TV-kanavan oma hajuvesi?

Hajuvedet ovat vuosien ja vuosikymmenten saatossa tulleet yhä tiiviimmäksi osaksi muotia. Ne ovat muotitaloille kätevä tapa houkutella maailmaansa ihmisiä, jotka eivät osta muotitalon vaatepuolen luomuksia, mutta voivat silti laittaa kuusikymmentä euroa luksusmerkin hajuveteen. Ei kaikkien olalla keiku Chanelin Boy ja Diorin Lady Dior, mutta sitäkin useampi on silti hyvin halukas käyttämään rahaa tuoksuakseen merkille.

Tuoksut eivät ole enää vain muotimaailman puolelle adoptoitu juttu ja myös julkkistuoksut ovat yksi tuoksumaailman jalostuneista ilmiöistä. Nuoremmat ostavat julkkistuoksuja niiden brändäyksen mukaan ja vanhemmat brändäyksestä huolimatta.

Luulin, että hajuvesimaailma oli noussut jo huippuunsa kun Lidl-julkaisi viime kesänä Max Perttulan kehittämät Grillimaisteri-tuoksut, mutta pitihän se arvata, että jos elintarvikkeiden myyntiin keskittyvä Lidl-kauppaketju voi lanseerata oman hajuvetensä niin kyllä sen voisi tehdä joku vieläkin yllättävämpi taho.

MTV Fragrances

Ja niin sen tekikin. Viime viikolla sähköpostiini kolahti nimittäin tiedote, jonka mukaan musiikkiteeveekanava MTV on lanseerannut omat tuoksunsa. Joo, MTV on MTV, mutta silti, TV-kanavalla on omia tuoksuja?!?

MTV Fragrances

Valikoima sisältää kolme miesten ja kolme naisten tuoksua, joiden joukossa on tarjolla mm. tuoksuja nimillä Sound Check, Amplify, Electric Beat ja Neon Metal.

MTV Fragrances

 

 

Myönnän, että olen hieman hämmentynyt. Fiksu vetohan omien tuoksujen lanseeraaminen eittämättä on (onhan oman hajuveden julkaissut jopa Burger King…), mutta kyllähän se kieltämättä tuntuu ajatuksena hassulta, että TV-kanavalla on oma tuoksulinjansa. Tottakai MTV pyrkii näiden avulla välittämään viestiä siitä, että se on paljon enemmän kuin pelkkä TV-kanava ja jopa jossain määrin elämäntapakin, mutta en voi kuin miettiä mielessäni, mitkä kaikki muut TV-kanavat Animal Planetista Foxiin voisivat lähteä samalle linjalle ja millaisia heidän julkaisemansa tuoksut olisivat…

Miltäs ajatus musiikkikanavan omista tuoksuista kuulostaa?

MTV-tuoksuja myyvät Anttilat, Prismat ja K-Citymarketit ja niillä on hintaa 15 euroa.

3 kommenttia artikkeliin ”TV-kanavan oma hajuvesi?”

  1. Kai noita tuoksuja on sitten tarkotus laittaa jollekki keikalle tai klubille että näyttää että ”olen 100% musiikki ihminen”

    Veti kyllä aika sanattomaks (en tiennyt että lidlillä ja burger kingilläkin on omat tuoksunsa)

  2. Eikä, siis apua mikä mielleyhtymä tulikaan, kun luulin että kirjoitit jutun OSTOS- tv- tuoksuista:DD . ne vasta mielenkiintoisia olisi!

  3. Grillimaisteri-tuoksuja? Eikä 😀 MTV on ehkä ainoa kanava jolta tuoksut ymmärtää, se on kuitenkin jo niin pitkälle oma brändinsä, mutta joo, onhan tää vähän hassua kieltämättä.

Kommentointi on suljettu.