OMG – Lookfantasticin joulukalenteri näyttää UPEALTA!

*Sis. mainoslinkin

Saako vielä kerran palata kosmetiikkakalentereihin? En nimittäin malta olla fiilistelemättä teille Lookfantasticin tämän vuoden joulukalenteria, joita näyttää olevan edelleen myynnissä ja joka on aivan huikea!

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Älkää huoliko, en aio paljastaa, mitä kalenteri sisältää, sillä olen pitänyt sormeni kurissa enkä ole itsekään avannut yhtäkään tilaamani kalenterin luukkua. Tämän kalenterin sisältö on nimittäin vain pieni osa sen viehätystä, sillä Lookfantasticin tiimi on laittanut tänä vuonna kaiken luovuutensa peliin eikä se luovuus todellakaan ole rajoittunut vain kalenterin sisältöön.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Lookfantasticin porukka on nimittäin keksinyt, ettei joulukalenterin tarvitse olla perinteinen luukkukalenteri ja että se voi olla jotakin, mille on käyttöä vielä joulun jälkeenkin. Kalenterin luukkujen takaa paljastuu fantasianomainen kauneuden satumaa, jossa seikkailevat niin eläimet, luonto kuin kosmetiikkakin.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Yksittäisten luukkujen sijaan kalenterista löytyy neljä auki vedettävää laatikkoa, joista löytyy jokaiselle päivälle yllätysboksi.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Nerokasta on tietysti se, että kun boksit tyhjentää vetolaatikoista, voi laatikoissa säilyttää joulun jälkeen vaikka esimerkiksi meikkejä tai koruja. Vetolaatikot ovat sopivan syviä ja minusta aivan loistavan kokoisia ja vieläpä liukuvat hyvin aukikin, joten aion ehdottomasti täyttää omani joulun jälkeen meikeillä.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Erityistä kalenterissa on vielä yksi juttu, joka todellakin vahvistaa ajatuksen siitä, ettei boksi ole vain kertakäyttökamaa vaan sopii loistavasti myös ihan käyttöesineeksi.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Sen yläkansi paljastaa nimittäin vielä yhden uuden lokeron ja peilin! En voi kuin huokailla Lookfantasticin porukan nokkeluudelle ja kalenterilaatikon onnistuneelle toteutukselle ja uskonpa, että joku muukin verkkokauppa saattaa ottaa tällaisesta esimerkillisyydestä mallia seuraavana vuonna…

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Kalenterin tuotteet on jokainen pakattu pieniin ja kauniisiin rasioihin, jotka aion itse säästää myös ja käyttää pienien lahjojen pakkaamiseen tulevaisuudessa. Rasioissa on toki numerot, mutta en koe, että siitä on mitään haittaa.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Olen malttanut pitää sormeni ja uteliaisuuteni kurissa enkä ole vielä avannut yhtäkään kalenterin luukkua oikeasti. Kurkistin kyllä ensimmäisen luukun sisään nähdäkseni, kuinka sen sisältö on pakattu, mutta muuten en ole kurkkinut luukkuihin.

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Ajattelin tosin, että availisin tämän Lookfantasticin kalenterin luukut jo marraskuun aikana, sillä joulukuuta varten minulla on elevenin kalenteri. Kai sitä voi alkaa odottaa joulua jo marraskuussa ihan kunnolla, vai mitä? Harmaa marraskuu on nimenomaan sellaista aikaa, jolloin arkeen kaipaa pientä piristystä!

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Täytyy sanoa, että odotan aivan erityisesti, että pääsen avaamaan Lookfantasticin kalenterin luukun 25, sillä se on VALTAVA! Luukku täyttää yli puolet yhdestä vetolaatikosta ja isojen lahjojen on aina pakko olla kivoja, vai mitä?

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Jos Lookfantasticin joulukalenteri sai teidänkin sydämenne sykkimään, niin minulla on ilouutisia: vielä ei ole liian myöhäistä hankkia sitä!

Kalenteri löytyy myynnistä täältä* ja sillä on hintaa 107 euroa. Kalenterin tuotteiden arvon on kerrottu olevan yli 300 puntaa, eli rahoilleen saa varmasti vastinetta – varsinkin, jos ottaa ilon irti myös joulukalenterin laatikosta ja laittaa sen hyötykäyttöön joulun jälkeen.

(Jos Lookfantastic ei ole tuttu verkkokauppa, niin kyseessä on siis Brittiläinen kosmetiikkajätti, josta tilattaessa ei tarvitse pelätä tullimaksuja tai muita ylimääräisiä kuluja.)

Katso myös: Kaikki tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterit

Lookfantastic Christmas calendar advent calendar 2017 kosmetiikkakalenteri Ostolakossa

Kuka muu hankki tai aikoo hankkia Lookfantastic Advent Calendar 2017 -joulukalenterin?

PS. Jos Lookfantasticin joulukalenteri ei sytytä, mutta olette vielä vailla kalenteria, niin kurkatkaahan tästä aiemmasta postauksestani 10 muuta kosmetiikkakalenterivinkkiä tälle vuodelle!

18 kommenttia artikkeliin ”OMG – Lookfantasticin joulukalenteri näyttää UPEALTA!”

 1. Hei Virve, jos avaat luukut jo marraskuussa, niin pyydän, ettet postaisi niistä. Menee muuten blogisi marraskuussa lukulakkoon, koska en halua tietää Lookfantasticin sisältöä ennen avaamista. Kiitokset mielenkiintoisesta blogista, sisältö on ihan huippua!

  • Joo, en ehdottomastikaan paljasta etukäteen täällä minkään kalenterin sisältöjä, aikaisintaan seuraavana päivänä luukun oikeasta avaamispäivästä ettei mene keneltäkään ilo. 🙂

 2. Just katselin Look Fantasticin sivuja että olisi vielä saatavilla…mieli tekis…ja nyt viel enemmän 🙂

 3. Itse tilasin heti kun vain sain mahdollisuuden niin tuon lf:n kalenterin. On kyllä niin mahtava kalenteri ja joka aamu herään toivoen että olisi jo joulukuu. Ensin sai odotella että se edes laitetaan jakoon ja sitten lähetystä ja nyt vielä sitä, että saa alkaa edes availemaan koko kalenteria. Yhtä odottamista tämä elämä! Ajattelin että melkein tekisi mieli hankkia jokin halpa kalenteri marraskuuksi availuhimoa täyttämään, mutta vielä en ole raaskinut tätä tehdä.

  • No on kyllä yhtä odottamista – onneksi sentään tämän kalenterin myötä varsin palkitsevaa kuitenkin! 😀

   Kyllä olisi mukava vuosi, jos voisi jokaiselle kuukaudelle hankkia yhden kosmetiikkakalenterin… 🙂

 4. Toi näyttää upealta. Silti uskon että Elevenin kalenterin voittanutta ei ole tänä vuonna. 🙂 Itselle tärkeää oli mm. merkit joita kalenterissa ilmoitettiin olevan.

  • Joo, saatiin meille kyllä ihan huippumerkkejä ja olen todella ylpeä kalenteristamme. 🙂

 5. Onneksi oli tämä jo kotona odottamassa, sillä jäin ilman Elevenin kalenteria, kun en työpäivän aikaan päässyt tilaamaan 🙁
  Vinkki ensi vuodelle; voisiko kalenteri olla ennakkomyynnissä jo vaikka elo-syyskuussa, jolloin kaikki halukkaat voisi saada sen ja teillä olisi ehkä sitten vielä aikaa ”tehdä” niitä lisää 🙂

  • Ensivuonna uskalletaan olla entistä rohkeampia valmistusmäärien kanssa, joten toivottavasti silloin et jää enää ilman. Nyt tiedetään enemmän ja osataan olla sitten vielä parempia. 🙂

   Tänäkin vuonna puhuttiin jo niin suurista määristä kalentereita, että esimerkiksi kalenterin design ja valmistus sekä tuotemerkkien tuotteet täytyi lyödä lukkoon jo keväällä (jo pelkkä tyhjä kalenterin rahtaaminen tehtaalta varastollemme vie toista kuukautta) ja ensivuonna kyseessä on tietysti vieläkin moninkertaisemmat määrät, eli määriin ei voi enää muutaman kuukauden aikataululla valitettavasti vaikuttaa. :/ Ensi vuonna ollaan varmasti kuitenkin viisaampia kaiken toteutuksen kanssa! 🙂

 6. En ole moneen vuoteen lukenut mitään blogia säännöllisesti, mutta muutama kuukausi sitten löysin blogisi ja olen aivan koukussa. Erityisesti insta-storyt ovat lemppareitani, saatan avata instagramin monta kertaa illassa vain katsoakseni, onko siellä uusi videoita, KOUKUSSA. Olen kuvitellut olevani kova ostelemaan kosmetiikkaa, mutta nyt olen kohdannut voittajani ja muutama matkalaukullinen ei kyllä tunnut enää missään ^_^

  Erityisesti ihastuin näihin sinun korea-tuotteisiisi. Olen itse asunut aikoinaan kolme vuotta kiinassa, ja sinä aikana sain monta ihanaa korealaista ystävää ja tutustuin korealaiseen kosmetiikkaa. Neljä vuotta sitten suomeen palattuani aloin tilailemaan näitä tuotteita ebaystä, aina kun edelliset loppuivat. Nyt kuitenkin olen blogisi kautta saanut todella paljon laajemman perspektiivin korealaiseen kosmetiikan maailman ja löytänyt monia huipputuotteita kuten The SAEM Power Ampoule Hydra Hyaluronic Acid-5 ja Moistufull Collager -sarja (jonka tuotteita olin ostanut aikasemmin, mutta en ollut osannut käyttää niitä oikein LOL HUPS).

  Ainut mikä minulta oikeastaan uupuu on hyvä päivävoide. Osaisitko suositella jotakin hyvää korealaista kasvorasvaa? Minulla on ehkä vähän hajusteille herkkä iho, mutta nuo blogissa hehkuttamasi essenset eivät ole kyllä aiheuttaneet mitään negatiivisia reaktioita.

 7. Viime vuonna loppuivat nopeasti. Tänä vuonna laitoin vastaavasti kuin Elevenin kalenteriin sähköpostiosoitteen ja tilasin sitten heti sähköpostin saatuani. Tuolla se kalenteri odottaa kuljetuslaatikossaan edelleenkuljetusta. Elevenin kalenteri on tulossa samaan kuljetukseen.

  Myöntää täytyy, että nyt alkoi tekemään itsellänikin mieli tuota kalenteria, ihan passeli paikkakin olisi tuolle laatikostolle.

  En nyt muista tuliko tuo kotiinkuljetettuna vai postiin/matkahuoltoon, jos ei tule kotiin, voisi tilatakin ja hakea matkan jälkeen postista/matkahuollosta. En tiedä noiden DHl ym. muiden systeemejä, kuinka pitkään yrittävät tarjota kotiin lähetyksiä ja säilyttävätkö pitkään.

 8. Kyllä! Olen itse tilannut tuon, mutta ei ole vielä tullut. 🙂 Harmitti, kun jäin ilman Elevenin kalenteria, mutta kyllä tämäkin upealta näyttää! Viime vuonna oli The Body Shopin, joka oli myös tosi jees, mutta en halunnut samaa tänä vuonna, ja etsin nimenomaan jotain, jossa olisi eri merkkejä. Tosin Lumenen kalenteri vielä kiinnostaisi tuon LF:n lisäksi 😉

 9. Tilasin oman kalenterin töiden jälkeen alukuillasta kamalalla kiireellä.( Kiitos sähköpostiin tulleesta muistutuksesta.) Arvasin, että ne loppuu hetkessä! Ja siinä hötäkässä unohdin ilmoittaa ale-koodini!

 10. Jouduin ”tyytymään” harmillisesti tähän, koska sähköpostini ei ollut kertonut Elevenin kalenterin myyntiin tulemisesta ja missasin sen. ONNEKSI tämä kumminkin oli vielä myynnissä ja sain tilattua. Ajattelin, että jos jonkun kosmetiikkakalenterin tilaan niin se olkoon sellainen, millä on oikeasti arvoa.
  Olin jo varma, että saan Elevenin kalenterin, joten katsoin jo aiemmin unboxingin tästä. Onneksi en laittanut merkille muita tuotteita, kun tuon viimeisen lokeron ja yhden toisen luukun, jonka numeroa en onneksi muista. Ihan pakko iiihan pienesti spoilata sitä viimeistä, että olet puhunut merkin tuotteista paljon ja ihan sillä odotan innolla, että vihdoin pääsen testaamaan. Harmiksi se mitä vika luukussa on, ei ole ollut sinulla täällä, olisin mieluusti testannut juuri sitä/niitä tuotteita.
  Pakko yrittää pitää näpit erossa luukuista kunhan kalenterin saan. Ja ihan totta puhuit, tuolle itse kalenterin ”rungolle” on ihan taatusti käyttöä myös joulun jälkeen. Olen tarvinnut säilytysratkaisua kalenterituunauksen krääsälle ja tässähän se tuli samaan rahaan!

  • No nyt minä olen kyllä hyvin utelias, että mitä kalenterin vikasta luukusta paljastuu! 😀

 11. Minulla olisi yksi Elevenin kalenteri, jonka voisin myydä. Se sijaitsee Helsingissä.

Kommentointi on suljettu.