niin vaikea päästä eroon… oon aikonut kauan testata Paula’s Choicen BHA-tuotteita, mutta tämäkin vaikuttaa hyvältä!

  • Jos päädyt kokeilemaan, niin minä ja muut kuulisimme täällä mielellämme kokemuksia! 🙂

  • Totta kyllä, että tuo sellaisen tunteen, että taika on sisällössä, ei purkissa. 🙂

 5. Ooooh! Kuulostaapa hyviltä 🙂
  Pitänee varmaan itekin testailla, mulla kun on kystistä aknee poskilla ja sit tommosia pikkunäppyjä otsalla ja leuassa 🙁

 6. Mun mielestä pakkauksissa on ihastuttava vintage-fiilis! Tulee aavistuksen 70-luku mieleen 🙂

  Tuota vartalolle tarkoitettua ainetta voisinkin kokeilla, samoin yksittäisille näpyille tarkoitettu aine voisi olla tosi jees!

  Ilmeisesti jossain vaiheessa kaikkiin elevenissä myynnissä oleviin tuotteisiin on tulossa inci-listaukset? 🙂

  • Vintage-fiilis tosiaan! 🙂

   INCI-listojen saaminen kaikkiin tuotteisiin on suuri unelmani ja tavoitteeni ja niitä lisäillään jatkuvasti. Toivottavasti olemme jossakin vaiheessa siinä unelmatilanteessa, että kaikki INCI-listat ovat sivustolla.

   Jos Mario Badescusta puuttuu, niin täältä löytyvät INCI-listat hyvin: https://www.mariobadescu.com

 7. Tuo Buffering Lotion todella toimii. Maksaa kokoonsa nähden paljon, mutta on myös hyvin riittoisaa. Ja tujua. Ei siis varmaankaan sovi herkimmille ihotyypeille, mutta kärsiessäni ihonalaisista paiseista aine todella auttoi. Ostin joskus myös jonkin merileväyövoiteen, voide oli riittoisaa ja tuhtia, mutten oikein pitänyt sen hajusta :D.

 8. No voihan. Piti sitten tilata kaikki muut paitsi kurkkukasvovesi. Tuleepahan testattua elevenkin samalla 🙂 Olis ihanaa päästä yläkroppaa vaivanneesta lievästä aknesta eroon! Naamassakin satunnaisesti muutama ihon alainen patti jotka ei varsinaisesti lämmitä mieltä 🙁 Antibiootit auttoi niin kauan kuin kuuria kesti.

  • Olipa nopea toimitus teidän kaupassa! Ja pari pikkuista yllätystä paketissa mukana, nämä on aina kivoja 🙂 Nyt vaan testailemaan!

 9. Tuo vaaleanpunainen mönjä, Drying Lotion, on muuten sellainen tuote, mikä löytyy usealta korealaismerkiltä ja on ilmeisesti toimiva idea… Muilla länsimaalaisilla brändeillä en ole vielä nähnyt. Todennäköisesti omittu Aasiasta..?

 10. VAROITUS! Mario Badescun tuotteet sisältävät vaarallisia yhdistelmiä kiellettyjä aineita, joita ei ole edes listattu INCI:in. Monet ovat saaneet pahoja oireita tämän seurauksena. Vahinkojen korjaamiseen on mennyt joiltakin jo vuosia.

  ”Is Mario Badescu Destroying Your Skin? You’re Not Alone.”
  http://observer.com/2017/06/mario-badescu-skincare-reviews-side-effects/

  ”More worrying, Begoun’s team found inaccurate assertions about product formulations. “This does not contain any type of AHA, as claimed,” Beautypedia notes of the brand’s Kiwi Face Scrub. Her examiners were scathing in their audit of Mario Badescu Glycolic Skin Renewal Complex, saying: “Lubragel CG on the ingredient list is a trade name for the film-forming agent glyceryl polymethacrylate (think hairspray)…Why does Badescu ignore FDA and European ingredient regulations?”

  ”A settlement has been reached in a class-action lawsuit filed against Mario Badescu Skin Care Inc. in February 2013. The complaint alleges that the company fails to disclose that its Healing Cream and Control Cream products contain Hydrocrotisone and Triamcinolone Acetonide, both steroid substances that can cause serious side effects, including burning, itching, and skin atrophy.”
  https://unfadingbeauty.co.uk/2015/08/06/rosacea-rescue-mario-badescu-control-cream/

  ”Another customer, a 30-year-old named Park, said she used the Healing Cream for more than a year and is still suffering from side effects, including stinging in the cheeks and frequent facial flushing. When it was serious, she couldn’t go outside and suffered depression. Park said she heard about the steroids in the Healing Cream, but kept using it because she trusted Jeong when the host said there wasn’t any in the cream.”
  http://koreajoongangdaily.joins.com/news/article/article.aspx?aid=2979314

Kommentointi on suljettu.