Uusi kuivashampoosuosikki: Maria Nila Dry Shampoo

Voitte varmasti arvata, että kun työskentelee Pohjoismaiden kenties laajimman tuotevalikoiman kattavalla verkkokaupalla ja istuu yrityksen pääkonttorin toimistolla, pääsee nauttimaan melko monenlaisista kosmetiikkaintoilijan ekstaasin partaalle saavista asioista. Saa nähdä, mitä uusia tuotteita on tulossa, saa kuulla, mitä uusia tuotemerkkejä valikoimiin ollaan lisäämässä ja ennen kaikkea saa vieläpä mahdollisuuksia kokeillakin monia tuotteita.

Kosmetiikkabloggaajana nautin erityisesti tuosta jälkimmäisestä asiasta. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että minun ei todellakaan tarvitsisi omistaa kaikkia kokeilemiani tuotteita, vaan minulle riittäisi, jos vain voisin lainata niitä kokeiluun ja palauttaa sitten pois suurimman osan. Hygieenisyyssyistä se kuitenkin harvemmin onnistuu, sillä mikäpä firma nyt tahtoisi takaisin käytettyjä tuotteita. Onneksi meillä on kuitenkin konttorilla mukavasti tuotteita, joita voin kokeilla ja joiden joukosta olenkin jo tehnyt aivan mielettömiä löytöjä.

MariaNila Dry Shampoo

Yksi tällainen mieletön löytö on uusi kuivashampoosuosikkini.

Olen päässyt töiden kautta tekemään hieman tuttavuutta ruotsalaisen Maria Nila -hiustuotemerkin kanssa ja täytyy myöntää, että sieltä löytyy aivan loistavia tuotteita. Viimeisin suosikkin on ollut 100% vegaaninen Dry Shampoo, joka ylitti kaikki odotukseni.

MariaNila Dry Shampoo

Minulla ei ollut mitään varsinaisia ennakko-odotuksia tuotteelta poimiessani sen ensimmäistä kertaa kokeiluun. Hiukseni eivät olleet mitenkään erityisen likaiset tuona testipäivänä, mutta lättänät ja täysin vailla kuohkeutta. Tyvessä saattoi kuitenkin nähdä alkavaa hiusosioiden klimppiintymistä, mikä oli selkeä merkki siitä, että seuraava päivänä ne olisivat pesun tarpeessa.

MariaNila Dry Shampoo

Suihkin kuivahsampoota hiusten tyveen jakaus kerrallaan ja olin aluksi todella hämmästynyt. Tämänhän piti olla kuivashampoo ja hiusteni tyvi tuntuu kostealta ja siinä on havaittavissa selkeitä pisaroita. Mitä ihmettä?!?

Olin pienen hetken hämmennyksen vallassa, mutta jatkoin kokeiluani entistäkin suuremmalla mielenkiinnolla. Mikä ihmeen tuote tämä okein oli?

MariaNila Dry Shampoo

Ainakaan hiusten tyveen ei ilmestynyt valeaa puuterikerrosta, mikä oli mukava juttu. Tuote kuivui nopeasti ja jätti hiukset puhtaan näköisiksi, eli tuote onnistui jo ainakin perimmäisessä tarkoituksessaan.

Siinä oli myös miellyttävän kevyt ja raikas tuoksu, joka ei jäänyt hiuksiin liian voimakkaana.

MariaNila Dry Shampoo

Varsinainen testi tuli kuitenkin siinä vaiheessa, kun aloin pöyhimään tukkaa. Miltä tyvi tuntuisi ja mitä hiuksille tapahtuisi? Tulisiko tuuheutta, tuntuisivatko ne puhtailta vai klähmäisiltä?

MariaNila Dry Shampoo

Hiusten tyvi tuntui (vaatimattomasti kuvailtuna) täydelliseltä. Tunsin, että siellä on jotain, joka antaa sille puhtaan tunteen ja imee hiuspohjan rasvaisuutta, mutta joka silti tuo hiuksille tekstuuria ja kuohkeutta. Tyvessä oli hieman hiuspuuterimainen tunne, mutta ilman sitä tahmeutta ja klähmäisyyttä, jonka siroteltavat puuterit yleensä tuovat. Ja volyymia todellakin tuli!

MariaNila Dry Shampoo

Hiusten tyveen tuli luonnollisen näköinen kohotus, jota oli mahdollista pöyhiä oman makunsa mukaan. Tekstuurin tuntua oli siinä määrin, että tyveä olisi ollut nyt helppo vielä tupeerata hieman, mikäli sinne olisi tahtonut entistäkin enemmän volyymia.

MariaNila Dry Shampoo

Tämä tuote tuntui yhdistävän kaikkien suosikkituotteideni parhaat puolet. Se jätti hiukset puhtaan näköisiksi kuten kuivashampoo, mutta silti ilman vaaleita puuterikerrostumia. Se toi hiusteni tyveen kohotusta kuten hiuspuuteri, mutta tyvi ei silti tuntunut klähmäiseltä. Kaiken lisäksi lopputulos näytti kuin kevyellä tupeerauksella aikaansaadulta, mutta saatoin silti ongelmitta juoksuttaa käsiäni hiusteni tyven läpi ja halutessani pöyhiä niihin lisää tuuheutta -tai sitten ihan vaan siloittaa ne maltilliseen malliin, joka sai hiukseni näyttämään puhtaalta ja ilmavalta.

MariaNila Dry Shampoo

Vaikka sanoinkin postauksen alussa, että on mukavaa, kuinka pääsen töiden kautta kokeilemaan tuotteita ilman, että minun tarvitsee omistaa niitä itse, niin tämän tuotteen kokeiltuani päätin välittömästi, että minun on ihan pakko ostaa se itselleni. En nimittäin edes tiennyt, että näin täydellistä kuivashampoota voisi olla olemassa!

Maria Nila Dry Shampoo -kuivashampoo löytyy myynnistä täältä.*

MariaNila Dry Shampoo

Onko joku muu hullaantunut Maria Nilan kuivashampoosta?

 

 

15 kommenttia artikkeliin ”Uusi kuivashampoosuosikki: Maria Nila Dry Shampoo”

 1. Monesti kuivashampoon käytön jälkeen hiukset on hieman vaikeampi pestä hellävaroen kuin tavallisesti. Ainakin Batisten kohdalla takkuja ja kiskomista on mahdoton välttää. Miltä hiukset tuntuivat tämän kuivashampoon jälkeen? 🙂

  • Tiedän täsmälleen, mitä tarkoitat! Monien hiuspuutereiden jälkeen tyveen on jopa vaikeaa saada shampoota levitettyä shampoota ja kun sen sinne saa, ei se meinaa edes vaahdota kunnolla.

   Tämän kanssa sormet sujahtivat suihkussa helposti tyveen, joskin toki ihan vähän tuntui vaahdottamaan alkessa, ettei ihan täysin normaaliin tapaan lähtenyt homma käyntiin. Sain kuitenkin melko helposti puhdasta, eli hyvältä tuntui. Olen tosin laittanut nyt joka kerta tuotteen käytön jälkeen muutenkin aina tyvestä latvaan hopeahoitista/-naamiota, joka on selvittänyt hiusten tyveä, eli sekin tietysti vaikuttaa. Mutta kyllä hiukset jo pesuvaiheessa olivat helpommin pestävissä kuin vaikkapa kokeilemieni hiuspuutereiden tai Batisten tuuheuttavan kuivashampoon kanssa.

 2. Pakko kommentoida, että sulle sopii tosi hyvin blondi tukka! Ja se on vielä aivan täydellisen värinen kaunis vaalea! Jos olisin itsekin blondi, haluaisin tismalleen saman väriset hiukset 🙂

  Mutta koska itse olen brunette, niin olisi kiva kuulla jääkö tuosta kuivashampoosta tummiin hiuksiin jonkinlainen vaalea kerros tms?

  Eilen eksyin Elevenin sivuille ja voi jestas sentään… Siellähän olisi vaikka mitä tilattavaa! Mä oon niin innoissani kun olet päässyt sinne töihin ja odotan aina mielenkiinnolla uusia postauksiasi.

  • Voi kiitos hiuskehuista! <3

   En usko, että tuotteesta jää tukkaan liiemmin mitään vaaleaa kerrosta, varsinkaan jos sitä ei suihkuta suoraan jakauksen kohdalle. Itse en ainakaan huomannut, että olisi jättänyt, joten uskaltaisin suositella tummemillekin hiuksille.

   Meillä on tosiaan ihan mieletön valikoima tuotteita tarjolla ja olen siitä itsekin aivan innoissani -varsinkin, kun se vaan kasvaa jatkuvasti! 🙂

 3. Tuohan on kuin pikapesuaine! Vautsi miten hyvä jälki. Sääli, että teidän hiustuotetarjous meni jo 🙂 Näin nimittäin tämän esittelyn vasta tänään, kun taas tarjoussähköpostinne tuli eilen aamulla.

  • Käyhän varmuuden vuoksi huomenna kurkkaamassa verkkokauppaa. 😉

   Edit. Ups, meni päivät mielessä sekaisin… Keskiviikkona siis. 🙂

 4. Wau, hyvältä näyttää! Ennen ja jälkeen kuvissa on selkeä ero ja tuossa jälkeen-kuvassa tulos näyttää juuri sellaiselta, jonka itsekin haluaisi. Ilmava ja tuuhea, kiitos! En ole oikein koskaan tykästynyt kuivashampoihin juuri sen tahman takia mikä niistä tuntuu jäävän. Tuntuu ettei hiuspohja saa ilmaa ollenkaan. :-/ Tupeeraamisen jälkeen taas tyvi ei näytä noin luonnolliselta vaan hiukset ovat hieman tönkösti. Tässäkö siis vastaus kaikkiin aamuihin?! 😀 Ja jos ei jätä vaaleaa kerrostakaan, niin tummaankin tukkaan kävisi hyvin….mahtaakohan lähteä klik,klik-tilaukseen!? 😛

  • Uskon, että voisi tosiaan toimia tummassakin tukassa hyvin jos ei nyt ihan jakauksen kohdalle suihki. 🙂

   Tykkäsin tästä itse TODELLA paljon ja minusta lopputulos oli varsin täydellinen, eli suosittelen kovasti.

Kommentointi on suljettu.