Tämän hetken suosikkilakat – Ciaté London Gelology

*Sis. mainoslinkkejä

Olin jo pidemmän aikaa jotenkin vain ajautunut tyypiksi, joka ei enää käyttänyt kynsilakkaa. Kynteni olivat viimeisten parin vuoden aikana olleet paljaina suurimman osan ajasta enkä vain jotenkin jaksanut innostua niiden lakkaamisesta.

Pikkuhiljaa kiinnostus kynsien lakkaamiseen on kuitenkin taas palannut viimeisten kuukausien aikana huomattuani, kuinka mieltä piristävä juttu omaa silmää miellyttävällä sävyllä lakatut kynnet ovatkaan.

Ciate London Gelology

Eräs ihana, mieltäni kovasti piristänyt lakkapariskunta on tämä Ciatén kaksikko, jonka sain merkin ruotsalaiselta maahantuojalta kokeiluuni. Gelology-geelikynsilakkojen täyteläiset sävyt ja peittävät koostumukset on tehty pitkäkestoisiksi ja päällyslakan kanssa te luovat kynsille kolmiulotteisen, geelilakkausta jäljittelevän pinnan.

Ciate London Gelology

Ciatélta löytyy valikoimastaan myös meikkituotteita, mutta kynsilakat ovat se juttu, josta merkin taival on alun perin lähtenyt. Ciatén takana on englantilainen Charlotte Knight, joka avasi 21-vuotiaana Irlantiin Dublinin ensimmäisen kynsibaarin. Nainen on tullut tutuksi muotinäytösten takahuoneista ja hän on useiden julkkisten suosikkimanikyristi.

Ciate London Gelology

Merkin kynsilakoissa on ihanaa paitsi sävyvalikoima ja laadukkaat koostumukset myös loistavasti suunnitellut lakkapullot. Pulloissa on erityisen pitkä korkki, josta saa lakattaessa hyvän otteen, minkä ansiosta niillä on entistä helpompaa saada aikaan loistava lopputulos. Kynsilakkojen sivellin on minun makuuni juuri sopivan napakka ja siinä on sopivan kokoinen harjaspää.

Ciate London Gelology

Oma lakkaihastukseni Ciatéen lähti tästä kynsilakasta. Gelology-linjan Iced Frappe -sävy on jotenkin vaan niin täydellisen nude, mutta se ei silti ole täysin huomaamaton. Harmahtava lakka on sopivan liila, jotta se antaa kynsille sävyä, mutta silti niin kevyen sävyinen, että sitä voi käyttää oikeastaan missä tahansa ja milloin tahansa.

Ciate London Gelology

Tykkään räväytellä pinkeillä huulilla, mutta kynsissäni suosin usein kevyitä sävyjä, joita on kiva katsella, mutta jotka eivät pomppaa silmiini jatkuvasti ja aiheuta jopa lopulta kyllästymistä. Tämä on juuri sellainen helppo lakkasävy, jota voisin käyttää kynsissäni vaikka jatkuvasti ilman, että kyllästyisin siihen koskaan.

*Ciaté Geology Iced Frappe -kynsilakka löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ciate London Gelology

Joskus on kuitenkin kivaa lakata kynnet sävyllä, joka pomppaa omiinkin silmiin jatkuvasti ja jonka katselu piristää päivää. Karkkisen pinkki Kiss Chase on nimenomaan sellainen sävy. Tällä lakattuja kynsiä katsoessa ei voi olla hymyilemättä, minkä vuoksi tämä onkin myös aivan ässä lakka varpaankynsiä talvella lakatessa. Onko oikeasti montaakaan helpompaa tapaa piristää mieltä kuin kirkkaan pinkit varpaankynnet keskellä talvea!

*Ciaté Geology Kiss Chase -kynsilakka löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ciate London Gelology

Olen pitänyt näiden kynsilakkojen laadusta todella paljon ja varsinkin kestävyytensä puolesta ne ovat aivan loistavia. Lakat eivät tosiaan itsessään ole mitenkään geelimäisen kiiltäviä, mutta varsinkin päällyslakan kanssa ne näyttävät upeilta.

En ole itse tosin käyttänyt lakkoja Ciatén oman päällyslakan kanssa vaan ihan vaan tavallisella pikakuivattavalla päällyslakalla kuorrutettuna, mutta homma on toiminut hyvin niinkin.

Ciate London Gelology
Ciaté on minusta merkkinä todella kiinnostava ja kiehtova. Sen tuotteet tuntuvat jotenkin jopa lähes selektiivisen kosmetiikan tapaiselta luksukselta, mutta silti helposti lähestyttäviltä eivätkä niiden hinnatkaan hirvitä. Olen ihastunut oikeastaan jokaiseen merkiltä kokeilemaani tuotteeseen, joten olen varsin varma, että tulen jatkamaan tuotekokeilujani sen parissa enemmänkin.

*Ciaté-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ciate London Gelology

Oletteko te tutustuneet Ciatén kynsilakkoihin tai muihin merkin tuotteisiin?

2 kommenttia artikkeliin ”Tämän hetken suosikkilakat – Ciaté London Gelology”

  1. Joskus taannoin ostin jonkin naistenlehden, jonka mukana tuli kai muutamakin noita Ciate-lakkoja. Ihan hyvia ne olivat.
    Olen kynsilakkojen suurkuluttaja, koska psoriasis on ikava kylla myos kynsissani ja ilman peittavaa lakkaa niita en kestaisi itsekaan katsella. Eli aina on oltava kynnet lakattuina.

    Vastaa

Jätä kommentti