Testissä Origins Drink Up Intensive Overnight Mask -kasvonaamio

*Sis. mainoslinkin

Onnekkaana bloggaajana vastaanotin joitakin viikkoa sitten PR-toimistolta ihanan lähetyksen, joka sisälsi muutamia vähän aikaa sitten Suomessa lanseeratun, erityisesti ihonhoitotuotteistaan tunnetun tuotemerkin tuotteita. Tuotemerkki oli minulle entuudestaan tuttu lähinnä vain nimitasolla enkä ollut aiemmin perehtynyt siihen tarkemmin.

Origins Drink up intensive overnight mask

Vastikään Suomessa lanseerattu Origins on varsin vihreän näköinen tuotemerkki, jonka tuotteet eivät kuitenkaan ole mitään suoranaista luonnonkosmetiikkaa. 1990 lanseratulla yhdysvaltalaisella tuotemerkillä on hieman lumenemainen lähestymistapa: se hyödyntää runsaasti luonnon raaka-aineita, mutta yhdistää ne moderniin teknologiaan kiinnostavalla tavalla.

Origins Drink up intensive overnight mask

Sain  merkiltä kokeiluun Drink Up Intensive -yönaamion, joka herätti kiinnostukseni välittömästi. Kuten olen kertonut, olen alkanut viimeaikoina käyttää enemmän kasvonaamioita ja varsinkin kätevät yönaamiot ovat mieleeni. Voiko olla helpompaa tapaa helliä ihoaan kuin levittää sille illalla naamio, joka tekee temppujaan sillä aikaa kun itse vain vetelee sikeitä?

Origins Drink up intensive overnight mask

Ihastuin tänä ravitsevaan hemmottelutuotteeseen välittömästi – oikeastaan jo edes ennen kuin ehdin nähdä sen vaikutuksia ihollani! Yönaamiossa on nimittäin ihanan täyteläinen koostumus sekä aivan mielettömän hurmaava, hedelmäinen tuoksu. Naamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja ravitsevia aineita, jotka hellivät kuivuuteen taipuvaista ihoani uskomattoman tehokkasti.

Tuotetta on tarkkoitus hieroa iholle illalla ennen nukkumaanmenoa, antaa sen vaikuttaa hetki ja pyyhkiä iholta mahdollinen ylimääräinen naamio pois ennen nukkumaanmenoa. Oma ihoni ryystää naamiota itseensä kuitenkin sen verran tehokkasti, etten ole itse ainakaan pyyhkinyt mitään iholta pois ennen pään painamista tyynyyn. Naamion koostumus on kuitenkin melko täyteläinen, eli jos ette ole yhtä rauhallisia ja paikallaan pysyviä nukkujia kuin allekirjoittanut, niin suosittelen pientä pyyhkimistä ennen pään painamista tyynyyn.

Origins Drink up intensive overnight mask

Naamiota voi käyttää kahdesti viikossa tai aina tarvittaessa ja itse olen nyt hellinyt ihoani tällä parin viikon ajan noin 2-3 kertaa viikossa. Ihoni (ja aistini!) on tykännyt naamiosta suuresti, sillä aamulla herätessäni ihoni on ihanan pehmeä ja heleän kosteutettu.

Kosteuttavat ja ravitsevat yönaamiot ovat parhaita tapoja hemmotella ihoani ja tämä naamio hoito homman niin loistavasti, että se sai kiinnostukseni tuotemerkkiä kohtaan heräämään täysin!

*Origins Drink Up Intensive Overnight Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Origins Drink up intensive overnight mask

Onko teillä kokemuksia Origins-merkin tuotteista?

7 kommenttia artikkeliin ”Testissä Origins Drink Up Intensive Overnight Mask -kasvonaamio”

  1. Minun mielestäni tuo naamio ei paljoa tee, ihan peruskosteusvoide, joka jättää vähän tahmaisen filmin iholle. Toimii kyllä jos haluaa seerumit ja hoitovoiteet edullisesti vain ”sinetöidä” iholle pistämällä paksua kosteutusta päälle. Mangojugurtin tuoksu kyllä on kiva ja purkki on kestänyt itselläni päivittäisessä käytössä +vuoden. 🙂

    xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

  2. Suosittelen kokeilemaan High Potency Night-A-Mins mineral-enriched renewal creamiä (kiva sanahirviö)!!!! 🙂 Bongasin tubettaja Kathleen Lightsin hehkuttamana ja valehtelematta paras kasvorasva, mitä olen koskaan kokeillut. Kun laittaa yöksi, iho on aamulla kuin vauvan pylly. Kaikki pikku näpyt yms. kadonneet. Oikeesti!! 🙂

  3. Ostin itse ulkomailta vuosi sitten, muutaman kerran olen käyttänyt ja siihen jäi. Liian tuhtia itselleni.

  4. En pidä siitä, että tuotemerkki on viherpesty. Muistuttaa monin tavoin luonnonkosmetiikkaa ja se myös sijoitetaan usein luonnonkosmetiikan läheisyyteen. Kuitenkin siinä on ainesosia, joita perehtymätön kuluttaja ei tiedä, ja tuoteet ovat kaukana luonnonkosmetiikasta.

  5. Mä kokeilin tänä innostuneena pari vuotta sitten. Kävi ilmi, että olen aivan järkyttävän allerginen jollekin naamiossa olevalle aineelle. Naama turposi yön aikana todella paljon ja oli aivan kirkkaan punainen. Eli suosittelisin kovasti allergisia ihmisiä ehkä testaamaan naamiota ensin pienelle alueelle. Originsin ihovoiteista ja seerumeista tykkään kovasti enkä ole niistä saanut mitään reaktiota.

    • En ole aikaisemmin saanut mistään tuotteista allergisia reaktioita, mutta tästä naamiosta juuri edellä mainitut oireet.

Kommentointi on suljettu.