50 sävyssä saatavilla oleva hyvä ja edullinen huulipuna – Milani Color Statement Lipstick

*Sis. mainoslinkin

Sain vähän aikaa sitten töiden kautta hieman Milanin meikkejä kokeiltavakseni ja olenkin tehnyt niiden kanssa varsin suurella innolla tuttavuutta.

Milani Cosmetics

Nimestään huolimatta Milani on yhdysvaltalainen meikkisarja, joka on ollut viimeaikoina suuressa nosteessa varsinkin Euroopassa. Edullista kosmetiikkaa myyvällä merkillä on useita hypetettyjä meikkituotteita, joiden joukosta esiin pomppaavat esimerkiksi merkin Color Statement -huulipunat.

Milani Color Statement Lipstick 11 Fruit Punch

Koska rakastan heleän vadelmaisia huulimeikkejä, valitsin kokeiluun huulipunan sävyssä 11 Fruit Punch. Raikkaan roosa puna on yksi parhaita arkimeikin piristäjiä, sillä sen antaa kasvoille upeasti sävyä, mutta ei ole silti liian räiskyvä. Juuri tällaiset pehmeät roosan sävyt ovat suuresti mieleeni, sillä ne vain ovat niin helppoja käyttää ja sopivat yllättävän monille.

Milani Color Statement Lipstick 11 Fruit Punch

Milanin Color Statement -huulipunissa on minusta hyvä koostumus, sillä se on sopivan täyteläinen ja voidemainen, mutta ei silti liian rasvainen, minkä ansiosta punat pysyvät hyvin huulilla, mutta eivät tunnu kuivilta. Kokeilemassani punassa oli kevyt ja hedelmäinen melonin tuoksu, joka tuntui hieman nenässä, mutta ei liiemmin häirinnyt minua.

Milani Color Statement Lipstick 11 Fruit Punch

Ainutlaatuista punissa on kuitenkin niiden mielettömän laaja sävyvalikoima. En tiedä, kuinka monessa sävyssä punaa oikeasti valmistetaan, mutta tätä postausta tehdessäni elevenin valikoimassa oli laskujeni mukaan saatavilla 47 sävyä! Nämä punat ovatkin loistavia hankintoja silloin, kun meikkikokoelmasta tuntuu uupuvan joku tiettyyn tilanteeseen sopiva tai trendin mukainen sävy, mutta sen hankintaan ei halua upottaa suuria summia.

*Milani Color Statement Lipstick -huulipuna löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Milani Color Statement Lipstick 11 Fruit Punch

Löytyykö teiltä Milanin meikkejä?

2 kommenttia artikkeliin ”50 sävyssä saatavilla oleva hyvä ja edullinen huulipuna – Milani Color Statement Lipstick”

Jätä kommentti