Shake up your make up – Juicy Shaker, tottakai

No niin, enpä sitten minäkään voinut välttyä sheikkailumanialta. Pääsin töissä ottamaan osaa Lancomen koulutukseen, jossa meitä ilahdutettiin antamalla meille omat Juicy Shakerit.

Lancome Juicy Shaker

”Olisipa ihanaa tehdä joku huuliöljyn tyyppinen tuote, ne kun ovat nyt niin trendikkäitä!”

”No niinpä olisi. Ja olisi mahtavaa tehdä se sävyllisenä!”

”No niinpä olisi… Mutta en saa millään näitä sävypigmenttejä pysymään tämän öljyn seassa.”

”Ei se mitään, pakataan se cocktailshakerin näköiseen pakkaukseen, jotta jokainen voi itse rasvitsella tuotteen sekaisin ennen sen käyttöä ja sanotaan kaikille, että juuri se on the thing.”

”Joo, tehdään näin!”

Ja niin syntyi Lancome Juicy Shaker. No ei vaan, mutta olisihan se kyllä noin voinut ainakin teoriassa mennä. (Tosiasiassa tuotteen kerrotaan kuitenkin syntyneen suosittujen Juicy Tubes -kiiltojen ja 40-luvulla lanseeratun ikonisen Shaker-huulipunan innoittamana.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos jollekin on jäänyt epäselväksi mikä tämä Juicy Shaker -mania on, niin kyseessä on siis Lancomen uusi huulimeikkituote, joka on sävyllinen huuliöljy. Pieneen cocktailshakeria jäljittelevään pakkaukseen pakattua tuotetta kuuluu ravistella ennen käyttöä, jolloin öljy ja väripigmentit sekoittuvat kunnolla.

Lancome Juicy Shaker

Tuote levitetään huulille suloisella pikku töpöttimellä, johon tuotetta tarttuu pakkausta ravistellessa. Applikaattori on muotoiltu kartion malliseksi ja mukailemaan huulia, minkä ansiosta tuotteen tasainen levittäminen on helppoa. Minusta tämä oli todella hauska idea!

Lancome Juicy Shaker

Tuote on huulille levittäessä koostumukseltaan yllättävän kevyt ja ohut, eli todellakin nimenomaan tahmaamattoman huuliöljymäinen. Sävynsä puolesta tuote yllättää myös, sillä vaikka sen väri näyttääkin pakkauksessa melko tummalta, tuo se silti huulille loppujen lopuksi melko pehmeän, mutta silti sopivan runsaan sävyn.

Lancome Juicy Shaker

Sävy Cherry Symphony näytti pakkauksessa paljon punaisemmalta, mutta osoittautui huulilla enemmän raikkaan vadelmaiseksi. Se ei liiemmin tuntunut huulilla, mutta sai kyllä huulet puolestaan tuntumaan pehmeiltä ja hoidetuilta.

Lancome Juicy Shaker

Huuliöljy jätti herkullisen, huulille sulavan sävyn, jossa oli kaunis kiilto. Kiilto ei näyttänyt peilimäisen kiiltävältä tai helmiäishohteisen säkenöivältä, vaan enemmänkin vaan huulia luonnollisesti täytelöittävältä.

Lancome Juicy Shaker

Juicy Shakeria voisi helposti luulla vaan nuoremmalle väelle suunnatuksi trendituotteeksi, mutta laatunsa puolesta se kyllä sopii vanhemmillekin huulille erinomaisesti, sillä se kosteuttaa ja hoitaa huulia sekä tuo niille hyvin kestävää sävyä. Tätä sheikeriä sopii siis sheikata jokaisen, sillä hurmaavia sävyjäkin löytyy laidasta laitaan.

Lancome Juicy Shaker

Jälleen kerran voin vaan todeta, kuinka ihanaa minusta on seurata, millaisia keksintöjä kosmetiikkamaailmaan jatkuvasti putkahtelee. Mikään ei ole hauskempaa kuin nähdä, kuinka pyörä keksitään yhä uudelleen ja uudelleen!

Lancome Juicy Shaker
Joko teiltä löytyy oma Lancôme Juicy Shaker?

Lancôme Juicy Shaker löytyy myynnistä täältä.*

4 kommenttia artikkeliin ”Shake up your make up – Juicy Shaker, tottakai”

  1. Eilen just itsekin katselin taas ihastuksissani uusia innovaatioita meikkien saralla nimittäin australiais-vloggaaja Tina Young testasi korealaista jauhemmaisessa muodossa olevaa huuliväriä, joka muuttui iholle kosketuksissaan päästyään ihan oikeaksi, kosteuttavaksi huulipunaksi. Millonkohan tännekin saadaan sellaisia? 😀

  2. Samantyyppisiä on ollut jo jonkin aikaa aasiassa myynnissä. Esim korealainen merkki VDL on tuonut omansa markkinoille jo viime vuonna ja tänä vuonna mennäänkin sitten jo uudistettua linjaa eli kevääseen tuli uudistetut värit myyntiin.
    Minusta hauska idea ja olisi kiva päästä kokeilemaan lancomenkin versiota. Tosin nyt on ensin kokeilussa tuo edellä mainitsemani merkki.

Kommentointi on suljettu.