Linda Hallberg Infinity Palette – Monitoimipalettien kuningatar

*Sis. mainoslinkin

Hankin vähän aikaa sitten käsiini jälleen erään huippuhypetetyn kosmetiikkatuotteen.

Ruotsalaisen meikkitaiteilijan ja kauneusbloggaajan Linda Hallbergin LH Cosmetics Infinity Palette -meikkipaletti oli kummitellut mielessäni jo pitkään ja nyt minusta alkoi tuntua, että pieni kummittelu oli edennyt jo lievän pakkomielteen tasolle, joten paletti oli ostettava.

Linda Hallberg Infinitypalette

Infinity Palette ei ole mikä tahansa meikkipaletti vaan siinä on aivan erityisen spesiaali idea, joka kätkeytyy jo sen nimeenkin.

Paletti nimittäin sisältää kahdeksan monitoimisävyä, jotka on tehty käytettäviksi niin luomiväreiksi, kulmaväreiksi, poskipuniksi, rajaussävyiksi kuin korostus- ja varjostussävyiksikin.

Sävyjä voi siis käyttää ihan kuten itse haluaa, eli vaihtoehtoja on loputtomasti!

Linda Hallberg Infinitypalette

Idea on aivan mahtava ja sitäkin mahtavampaa on se, kuinka hyvät sävyt palettiin on valittu.

Sen avulla voi nimittäin todellakin luoda aivan mielettömän monipuolisia lopputuloksia ja sävyt ovat todella monikäyttöisiä.

Linda Hallberg Infinitypalette

Kaikkia sävyjä voi käyttää paitsi kuivalla myös kostealla siveltimellä, jolloin niiden antamasta sävystä tulee vieläkin intensiivisempi ja esimerkiksi musta Fornax-sävy muuttuu intensiiviseksi eyelineriksi.

Linda Hallberg Infinitypalette

Paletin sävyillä voi luoda silmiin niin kevyitä nudemeikkejä kuin intensiivisempiäkin iltameikkejä.

Paletti sisältää sekä mattaisia että kevyesti helmiäishohtoisia koostumuksia ja sen sävyt on osattu valita niin onnistuneesti, etten kestä, kuinka hyvin jo tällä yhdellä paletilla pärjää.

Linda Hallberg Infinitypalette

Paletilla pärjää itseasiassa jopa niin hyvin, että tein sillä ihan koko meikin.

Näissä kuvissa olen käyttänyt palettia silmämeikkiin, kulmakarvoihin, poskipunana, kasvojen korostuksessa ja varjostuksessa sekä jopa sivellyt värittömän huulirasvani päälle sen sävyjä saadakseni huulillekin kauniin sävyn.

Linda Hallberg Infinitypalette

Paletti on aivan uskomattoman monipuolinen ja todellinen minimalistin unelma, sillä sen avulla voi tosiaan luoda lähes koko meikin.

Mikä täydellinen tuote tämä onkaan pakata mukaan matkalle!

Linda Hallberg Infinitypalette

Kaikissa paletin sävyissä on minusta pigmenttiä todella optimaalinen määrä, eli niiden kanssa voi lähteä luonnollisemmasta ja voimistaa lopputulosta sitten joko kerrostamalla sävyjä tai käyttämällä niitä kostealla siveltimellä.

Linda Hallberg Infinitypalette

Olen aivan innoissani tästä paletista ja uskon kyllä, että niin on ollut Lindakin tätä suunnitellessaan.

Tämän kanssa ei tullut tippaakaan sellainen tunne, että ”kunhan nyt laitetaan tähän Lindan nimi niin voidaan saada rahaa” vaan tämä todellakin tuntuu alusta loppuun asti hiotulta jutulta ja juuri sellaiselta tuotteelta, jonka upeista meikkiluomuksistaan tunnettu ja rohkeita sekä erilaisia lookkeja luova  meikkitaiteilija on tarkoin suunnitellut.

Linda Hallberg Infinitypalette

Tälle meikkipaletille lähtee supersuuret vislaukset ja valtavan iso peukku! Niin mielettömän loistava idea ja aivan nappiin mennyt toteutus!

*Linda Hallberg Infinity Palette -meikkipalettia löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Linda Hallberg Infinitypalette

Kenellä on jo Linda Hallberg Infinity Palette?

PS. Ripsissä on sitä kehumaani Too Faced Better Than Sex Mascaraa, joka tekee tekoripsimäisen lopputuloksen. Ripsiväristä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

9 kommenttia artikkeliin ”Linda Hallberg Infinity Palette – Monitoimipalettien kuningatar”

  1. Ostin tämän Lindan paletin ja olen super tyytyväinen! Kiitos tämän paletin siivosin vihdoin vanhat meikit sinne minne ne kuuluu: roskiin! Tämä paletti korvaa kaiken: )

  2. Linda muuten kertoi juuri blogissaan, että LH Cosmetics tulee kaikkiin Kickseihin myyntiin, myös Suomeen. Pääsee sitten kokeilemaan paikan päällä tarvitseeko itselleen. 🙂

Kommentointi on suljettu.