Kauan kaivattu uutuus: Lumenen puuterimainen kulmakarvaduo

Yksi kysymys, johon törmään usein on suositus hyvästä puuterimaisesta kulmatuotteesta. Valitettavasti sellaiset ovat olleet hieman kortilla ja eivätkä niitä myyvät merkit varsinkaan ole kaikkien saatavilla. Make Up Storen Tri Brow Color on ollut tähän asti ainoita helposti saatavilla tuotteita, joita olen voinut suositella, mutta eipä senkään käsiin saaminen ole aina niin helppoa mikäli ei asu Kicksien ja Sokoksien läheisyydessä.
Onneksi apuun on tullut jälleen kotimainen suosikkimme Lumene (jonka kulmakynistä jo eilen postailinkin), joka on tuonut valikoimiinsa aivan uuden tuotteen, puuterimaisen kulmakarvaduon.

Vaaleampaa ja tummempaa sävyä sisältävä duo on aivan mieletön tulokas, sillä tällaiselle tuotteelle on todellakin ollut kysyntää. Kahdella sävyllä pelaamalla  varmasti lähes jokainen saa luotua kulmakarvoilleen sopivan värityksen, sillä kerrankin sävyt ovat sopivan viileät eivätkä liian punertavat!
Tuotteessa tulee mukana kompakti viistopäinen sivellin, jonka lyhyestä varresta huolimatta sillä saa ainakin minun käsissäni kulmiin aikaan ihan hyvää jälkeä enkä edes jäänyt kaipaamaan pidempivartista kaveria.
Puuterimainen kulmatuote on jäljeltään yleensä kynää pehmeämpää jälkeä tekevää, mutta on täysin makuasia, minkä tyyppisellä tuotteella tykkää kulmilleen sävyä taikoa. Kynällä voi perinteisesti olla helpointa muokata kulman muotoa ja puuterimaisella tuotteella taas lähinnä vain tuoda kulmiin lisää sävyä, mutta kylläpä tällä tietysti onnistuu kulmien mallinkin muotoilu.
Kun Lumenen kulmatuotteiden valikoimaa katsoo, on merkillä mielestäni hallussa melkoisen hyvä ja kattava paletti niiden suhteen:
Kulmakyniä löytyy vaaleanruskeana, harmaanruskeana ja mustanharmaana, minkä lisäksi sävyä saa luotua tällä uudella puuterimaisella duopaletilla. Näitä täydentämässä ovat myös väritön kulmat ojennuksessa pitävä kulmageeli sekä kevyesti sävyä tuova ja kulmia kurissa pitävä kulmavaha. 
Ihan mahtavaa, että meidän lähes joka marketistakin saatavilla oleva Lumenemme on saanut aikaiseksi näin kattavan kulmatuotevalikoiman. Ja ihan erityiskiitos merkille siitä, että minulla on  nyt vihdoin suositella jotain helposti saatavilla olevaa ja loistavan sävyistä puuterimaista kulmakarvatuotetta!
Tässä tuote vielä demostroituna omissa kulmissani:

Mitäs sanotte, tuliko tämä tuote tarpeeseen? Kuinka moni suosii mieluiten puuterimaisia kulmatuotteita?

35 kommenttia artikkeliin ”Kauan kaivattu uutuus: Lumenen puuterimainen kulmakarvaduo”

 1. Puuterimaiset kulmakarvavärit on kyllä ehdottomia. Olen tykännyt Wet'nWildin kulmavärisetistä, kun samassa pakkauksessa on myös vaha mukana 🙂 Ehkä vois seuraavaksi kokeilla jo jotain uutta 😀

 2. Lumenella on viimeaikoina skarpattu tuotekehitys puolella. 🙂
  Ei voi olla kuin iloinen. Omassa entisessä kotikaupungissanihan ei ollut sokoksesta huolimatta edes MUS tuotteita tarjolla ja niillä piti pärjätä mitä oli tarjolla.. No, ajattelin mennä tarkistamaan tuotteen vaikka tätä nykyä lähes kaikki mahdolliset merkit onkin tarjolla lyhyen matkan päästä kotoa. 🙂

 3. Jos tää olis tullu pari kuukautta sitten, olisin luultavasti ostanut tri brow colorin sijasta, vaikka käytän siitä tummintakin sävyä "hännissä" 🙂 pitää joskus testata jos sattuu jossain tulemaan vastaan 🙂

 4. Mä ainakin! En jotenkin ole oppinut kynän käyttöä, vaikka olen yrittänyt vähän harjoitellakin. Aina tulee jotenkin liian tumma, laitettu ja piirretty vaikka miten yritän häivytellä… ehkä mä vielä joskus opin. Mutta siihen saakka MUS:in Tri Brow Color on ystävä 🙂 Tuota Lumenen palettia voisi tosin kokeilla seuraavaksi.

 5. Mä oon käyttänyt varmaan kolme vuotta lähes päivittäin samaa Seppälästä ostamaani kulmaduoo, jossa on ihan täydelliset sävyt! En tiedä onko sitä enää myynnissä, mutta siinä on oikeesti laatukamaa halvalla 😀

 6. The Body Shopin kulmakarvaduot ovat ihan lyömättömiä, joskin hintavia. Ovat ne silti riittoisiakin, ensimmäiseni kesti lähes päivittäistä käyttöä 5 vuotta.

  Mulle kulmakarvat on meikin tärkein juttu ja panostan niihin kunnolla. Kestovärjään kulmani, minkä lisäksi käytän kulmakynää aukkojen paikkaamiseen ja muodon viimeistelyyn, puuterimaista siistimään ja tummentamaan kokonaisuutta ja usein vielä geeliä pitämässä kaiken paikoillaan.

 7. Tää on hyvä tietää kun mun ikivanhasta Body Shopin kulmaväristä on alkanut pohja pilkottaa. Itse käytän kaikkia kolmea mitkä esittelit: ensin täytän kulmat puuterimaisella tuotteella (kynällä tulisi liian kovaa jälkeä), sen jälkeen muotoilen kulmat reunoilta mieleisiksi kynällä ja lopuksi kiinnitän tolla kulmavahalla.

 8. Kiitos vinkistä! Tätä varmaan ostan seuraavaksi tai sitten Lumenen uudistuneen kulmakynän! 🙂

 9. Lumenen väritön kulmageeli on löytynyt meikkipussistani jo vuosia, enkä ilman sitä pärjäisi. En tykännyt Lumenen kulmakynästä, oli makuuni aivan liian pehmeä. Nyt on käytössä Shiseidon kynä.

  Make up storeakin saa nykyään Sokoksen verkkokaupasta. 7.9. saakka on menossa Kutsu kauneuteen, näytti olevan varsin hyviä tarjouksia. Lisäksi koodilla yhdestä tuotteesta -20%…

 10. Lumenen ruskea kulmakarvageeli/-vaha on ollut minulla käytössä iät ajat. Saan sillä kulmat täydellisesti ruotuun kulmakynän jälkeen. Parempaa kulmakarvageeliä ei ole tullut vuosien saatossa vastaan, joten todellakin kuuluu "en luovu ikinä"-kategoriaan 😉 Pelkällä kulmageelillä en kuitenkaan selviäisi, sillä kynällä täydennän kulmat ja muotoilen ne samannäköisiksi.

  MS / Beauty Highlights

 11. En ole ennen tänne kommentoinut, mutta pakko tulla vain sanomaan että onpas sädehtivä kuva.. wow. Vaaleammat kutrit sopii myös tosi hyvin:)

 12. Mutta eikö tuo varise laittaessa? Joskus on tullut kokeiltua luomiväriä kulmiin, ja se varisi.

 13. Maciltä olen hakenut matan ruskean luomivärin, toimii loistavasti ja riittoisa ku mikä! 😀 oon varmaan jo vuoden verran vedellyt sillä eikä loppua tule näkymään <3 mut toi Lumene näyttää kyllä hyvältä, noi geelit on ainakin tosi hyviä!

  • On varsin haastavaa usein löytää juuri sopivan värisiä luomivärejä tuohon hommaan joten kiva kuulla, jos olet löytänyt täydellisen. Saako udella, minkä niminen sävy sinulla on ollut käytössä? 🙂

 14. Kulmakarvani ovat olemattoman vaaleat, en jaksa/halua värjätä ja kynällä niistä tulee turhan piirretyn näköiset. Lisäksi kulmakynät tuntuivat aina kuluvan ihan liian nopeasti. Mutta hankin Seppälästä n. 5-6 euron hintaisen Wet N Wild Brow Kitin (tai joku vastaava nimi), missä tuli kulmavaha, tumma ja vaaleampi ruskea sävy, minipinsetit, sivellin, ja vielä mukana kulkeva peili! Ja siis, aivan täydellinen paketti! Kulkee hyvin mukana, värit on sopivia ja lisäksi toi paletti on mulla kestänyt päivittäisessä käytössä kohta 2 vuotta. Ei varise ja pysyy hyvin. Tuota ei tosin vissiin enää myydä, tiedä miksi – Seppälään on kyllä tullut jotain vastaavaa kulmaväriä jota en ole vielä kokeillut. Toivottavasti siitä tulee hyvä edullinen seuraaja sitten kun joudun palettini uusimaan.

 15. Parhain kulmakarva paletti löytyy clarinsilta! 3 sävyä, vaha, korostusväri kulmaluulle sekä pinsetit, sudit ja pensselit. Ja vielä sairaan kätevässä koossa (puuterirasian kokoinen) !
  Suosittelen 🙂

Kommentointi on suljettu.