Aivan mieletön ripsiväri: YSL The Shock Volumizing Mascara

*Sis. mainoslinkin

Kuten olen aiemmin julistanut, on yksi kaikkien aikojen suosikkiripsivärejäni YSL Volume Effet Faux Cils Mascara. Ripsivärillä saa todella näyttävää jälkeä, sillä se jättää ripset niin pehmeiksi, että sitä pystyy kerrostamaan vaivatta. Samalla sen tuuheutta antava koostumus myös kuitenkin erottelee ripsiä, mistä tulee minulta aina plussaa. Ripsivärin tekemää jälkeä voi tarkastella tässä aiemmassa postauksessani tarkemmin.

YSL The Shock Volumizing Mascara

YSL on lanseerannut suosikkiripsivärini jälkeen useita uusia ripsivärejä, mutta mikään niistä ei ole kyennyt peittoamaan vanhaa suosikkiani. Tartun uusiin ripsiväreihin kuitenkin aina suurella mielenkiinnolla ja viimeisimpänä korkkasin käyttööni blogikokeiluun saamani  YSL The Shock Volumizing Mascaran.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Uuden ripsivärin lupaukset kutkuttelivat mieltäni todella lupaavasti. Ripsiväripakkauksen kyljessä komeili nimittäin lupaus massiivisesta, mutta paakuttomasta volyymista, jota ripset saisivat välittömästi niiden tyvestä latvaan asti. Mielenkiintoiselta vaikutti myös ripsivärikoostumuksen rinnastus: sen kuvattiin nimittäin olevan yhtä mattaista ja paksua kuin asfaltin, mikä kuulosti jo vähintään kiinnostavalta (ja samalla todella oudolta tuotelupaukselta painaa selektiivisen kosmetiikkamerkin pakkaukseen).

YSL The Shock Volumizing Mascara - 1

Odotukseni ripsivärin suhteen olivatkin siis varsin korkealla ja olin todella kiinnostunut selvittämään, toisiko ripsiväri ripsiini todellakin sitä shokeeraavaa volyymia ja voisiko se jopa peitota vanhan YSL-suosikkini.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Uudessa The Shock -ripsivärissä oli hieman erilainen harja kuin vanhassa YSL:n volyymiripsivärissä. Vanha ripsiväri oli saanut osakseen hieman kritiikkiä harjastaan, jonka harjakset eivät olleet ihan niin ”selkeät” ja jotka jopa painuivat alunperin ripsivärin voidemaisen paksun koostumuksen alla käytön myötä jopa niin lyttyyn, että ripsivärin koostumusta muistaakseni jopa hieman hienosäädettiin jossakin vaiheessa.

YSL The Shock Volumizing Mascara
Yllä uusi The Shock ja alla vanhempi versio.

Kuten moni varmasti muistaakin, ovat omat silmäripseni varsin hennot. Niissä on kivasti pituutta, mutta ne kasvavat sen verran ohuina ja harvassa, että ne kaipaavat ehdottomasti ripsiväriä, joka kykenee antamaan niille runsasta massaa. Tämän vuoksi kaikki liian vetiset koostumukset ovat auttamattomasti rajattu pois pelistä, sillä niitä ei vain voi kerrostaa hentoihin ripsiin runsaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Ilmeeni uuden ripsivärin ensimmäisen käyttökerran jälkeen oli juurikin tällainen:

YSL The Shock Volumizing Mascara - 1 (1)

Vautsi, millaisen lopputuloksen se ripsilleni teki! Ripseni saivat niin pituutta kuin tuuheuttakin ja niistä tuli todella näyttävät, mutta samalla kuitenkin siistin näköiset. OMG, etten sanoisi.

YSL The Shock Volumizing Mascara - 1 (10)

Haluatteko kuulla sen jännimmän jutun? Se oli nimittäin se, että molempien silmien ripset on luotu samalla ”harjallisella” dippaamatta ripsiväriharjaa kertaakaan tuotteen pakkaukseen ripsivärin levityksen aikana. Otin siis ripsivärin ulos hylsystä, harjasin sillä molempiin silmiin värit ja laitoin sen seuraavan kerran sen pakkaukseen vasta lopetettuani ripsivärin levityksen kokonaan.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Tavallisesti dippaan ripsiväriharjan sen pakkaukseen vähintään siirtyessäni meikkaamaan toista silmää ja joidenkin ripsivärien kanssa saatan dipata ripsiväriharjaan lisää massaa myös useamminkin voidakseni kuorruttaa ripset mukavan kerroksen alle. Tämän kanssa sitä ei kuitenkaan tarvinnut tehdä ja saanen vieläpä muuten huomauttaa, että nämä kuvissa näkyvät ripset syntyivät ripsiväriä ihan ensimmäistä kertaa kokeillessa, mikä on jopa hieman hämmentävää, sillä monet ripsivärit eivät ole parhaimmillaan heti ensimmäisillä käyttökerroilla, vaan niiden massan täytyy notkistua ensin jopa parin viikon käytön verran.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Jos ripsiväriä vertaa alkuperäiseen Volume Effet Faux Cils Mascaraan, oli ero paitsi ripsivärien harjoissa myös hieman niiden koostumuksissa. Uuden The Shock -ripsivärin massa oli voidemaista, mutta minusta silti jopa hieman löysempää kuin alkuperäisen version. Siitä huolimatta se levittyi ripsiin niitä hyvin erottelevana ja ainoa ero olikin siinä, että se kuivui ripsiin hieman kovempana, minkä vuoksi sen lisääminen jälkikäteen ei onnistu yhtä helposti kuin alkuperäisen version.

Ihan aluksi olin sitä mieltä, että, että vanha versio oli silti enemmän makuuni, mutta nyt kun katselen näitä kuvia ja vertaan niitä vanhan ripsivärin postauksen kuviin niin täytyy jopa sanoa, että tämä saattaakin ehkä peitota sen. Pidin todella paljon siitä, kuinka nopeasti tällä saa luotua näyttävät ripset ja ettei ripsiväriä edes tarvitse ottaa harjaan lisää kesken sen levityksen näyttävien ripsien luomiseksi.

YSL The Shock Volumizing Mascara

Koska tässä ripsivärissä on ihan hitusen löysempi koostumus kuin alkuperäisessä sanoisinkin, että suosittelen tätä todella lämpimästi niille, jotka ovat kokeneet alkuperäisen version olevan hieman liian kuiva ja jäykkä. Tästä voisitte kyllä tykätä!

En osaa varsinaisesti oikeastaan sanoa, pidänkö tästä enemmän kuin alkuperäisestä, mutta sanon silti, että pidän tästä aivan mielettömästi ja voin suositella tätä niille, jotka tahtovat runsasta jälkeä. Uutta suosikkiani Too Faced Better Than Sex Mascaraa tämä ei käytössäni kuitenkaan voita, sillä Better Than Sex Mascara on minun makuuni juuri täydellisen kuivahko ja erottelee jokaisen yksittäisen ripseni siksi viekäkin paremmin saaden ripsirivistöni näyttämään siltä, kuin minulla olisi siellä seassa ripsitupsuja.

(Too Faced Better Than Sex Mascaran postauksen voi lukea täältä.)

*YSL The Shock Volumizing Mascara löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

YSL The Shock Volumizing Mascara - 1 (9)

Onko joku muu ehtinyt jo ihastua YSL The Shock Volumizing Mascaraan?

4 kommenttia artikkeliin ”Aivan mieletön ripsiväri: YSL The Shock Volumizing Mascara”

  1. Tämä ripsiväri on kyllä ihan superhyvä, mutta itselläni tämä kuivui jossain kuukaudessa todella huonoksi. Ostaisin mielelläni uudestaankin, mutta 30 euron hinta/kuukausi kirpaisee.

  2. Hei Virve! Täällä näpyttelee ensimmäistä kommenttia sinulle lukijasi vuodesta 2009. Päätin nyt lähestyä sinua postaustoiveella, toivottavasti saat tästä inspiraatioa 🙂

    Olen seurannut Konmari-matkaasi ja muuttotoimiasi monen vuoden ajan täältä blogin kautta. Itsekin olen maritukseni tehnyt ja elän nyt aika paljon pienemmän vaate- ja kirjamäärän kanssa, mutta edelleen lipastoissani on huikeat määrät meikkejä ja hajuvesiä. Elän näiden tuotteiden kanssa oikein mielelläni, mutta sain tietää, että muutamme uuteen asuntoon kuukauden kuluttua.
    Minulla ei ole aavistustakaan miten saan vaivattomasti kuljetettua kymmenet (luit oikein) tuoksuni ja kokonaisen Alex-lipastollisen meikkejä uuteen kotiimme. Muuttomatka ei ole pitkä, joten asunnon siivousreissulla voisin aina viedä jonkun laatikollisen tuotteita asunnolle. En vain keksi mitään järkevää tapaa pakkaamiseen, kauhistuttaa ajatus jonkun tuotteen tai pakkauksen rikkoutumisesta. Lisäksi minun pitää keksiä mihin puran kosmetiikkalaatikkoni, kun muuttolaatikoita tarvitaan vielä kotona pakkauspuuhiin. Olisiko sinulla jotain vinkkejä kosmetiikkahuuruiselle muuttajalle? Apua!

  3. Ihan paras ripsari ja kun osti vedellä pestävän, kun lisää vähän lämmintä vettä tuubiin, niin taas pelittää… Ollut käytössä sama ripsari ja yli vuoden, kun korona-aikana ei oo tullut meikattua läheskään päivittäin…

Kommentointi on suljettu.