Aivan ihastuttava ihoa heleyttävä vartalovoide

Olin ennen melkoinen vartalovoiteiden lotraaja ja vaikka ihoni kaipaakin niitä edelleen päivittäin, on minusta tullut hieman laiska levittelijä. Se ei silti kuitenkaan tarkoita, ettenkö aina hihkuisi onnesta törmätessäni uusiin ja kiinnostaviin kosteusvoiteisiin.

TBS British Rose

Sain The Body Shopilta vähän aikaa sitten kokeiltavakseni merkin uuden British Rose -tuotelinjan tuotteita, joiden joukosta löytyi yksi totaalinen ihastus. Linjan tuotteissa on hurmaavan ruusuinen tuoksu, joka on täysin minun makuuni. Usein ruusuntuoksuiset tuotteet voivat olla liian keinoteikoisen tuoksuisia ja alkaa lopulta jopa ällöttää minua, mutta näiden tuotteiden ruusun tuoksu on todella pehmeä ja miellyttävä.

TBS British Rose

En ole mikään vartalokuorintojen suurkuluttaja enkä oikeastaan koskaan osta niitä, mutta käytän niitä kyllä säännöllisesti mikäli niitä vaan sattuu kotoani löytymään. British Rose -vartalokuorinta oli minusta varsin tavallinen geelimäinen kuorintatuote, joka kuori ihoa hellävaraisesti jättäen sen todella puhtaan tuntuiseksi. Pidän itse enemmän kuorintatuotteista, jotka jättävät iholle esimerkiksi öljyisen pehmeän pinnan, joten hurmaavasta tuoksustaan huolimatta tästä ei tullut suosikkiani.

TBS British Rose

Mikä sen sijaan nousi uusien suosikkieni joukkoon oli British Rose Instant Glow Body Butter. Arkailin tuotetta etukäteen hieman, sillä ajattelin ”glow”-sana tarkoittavan glitteriä tai vähintään shimmeriä, joita en itseasiassa kaipaa vartalotuotteisiini. En tykkää, että joka paikka kimaltaa ja haluan vaan, että voiteeni kosteuttaa ihoani hyvin ilman mitään säkenöintiä.

TBS British Rose

Vartalovoide kosteutti ihoa juuri niin loistavasti kuin The Body Shopin vartalovoiteet yleensäkin kosteuttavat. Puhun vartalovoiteesta, vaikka tämä virallisesti onkin vartalovoi, sillä tämä ei ole niin paksua ja tuhtia kuin mitä vartalovoit usein ovat. Tämä onkin enemmän vain täyteläinen vartalovoide, joka kosteuttaa ihoa hyvin ja jättää sille ihastuttavan pehmeän tunnun.

TBS British Rose

Erityistä tässä vartalovoiteessa oli kuitenkin sen koostumus, joka ei siis kimallellut millään lailla, mutta joka jätti iholle samanlaisen hehkuin kuin kasvoille tarkoitetut ihon sävyn heleyttäjät. (Tiedättehän sen roosaan vivahtavan kylmän heleyden?) Iho ei siis varsinaisesti kimallellut, mutta näytti aivan mielettömän heleältä ja freesiltä. Haluaisin samaan aikaan sekä läträtä tätä joka puolelle vartaloni ihoa päivittäin että myös säästää tätä kesään – tämä saa sääret näyttämään nimittäin todella upeilta!

British Rose Instant Glow Body Butter -vartalovoide löytyy myynnistä täältä.*

TBS British Rose

Vaikka vartalovoide imeytyykin iholle melko hyvin, on saatavilla myös toinen versio niille, jotka tahtovat, ettei tuote jää tuntumaan iholle yhtään. Myös Instant Glow Body Essense jättää iholle heleän pinnan (ehkä vielä jopa hitusen voidetta selkeämmin), mutta ei tunnu iholla imeydyttyään enää ollenkaan. Se siis vaan ihan totaalisesti katoaa jättäen ihon kuitenkin mielettömän freesin näköiseksi.

The Body Shop Instant Glow Body Essense löytyy myynnistä täältä.*

Voi olla, että käyttelenkin täyteläisemmän purkkiversion nyt kevään aikana ja säästelen rasvattoman tuntuisen kevyemmän kosteuttajan kesään. Anyways, olen aivan myyty tälle luonnolliselle heleydelle, jonka nämä ihastuttavan tuoksuiset tuotteet iholle jättävät. (Heleys on kuitenkin sen verran hennosti erottuva, etten valitettavasti saanut sitä kuvattua kameraan.) Jos siis ruusun tuoksu ja heleä iho kiinnostavat, niin suosittelen tutustumaan näihin voiteisiin.

The Body Shop British Rose -tuotteet löytyvät myynnistä The Body Shopin verkkokaupasta*.

TBS British Rose
Onko joku muu tehnyt tuttavuutta The Body Shopin  British Rose -tuotelinjan kanssa?

3 kommenttia artikkeliin ”Aivan ihastuttava ihoa heleyttävä vartalovoide”

  1. Kävin juuri eilen testailemassa Body Shopissa ja itsekin ihastuin juuri tuohon sarjaan. Olin kuitenkin jo hetkeä aikaisemmin ehtinyt ostaa Biothermin uusimman vartalovoidetuotteen (aivan ihana sekin) ja kotona odottamassa yksi body lotion puolillaan niin jäi tällä kertaa vielä kauppaan. Tulevaisuudessa haluan kyllä ehdottomasti kokeilla!

Kommentointi on suljettu.