Kaunis iho minuutissa – Lumene Kirkastava Pikakasvohoito

*Sis. mainoslinkin

 Lumene Kirkas Glow Reveal 60 seconds Facial kuoriva naamio kokemuksia ostolakossa

Tykkään pitää huolta ihostani ja voin käyttää sen hoitoon aikaa, mutta välillä tuntuu silti, että haluan hyvän lopputuloksen mahdollisimman nopeasti. Pidänkin siis mielelläni jemmoissa aina jotain pikaisen avun tuovaa tehotuotetta, joka auttaa tuomaan nopean avun epätoivon hetkellä.

Tänne Thaimaahan mukaani tuli Lumene Kirkas Kirkastava Kasvohoito, jonka kätevä matkakoko päätyi minulle alunperin blogin kautta saamastani Lumenen joulukalenterista. Kaikille ihotyypeille tarkoitettu nonpeakäyttöinen tuote on tarkoitettu tuomaan pikaisen avun kaunistusta kaipaavalle iholle, eli käytännössä samealta ja väsyneeltä näyttäville kasvoille.

 Lumene Kirkas Glow Reveal 60 seconds Facial kuoriva naamio kokemuksia ostolakossa

Kasvonaamion savikoostumus sisältää pienen pieniä rakeita, joiden muistan jo tämän version edeltäjässä olleen erityisesti kerrottu olevan biohajoavia. Kasvonaamio vaikuttaakin iholla kolmella tavalla: sen sisältämä savi imee iholta epäpuhtauksia, pienet rakeet kuorivat ihoa ja karitevoi sekä luonnon öljyt ja uutteet kosteuttavat ja kirkastavat ihoa.

Naamiota hierotaan iholle ensin pyörivin liikkein, jolloin se kuorii ihoa hellästi. Tämän jälkeen sen annetaan vaikuttaa kasvoilla minuutti, jonka jälkeen se huuhdellaan iholta vedellä pois. Kuorivat rakeet hierovat ihoa hellästi tässä vaiheessa vielä uudelleen. Syväpuhdistavasta vaikutuksestaan huolimatta naamio ei ehdi kuivattaa ihoa millään tavalla ja sen varmistavat myös naamio ihoa kosteuttavat ainesosat. Tämä pikavauhtia toimiva tuote tekee siis ihan kaiken ja aivan hetkessä.

 Lumene Kirkas Glow Reveal 60 seconds Facial kuoriva naamio kokemuksia ostolakossa

Tykkään naamiosta kovasti, sillä sen vaikutuksen iholla todellakin huomaa. Se on itsessään jo erinomainen kuorinta, sillä siinä olevia hienojakoisia rakeita on paljon ja ne kuorivat ihon pinnan tehokkaasti, mutta raapimatta kuitenkin liikaa. Kun kuorivaan vaikutukseen vielä yhdistää naamion muut ominaisuudet, syntyy aivan loistava lopputulos. Ihoni on naamion jäljiltä heleämmän näköinen sekä sileämmän ja pehmeämmän tuntuinen, mutta puhdistumisesta huolimatta sitä ei kiristele tippaakaan.

Siinä missä monet kasvonaamiot ovat parhaimmillaan illalla, tykkään itse käyttää tätä aamuisin. Koska tuote ei vie aikaa kuin reilun minuutin, ei se venytä aamurutiinia ja sen silottamalle iholle saa vaivatta levitettyä meikkipohjan, joka näyttää tavallista heleämmältä.

 Lumene Kirkas Glow Reveal 60 seconds Facial kuoriva naamio kokemuksia ostolakossa

Oma minikokoni kului juuri loppuun, mutta tätä naamiota voisin ilomielin hankkia lisää takaisin Ruotsiin päästyäni, sillä tämä tuntuu juuri sellaiselta hätätilanteiden luottotuotteelta, johon voi aina turvautua.

Edit 2/2020. Tuotteen valmistus on lopetettu ja sen tilalle on tullut myyntiin uusi, hieman erilainen naamio, *joka löytyy myynnistä täältä.

 Lumene Kirkas Glow Reveal 60 seconds Facial kuoriva naamio kokemuksia ostolakossa

Kuka muu on todennut tämän tuotten loistavaksi?


Lue myös:

Täydellinen kasvonaamio sekaiholle: Lumene Harmonia Turvenaamio

Lemppari: Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri

Korean suosituin kasvokuorinta: Neogen Bio-Peel Gauze Peeling

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kaunis iho minuutissa – Lumene Kirkastava Pikakasvohoito”

  1. Tämä on ihana! Vaikka muuten käytän enemmän selektiivisten merkkien ihonhoitotuotteita, on tämä Lumenen naamio viikottaisessa käytössä. Tykkään pyöritellä tämän kasvoille ennen hampaiden pesua ja antaa vaikuttaa sen aikaa eli noin 2 min ja sitten huuhdella pois – super helppokäytttöistä 🙂

  2. Tyylilleni uskollisena tulen kaikessa vähän jälkijunassa, kuten myös tämän tuotteen kohdalla. Eräässä liikkeesä oli tarjouksessa 10 e kolme Lumenen ihonhoitotuotetta, joista yhdeksi valitsin tämän (nimenomaan sarjasta poistunut tuote).
    Eilen kotiinpäästyäni heti piti päästä kokeilemaan ja tykkäsin kovasti! Olen laiska käyttämään naamioita ja kuorintavoiteita, joita pitää pitää pitkään kasvoissa, joten siksikin tämä on loistava tuote vaikkapa virkistämään ihoa ennen illanviettoa tai pikapuhdistus aamukiireessä. Olen viimeaikoina tykästynyt kovasti Lumenen ihonhoitotuotteisiin, tuntuvat koko ajan paranevan tuotekehittelyn myötä. Suosittelen!

Kommentointi on suljettu.