Too Faced -shoppailuvinkki: Selfridges toimittaa Suomeen

Käsi ylös jos ketuttaa, ettei esimerkiksi Too Faced– tai It Cosmetics -tuotteita saa Suomesta!

Molempien merkkien metsästys Suomeen on varsin hankalaa, joten haluaisin jakaa sen parhaimman shoppailuvinkin, joka on paljon näppärämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi Too Faced -tuotteiden perässä Ruotsiin risteily. Tämä on monien suomalaisten kosmetiikkabloggareiden ja kosmetiikka-addiktien suosima shoppailupaikka, josta sain itse alunperin vinkin eräältä lukijaltani mainittuani Too Faced -tuotteiden hankalasta saatavuudesta Suomeen.

Too Faced Better than Sex Mascara

Brittiläinen Selfridges-tavaratalo toimittaa nimittäin Suomeen ja tavaratalon tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Too Faced- ja It Cosmetics-tuotteet.

Ylellisenä Lontoon Oxford Streetin ostosparatiisina tunnetun tavaratalon tuotevalikoima on muutenkin aivan valtava ja sieltä voi bongata vaikka mitä kiinnostavia tuotteita sekä tuotemerkkejä (mm. myös Laura Mercier, Charlotte Tilbury, NARS, Trish McEvoy, Huda Beauty, Tom Ford, SUQQU, Illamasqua ja Aerin)  ja  ja nykyään jopa monia korealaisiakin kosmetiikkatuotteita (kuten esimerkiksi Skinmiso ja Neogen). Voisikin sanoa, että Selfridges tarjoaa melko lailla täydellisen valikoiman kosmetiikkaa, johon on Suomesta ollut hieman hankalaa päästä käsiksi.

Selfridges toimittaa Suomeen postikulut

Muutamia tuotemerkkejä kuten Louboutinin kosmetiikkatuotteita tai Jo Malonen tuoksuja ei toimiteta Suomeen, mutta suurinta osaa tuotteista toimitetaan Suomeen kuitenkin. Tuotteiden saatavuuden Suomeen voi tarkistaa menemällä tuotetietoihin ja avaamalla sieltä Delivery & Returns -välilehden, jossa lukee lentokoneen kuvan alla ”Unavailable for international” mikäli tuotetta ei toimiteta Brittien ulkopuolelle.

Kuva oxfordstreet.co.uk/ Andrew Meredith.
Kuva oxfordstreet.co.uk/ Andrew Meredith.

Selfridgesiltä tilattaessa postikulut voivat näyttää ensivilkaisulla suolaisilta, sillä niiden hinnaksi on määritelty 15 puntaa. Hommassa on kuitenkin pieni jippo, jonka hyödyntäminen avaa suoranaiset taivaan portit.

Liittymällä vuodeksi Selfridges Plus -jäseneksi tuolla samaisella 15 punnan hinnalla, saa kaikki tilauksensa niiden loppusummasta riippumatta aina kotiin postikuluitta! Toimitustapana on DHL ja olen kuullut, että lähetykset ovat tavallisesti Suomessa kolmessa arkipäivässä.  Ylimääräisiä kuluja ei tarvitse tietenkään pelätä, sillä tavarat tulevat Iso-Britanniasta, joka nyt vielä ainakin toistaiseksi kuuluu EU:hun.

Melko mieletöntä, vai mitä?

Selfridges toimittaa suomeen

Joko joku on tilannut Selfridgesiltä Suomeen?

Edit: Nykyään Too Faced -tuotteita voi tilata Suomeen myös Cult Beauty -verkkokaupasta. Aiheesta löytyy lisää juttua tästä uudemmasta postauksestani.

13 kommenttia artikkeliin ”Too Faced -shoppailuvinkki: Selfridges toimittaa Suomeen”

 1. Kiitos vinkistä, nyt taitaa tulla itselle samanlainen lasku kun siulla edellisessä postauksessa 😀

  • Hahha, joo, tämän tiedon kanssa niin voi kyllä helposti käydä… 😀

 2. Ai jumaliste, johan pomppas! Nyt aukes tosiaan taivaan portit 😀 Kiitos vinkistä, taas!

  • Joo, aivan mieletön valikoima ja jäseneksi liittyminenkin kirpaisee tosiaan vain kerran. Sen jälkeen saatavilla on se ihana valikoima, johon käsiksi pääsemisestä ja Oxford Streetin shoppailuparatiisista on täältä käsin voinut vain haaveilla. 🙂

 3. Monta kertaa olen Selfridgesin valikoimaa katsellut, mutta en ole vielä tilannut. Houkutuksia siellä kyllä riittää!

  Sieltä kiinnostaa esim. nämä:

  TONY MOLY Latte art Cappuccino Cream-in scrub http://www.selfridges.com/GB/en/cat/tony-moly-latte-art-cappuccino-cream-in-scrub-95g_475-3005035-SS04014100/ Kahvia!!! Kuulostaa aiiiivan ihanalta! Ja miten houkutteleva pakkaus!

  CLINIQUE Sonic massage applicator: http://www.selfridges.com/GB/en/cat/clinique-sonic-massage-applicator_323-81004874-ZCRG01/ Taas uusi ja jännä ihovimpain! 🙂

  PETER THOMAS ROTH Water Drench Cloud serum: http://www.selfridges.com/GB/en/cat/peter-thomas-roth-water-drench-cloud-serum-30ml_475-3005087-1501009/ Noin nätissä pullossa ei voi olla huonoa tavaraa, eihän? 😀

  Ja katso näitä pulloja, voi ihanuus: http://www.selfridges.com/GB/en/cat/paul-joe/beauty/ Etenkin öljy- ja lotion-pullot on todella kauniita!

  Huikean monipuolinen valikoima siellä tosiaan on ja on mahtavaa, että kansainvälisestikin tarjotaan noin hyvät toimitusehdot. Englannissa tuo taitaa alkaa yleistyä, että ”jäsen” saa jäsenmaksua vastaan ilmaisen toimituksen ympäri maailman. Selfridgesin lisäksi saman tarjoaa joku tai jotkut muutkin, näin muistaisin.

  • Tuo PTR-seerumi ja saman sarjan kosteusvoide ovat houkutelleet minuakin kovasti. Saatiin ne meille töihin myyntiin jonkun aikaa sitten ja tuotekuvaksia kirjoittaessa ja tuotteita tutkiessa iski hirveä himo niihin. Ja joo, Paul & Joe -tuotteet ovat kyllä todella kauniita. Olisi kivaa päästä kokeilemaan niitäkin! 🙂

 4. Olenkin miettinyt että mistä saisi tilattua noita tuotteita kun esim It cosmeticsin ripsareista ja CC voiteista olen kuullut paljon kehuja. Ainiin, jos on kiinnostunut Jo Malonesta niin Helsinki-Vantaalla yhden kaupan yhteydessä missä on Bobby Brown ja Mac niin on kyseistä merkkiä. Ainakin muistaakseni oli vielä silloin kun itsekin työskentelin tax freessa (kyseinen kauppa kuuluu sille tax-free ketjulle).

 5. Olen tilannut Selfridgesiltä ja kaikki toimi loistavasti, paketti tuli viikossa. Puolan Sephora on muuten toinen paikka josta saa Too Facedin lisäksi myös Benefitiä tilattua Suomeen. Tilaamiseen vaan menee hetken enemmän aikaa sillä sivut ovat Puolaksi, mutta myös sieltä tilaaminen sujui muuten todella näppärästi. Paketti tuli sieltäkin viikossa. Postikulut tosin olivat hieman arvokkaat, 20€. Mutta eipä tuota Benefitiä taida oikein muualta saada tänne Suomeen tilattua.

   • Ooh, saako?!? Ja toimittaa sitä nimenomaan myös Suomeen?!? (Monissa verkkokaupoissa on rajoitus, etteivät toimita maan ulkopuolelle.)

    Iiiik, kuulitteko kaikki!!! <3 😀

Kommentointi on suljettu.