COSRX – maailman parhaasta mustapäänesteestä tunnettu kulttimerkki

*Sis. mainoslinkin

Olen viimeaikoina hihkunut jo pariinkin otteeseen innoissani, kuinka olemme päässeet töissä avaamaan K-Beauty-pelimme ihan kunnolla. Nyt hihkumiseni jatkuu, sillä pääsimme vähän aikaa sitten lanseeraamaan jälleen yhen merkin, josta olen itseasiassa ihan kaikkein eniten innoissani.

Blithe ihonhoitotuotteet K-Beauty

Jos korealainen kosmetiikka ei ole entuudestaan tuttu juttu, ei tämäkään merkki välttämättä ole.

Merkki on kuitenkin yksi tämän hetken hypetetyimpiä korealaisia tuotemerkkejä ympäri maailman ja sillä on muutama hittituote, jotka löytyvät erittäin monen korealaisesta ihonhoidosta kiinnostuneen kaapista.

Tämä on sellainen tuotemerkki, johon kannattaa aivan ehdottomasti tutustua, sillä se myy aivan mielettömiä ihonhoitotuotteita (joista kaikista löytyy hetkessä googlettamalla valtavasti kehuvia kommentteja) ja vieläpä varsin edulliseen hintaan.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Korealainen COSRX oli minullekin vielä joitakin kuukausia sitten tuntematon merkki, mutta päästyäni tutustumaan siihen tarkemmin omatoimisen googlettelun ja tuotekokeilujen kautta, olen tehnyt parhaani, että olemme saaneet sen meille myyntiin (lue: harrastanut aivan järkyttävää painostusta, ahdistelua, pakottamista, uhkailua ja kiristystä sisäänosto- ja taloustiimiimme kohdistuen).

Olenkin aivan mielettömän innoissani, että olemme saaneet merkin meille vihdoin myyntiin ja tämä on sellainen sarja, josta voisin pitää tunnin ylistysmonologin koska tahansa ja uskon, että merkkiin tutustuneet voivat liittyä taustatuekseni!

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

COSRX-merkin voisi sanoa olevan hieman kuin korean Mario Badescu, paitsi että se on minusta vielä ylivoimaisesti paljon parempi ihan rehellisesti sanottuna.

Tyylikkään minimalistisiin pakkauksiin pakatun tuotemerkin nimi tulee sanoista COSmetics ja Rx, joka tarkoittaa reseptilääkettä ja sen tuotteet ovat vaikutuksiltaan siis melkein kuin kosmeetiisia reseptilääkkeitä – sen verran suuria ihmeitä ne iholla tekevät.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Kaikkein tunnetuin merkki on sen BHA- ja AHA-happoja sisältävistä tuotteista, joista ylivoimaisesti suurimpaan kulttimaineeseen on noussut sen mustapäitä ja muita ihon epäpuhtauksia vastaan taisteleva BHA Blackhead Power Liquid, joka on aivan mieletön tuote!

Voisi sanoa, että maailmanlaajuisesti tunnetuimmat mustapäitä ehkäisevät tehotuotteet ovat tämä ja Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant -neste, joista tämä korealainen versio on monen mieleen vielä enemmän siksi, että se sisältää hellävaraisempaa BHA-hapon muotoa kuin Paulan tuote ja on siksi paremmin siedetty.

Lue myös: 3 parasta BHA-happoa sisältävää tuotetta mustapäille

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Olen näpytellyt blogiini useita postauksia mustapäiden poistamisesta, mutta tämä tuote tekee jotain vieläkin parempaa: se nimittäin ehkäisee uusien mustapäiden ja epäpuhtauksien muodostumista!

Toisin kuin AHA-happo, on sen sisältämä BHA-happo rasvaliukoinen ainesosa ja kykenee siksi imeytymään nimenomaan talia sisältäviin ihohuokosiin ja taistelemaan siten epäpuhtauksien muodostumista vastaan.

Lue myös: Opas AHA- ja BHA-happoihin

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Minun on tuntunut suorastaan mahdottomalta pysyä tästä tehotuotteesta hiljaa täällä blogissa viimeiset kuukaudet odottaen siihen asti, että saimme merkin myyntiin, sillä niin mieletöntä tavaraa se on.

Julkaisen tuotteesta oman postauksen ihan lähiaikoina, jotta saan ihan kunnolla hypettää sitä teille, mutta jos joku kiinnostui siitä jo, niin googlettamalla löytyy vaikka kuinka paljon tarinoita siitä, miten suuren avun se on monien epäpuhtaalle iholle tuonut.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Itse olen vuoden verran kärsinyt yläselän ihoon nousevista ihonalaisista pahkuroista ja muista näpyistä ja aloin jo olla epätoivoinen hääpukuani miettiessäni, mutta sen jälkeen kun otin tämän tuotteen helmikuussa käyttöön, on selän iho kokenut valtavan parannuksen.

Kun muistan käyttää tuotetta päivittäin, pysyy selkäni iho ilman kipeitä ihon alaisia pahkuroita ja pienempiä finnejä. Jos kuitenkin laiminlyön tuotteen käyttöä niin se kyllä näkyy heti epäpuhtauksina.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Toinen merkin superhypetetty tuote, johon olen itsekin aivan totaalisesti rakastunut ja joka saa myös aivan pian oman postauksensa blogissani on COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on siis 96 % etanaseerumia sisältävä ihmetuote.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Tämä supertuote tekee ihosta hetkessä ihanan kosteutetun ja täyteläisen pehmeän samalla kun se myös korjaa ihoa.

Oma kuiva ihoni RAKASTAA tätä tuotetta ja tämäkin kuuluu merkin must have -tuotteisiin, joista löytyy netistä vaikka kuinka paljon kehutarinoita.

Harmikseni emme ole vielä saaneet tätä tuotetta varastollemme, mutta lupaan postata tuotteesta tarkemmin heti kun saamme sitä!

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Jos vielä pari muuta tuotevinkkiä saa antaa, niin COSRX Acne Pimple Master Patch -finnitarrat ja Low-pH Good Morning Gel Cleanser -puhdistusgeeli ovat molemmat todella suosittuja tuotteita.

En ole itse vielä ehtinyt testata noita näppyjä hoitavia tarroja, mutta olen kuullut monelta aasialaista kosmetiikkaa rakastavalta niiden olevan markkinoiden parhaita.

Puhdistusgeeli on puolestaan löytynyt jemmoistani jo parisen kuukautta ja sille lähtee iso suositus!

Jos COSRX alkoi kiinnostaa ja siitä haluaa lukea enemmän, kannattaa lukea esimeriksi tämä vuosi sitten julkaistu artikkeli, joka kertoo, miksi merkiltä löytyy esimerkiksi aivan loistavia tuotteita epäpuhtaalle iholle.

Sittemmin merkki on noussut varsinkin juuri niiden tuotteiden kautta suureen maineeseen, vaikka se esitelläänkin tuossa artikkelissa vielä hieman pienempänä merkkinä.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Korealainen kosmetiikka on minusta aivan mieletöntä ja olen taistellut töissä viime kuukaudet tosissani, että saamme meille kasaan hyvän ja monipuolisen K-Beauty-valikoiman, josta voin olla innoissani ja ylpeä.

Ihan helppoa se ei ole ollut, sillä paitsi että vakuutettavina ovat olleet sisäänostotiimimme ja muut kollegani, on haastavaa tietysti ollut löytää niitä oikeita ja luotettavia kontakteja, joilta tuotteita saa ostettua ja jotka ovat rekisteröineet tuotteet EU-myyntiin.

Blithe Splash Mask

Tavoitteenani on kuitenkin (varsin vaatimattomasti) saada luotua meille suomalaisten kosmetiikan verkkokauppojen paras, laajin ja monipuolisin K-Beauty-valikoima ja vaikka monet asiat tuntuvatkin etenevän aivan liian hitaasti tällaisen hätähousun mittakaavalla lupaan, että suunnitteilla on lähitulevaisuudessa aivan mielettömän mahtavia juttuja ja tuotelanseerauksia.

Sisäänostotiimimme on luottanut minuun täysin tuotemerkkien valikoinnissa ja tuotevalikoimien luomisessa, joten jahka homma pärähtää käyntiin kunnolla niin toivon, että tekin olette korealaisen kosmetiikan valikoimastamme yhtä innoissanne kuin minä!

Edit 2021: COSRX-tuotteet ovat jääneet pois Elevenin valikoimista, mutta niitä kannattaa nykyään ostaa esimerkiksi *Cocopandan verkkokaupasta täältä.  

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Onko COSRX jo jollekin tuttu merkki?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

14 kommenttia artikkeliin ”COSRX – maailman parhaasta mustapäänesteestä tunnettu kulttimerkki”

  • Minä olen ollut vähän laiska käyttämään nenän alueella, jossa tarvetta olisi eniten, sillä tämän jälkeen pitäisi malttaa odottaa se 15-20 min ennen kuin laittaa muita tuotteita iholle ja olen ollut iltaisin vähän laiska… 🙂 Selän epäpuhtauksille ollut kuitenkin tosiaan aivan korvaamaton! Jännitin hieman, että kehtaisinko pitää selästä avointa häämekkoa, mutta tämän ansiosta selkä puhdistui. 🙂

 1. Moi!

  Hieno juttu että COSRXiä saa nyt myös Eleveniltä! 🙂 Olen tilaillut COSRXn tuotteita Ebaystä tähän saakka, mutta kiva tietää että nyt niitä saa vähän lähempääkin hankittua.

  Mulla on tällä hetkellä käytössä COSRXn ULTRA-MOISTURIZING LOTION WITH BIRCH SAP kosteusvoide, joka on ollut ihan huippu rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni. <3

  Jokin aika sitten hankin myös COSRXn Salicylic Acid Exfoliating Cleanserin, joka vaikutti olevan tehokas, mutta jostain syystä ihoni reagoi siihen huonosti ja sain kasvoille kauheasti lisää näppyjä sen käytöstä, jopa sellaisille alueille joihin näppyjä ei yleensä tule. Toki saattoi johtua myös jostain muusta mitä käytin, söin, tein jne, mutta lopetin käytön hetkeksi ja iho normalisoitui. Ajattelin että kokeilen sitä vielä jatkossa vartalolle rintaan tai selkään mihin saan näppyjä silloin tällöin ja katson kuinka iho reagoi. En jotenkin halua uskoa ettei tuote sopisi minulle kun tästäkin luin niin paljon hyviä arvosteluja. 🙂

  Itselläni on lisäksi noita Pimple patchejäkin, joista olen huomannut lähinnä olevan apua siinä vaiheessa kun (ällöysvaroitus…) näppy on muodostanut sen märkäpään ja on joko puhkeamaisillaan tai jo puhjennut. Tällöin laastari tuntuu imevän hyvin epäpuhtauksia ja no, sitä märkää itseään. Olen käyttänyt niitä yön yli näpyillä ja on jotenkin kumman tyydyttävää nähdä laastarissa mönjää seuraavana päivänä. 🙂 Lisäksi ne laastarit estää näppyjen käpälöimisen yöllä. Joillekin "ei-niin-kypsille" näpyillä laastarit eivät kuitenkaan ole tuntuneet tekevän mitään…

  Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla Whitehead power liquidia, se mennee seuraavaksi COSRX hankintalistalle. Etanavoidettakin mietin jo COSRXltä, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan etanaseerumin sellaiselta merkiltä kuin Purito.

  Tulen varmasti puhumaan omista COSRX kokemuksista lisää myös uudessa blogissani: https://lifeofmenta.wordpress.com/

  Pahoittelut kilometrikommentista mutta innostuin aiheesta 😉

 2. Mä käytin puolisen vuotta sitten tuota COSRX nestettä epäpuhtaalle iholle mutten myöskään huomannut muutosta. Sen sijaan Paulan vastaava mistä mainitsitkin, on aivan loistavaa ja tehokasta tavaraa. Nuita tarroja tilasin myös ja kokeilin muutamaa, roskiin meni. Ehkä miun finnit on niin pahoja ettei niihin tuollaiset tarrat auta yhtään mitään.

 3. Minä hommasin tuon etana essencen, tilasin sen heti kun näin sen vilahtavan blogissasi.
  Minulla se toimii yökäytössä, alle laitan jotain The Ordinaryn seerumia ja tuota etanaa päälle.
  Se on minulle toimiva kombo.
  Olen jo sen ikäinen, että minulla on vaihdevuosien aiheuttamia hikikohtauksia yöllä.
  Tuo kaksikko antaa ihon sen verran hengittää, ettei naamani ei valu hikea valtoimenaan ainakaan koko ajan.
  Ja on muuten riittoisa puteli.

 4. Mua vähän pelottaa mun pankkitilin puolesta aina kun tuun lukemaan tänne juttuja aasialaisesta kosmetiikasta 😀

 5. Moikka!

  Olen taistellut aknen kanssa teini-ikäisestä lähtien. Kuitenkin vihdoin pitkien lääkekuurien jälkeen on ihoni ollut hyvässä kunnossa parisen vuotta.

  Ongelmallisinta ja häiritsevintä on ollut mustapäiksi luulemani pisteet, joita on nenän täydeltä, sekä muutenkin t-alueella. Olen yrittänyt hoitaa niitä kaikella, mutta ne tulevat aina takaisin. Nyt laajentuneet ihohuokoset pisteineen häiritsevät minua joka päivä, enkä voi sille mitään että mietin niiden näkymistä aina (oikeasti, lähes koko ajan) kun meikkiä on vähemmän.

  Kuitenkin, törmäsin jossain termiin sebaceous filaments. Ja kuvia katsellessani tajusin ettei minulla oikeasti ole ikinä ollut mustapäitä, vaan näitä ”talisäikeitä”. Kysyisinkin tiedätkö asiasta mitään, osaisitko suositella hoitotuotteita, tai antaa jotain vinkkejä? Nyt kun olen lukenut ettei niistä pääse mitenkään eroon, on ne alkaneet häiritä entistä enemmän. Ähh, en tiedä, lähinnä vain haluaisin kysyä aiheesta lisäinfoa, kun suomeksi sitä on todella vähän.

  Onnea naimisiinmenosta! Olen lukenut blogiasi jo vuosia kommentoimatta, ja olen iloinen kun teksteistäsi välittyy onnellisuus ja vapaus. Toivon kaikkea hyvää!

 6. Eräs maailman paras kosteuttava yönaamio puuttuu valikoimasta: ultimate nourishing rice overnight spa mask. Saisitko vinkattua sen valikoimaan? 🙂 sopii myös allergiselle ja superherkälle iholle.

  • Joo, tuo on ihana! 🙂 Kuuluu valikoimaan, mutta on juuri nyt loppu varastolta eikä maahantuojalla ole ollut lähettää lisää. :/

 7. Pakko hankkia tätä jossain vaiheessa! Kysyisin myöskin, että millä aineella valmistelet esim. nenän ennen mustapäälaastarin tai muun sellaisen käyttöä? Miten saisin sen talin nousemaan huokosista?

Kommentointi on suljettu.