Clinique Spot Treatment Gel

Olen kuvitellut kertoilleeni suosikkinäppytäsmätuotteestani Cliniquen Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gelistä, mutta äkkiselailulla en löytänyt siitä yhtään varsinaista postausta, joten eiköhän julkaista tänään sellainen kun tuote kerran niin monia on kyseinen tuote kiinnostanut.

Cliniquen täsmätuote on oma ylivoimainen suosikkini näppyjen hoidossa. Tämä väritön geeli ei ehkä ole toimivin tuote päivällä meikin alle sen muodostaman kalvon vuoksi, joka jää meikin kanssa väkisinkin näkyviin, mutta on mitä loistavin hoitotuote yöaikaan käytettynä.

Geeli hoitaaa näppyjä tehokkaasti, muttei nimenomaan ole liian kuivattava. Minulla tämä on toiminut myös loistavana apukeinona ihonalaisten pattien hoidossa. Noihin patteihinhan on ihan mahdotonta päästä käsiksi, mutta tämä kuivattaa niitä sopivasti rikkomatta kuitenkaan ihoa täysin.

Itse kuivatan tämän avulla näpyt ja kun ne ovat hieman kuivahtaneet (no joo, joskus myös näppärien sormieni avustamana puhjenneet), läiskäisen päälle seuraavaksi yöksi nokareen Bepanthenin sinistä emulsiota, joka korjaa ihon jälleen kuntoon ja nopeuttaa näppyjäljen paranemista.

Minulta löytyy yksi tällainen riittoisa purkki kotoa ja toinen töistä enkä voisi kuvitellakaan eläväni ilman tätä. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille, joiden nassuun ilmestyy aina silloin tällöin tai säännöllisesti näppy, pari tai useampiakin!

Onko joku muu tykästynyt tähän?

13 kommenttia artikkeliin ”Clinique Spot Treatment Gel”

 1. Sun blogin innoittamana ostin tuon juuri hiljattain, kun jostain syystä naama tykkää kukkia toisinaan kuin teini-iässä konsanaan =( Ja olen siis päälle 30…
  Loistava tuote, täytyy kyllä sanoa, et turhaan sitä kehunut! Täytyy vielä kokeilla sitä bebanthen emulsiota =)
  Lisäksi olen ostanut sen cliniquen almost powderin ja on kyllä mainio sekin =)

  Kiitos siis tuhannesti vinkeistä =)

  Vastaa
 2. Parempi kuin mikään kokeilemani vastaava tuote. Hellävaraisuuden takia lyö laudalta myös oikeastaan kaikki reseptituotteet. Riittoisa myös,yksi pullo riittää kauan vaikka näppyjä on enemmänkin. Olen luottanut tuohon jo kauan!

  Vastaa
 3. Täytyy kyllä kokeilla tätä näiden kehujen jälkeen. Hyvä täsmätuote onkin ollut hakusessa. Tähän asti olen laittanut teepuuöljyä, mutta onhan se vähän tujua tavaraa. Minkä hintainen tämä Cliniquen on?

  Vastaa
 4. Kuivattaaks tää näpyn lopullisest eikä uutta ilmesty? Oon kokeillu parii vastaavaa, ne kyl kuivattaa näpyn mut sama pirulain ilmestyy täysin samaa kohtaa parin päivän päästä ku siit on jo luullu pääsevänsä eroo..

  Vastaa
 5. Heippa Virve! Voisitko tehdä postauksen Lontoon kosmetiikka markkinoiden sellaisista tuotteista, joita kannattaa raahata sieltä Suomeen? Matka Lontooseen on edessä, ja olisi todella hyödyllistä/mukavaa kuulla, mikä on Lontoossa NIIN paljon paremmin kuin Suomessa. Kiitos ja kumarrus ja Hauskaa Pääsiäistä!
  -N

  Vastaa
 6. Hei, kiitos vinkistä! Olen itse siirtymässä meikkivoiteen käytöstä kokonaan pois, ja aloitin sen siirtymällä luomuihonhoitotuotteisiin ihon värin tasaisuuden parantamiseksi. Ostoslistalla on vielä tällainen näppyjen täsmähoitaja, täytyypä kokeilla tätä!

  http://saaratikka.blogspot.com

  Vastaa

Jätä kommentti