BB siellä, BB täällä…

Kuten jonkun aikaa sitten mainitsin, löytyy lähes kaikilta sarjoilta jo oma BB-voide. Mainitsin myös, kuinka BB-mania on lähtemässä käsistä ja BB-etuliitteen ilmestyttyä jos jonkinlaisen tuotteen nimen etuliitteeksi mukaanlukein BB-poskipuna sekä BB-huulikiilto.
Tänään esittelyssä kaksi uutta BB-aluevaltausta.
Saanko esitellä, BB-voide hiuksille:
Kuva täältä.
Pantene on tuonut markkinoille hiuksille tarkoitetun BB-voiteen, joka lupaa hiuksille kymmenen hyvää ja kaunista aina hiusten siloituksesta, kosteutuksesta, korjaamisesta, sähköisyyden poistamisesta ja kiillon tuomisesta lämpösuojaan asti. 
Todellisuudessa kyseessä on ihan tavallinen hiuksiin jättävä hoitoaine, jonka sisältö ei saa ketään hyperventiloimaan sen erinomaisuuden vuoksi. INCI on nähtävillä tällä sivulla, jossa simppelisisältöinen tuote on kuitenkin kerännyt kehut. Voikin siis olla, että tahdon itsekin testata tämän ihan vaan periaatteesta!
Toinen BB-maailman uusi kasvo on sisäisesti nautittava juttu.
Kusmi-tee on trendikäs juttu, joten miksipä ei yhdistettäisi kahta trendiä ja tehtäisi Kusmi BB-teetä! Eikä kahta ilman kolmatta, lisätään siihen vielä sana ”detox”!
Kuva täältä.
 BB Detox Tea lupaa kaunistaa BB-voiteen tavoin, mutta tällä kertaa sisältäpäin. 
 Greipin makuinen tee lupailee paitsi poistaa kroppaan kertyneitä ylimääräisiä nesteitä, myös poistaa kropasta kuona-aineita saaden siten myös ihon hehkumaan. Suurin kosteutusteho perustuu kuitenkin ihan vaan siihen, että teelehdillä maustetun veden juominen todellakin tekee hyvää kropalle.
Mitäköhän seuraavaksi?

13 kommenttia artikkeliin ”BB siellä, BB täällä…”

 1. :DD ei tälle voi enää muuta ku nauraa! Ite en oo eläissäni kokeillut yhtäkään bb-tuotetta, mut kohta se rupee varmaan käymään vaikeeks jos tee-paketteihinkin pitää lisätä se bb-teksti. 😀

 2. Eei huhhuh!! Voiko muuta tehä ku nauraa? :DD
  Kaikkee ne keksii.
  Kohta varmaa keksitään BB Shamppoo (ellei jo olla)

 3. Tuo Pantenen jätettävä kiinnostaa, ihan siksi jos siitä olisi Bonacuren latvasuojan kaltainen tuote ilman finnien aiheuttamista / ihon tukkimista. Tosin tuo BB-leima joka tuotteessa tekee mielihaluja alkaa boikotoimaan kaikkea BB-kamaa….

  –M–

 4. En kestä enää, BB-poskipunat vielä ymmärtää kun sillä on sentään jotain tekemistä naamatuotteiden kanssa, mutta BB-tee… Itken. BB-vaatteita odotellessa!

  • Täytyy toi pelkkä "BB" olla niin tehokas markkinointi-kikka kun sitä joka paikkaan ängetään. 😀 Voin kuvitella ihmiset kosmetiikkaostoksilla "Hei katos tässä on nyt sitä BB:tä, ja tuossa kans, täytyyhän tätä nyt ottaa…"

 5. BB-Angry Birds -tuotesarja puuttuu vielä. Ihan sama, mitä ne tuotteet on, mutta pitää olla BB ja Angry Birds samassa.

 6. No huh huh! Siis mulla ei ollut mitään käsitystä että BB-buumi on levinnyt jo naamatuotteiden ulkopuolelle! Järkyttävää. Mitähän ne alkuperäisen BB-voiteiden kehittelijät tästä tuumaisi.

 7. Kyllä mulla kiinnostaisi kokeilla tuota tuotetta, mutta tuo BB-villitys menee jo lähinnä noloksi. Olisivat markkinoineet muuten vaan uutena hoitoaineena tuota.

Kommentointi on suljettu.