YSL Touche Éclat Neutralizer -peiteaineet

Tänään ei ihan hirveästi irtoa tarinaa. Tulin eilen illalla kotiin Suomesta, jossa olen viettänyt tämän viikon koulu- ja työjuttujen kimpussa ja energiaa ei vaan riittänyt kovin laajan tekstin tuottamiseen. Siinä missä minulla yleensä on ollut postauksia ajastettuna, on minulla viime aikoina ollut niin kiire, etten ole ehtinyt edes ajatella (saatika sitten ajastella) niitä valmiiksi.

Ihan vielä en saa koulua pakettiin, mutta yksi erävoitto tuli kuitenkin eilen. Eilen minulla oli nimittäin viimeinen varsinainen tentti, joka vaati opiskeluja ja lukemista. Aihe oli varsin mielenkiintoinen, sillä kurssin aiheena oli kosmetiikan mahdollisuudet ja se käsitteli mm. anti-aging-tuotteita, antioksidanttien vaikutuksia, ihon vaalennusta ja kosmetiikan kuljetinaineita. joiden avulla aktiiviaineita voidaan imeyttää ja suojata. Siitä huolimatta, että asia oli mielenkiintoista täytyy myöntää, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä haastavampaa minun on oikeasti istua alas ja keskittyä opiskelemaan ulkoa valtavaa määrää tietoa… On mukavaa oppia uutta ja lukea aiheesta, mutta on silti ihanaa tietää, että viimeinen tentti on tältä erää takana ja edessä on enää muutamia itsenäisesti tehtäviä kurssitöitä ennen kuin muutaman kuukauden kuluttua valmistun estenomiksi.

Jottei aihe menisi kuitenkaan ihan ohi blogini päätarkoituksen eli kosmetiikan, niin haluaisin jakaa teille nopean välähdyksen siitä, millaisia uutuuksia internetin jännittävästä maailmasta bongasin:

TOUCHE ÉCLAT NEUTRALIZERS

YSL:n suosittu Touche Éclat -valokynä saa rinnalleen kolme Touche Éclat Neutralizers -kynää!

 

TOUCHE ÉCLAT NEUTRALIZERS

En ole mikään erityinen neutralisoijien käyttäjä tai tällaisista ihonsävyä taittavista tuotteista muutenkaan erityisesti innostuva, mutta minusta näiden värilliset pakkaukset ovat jotenkin vaan niin hurmaavia, että minun oli pakko saada esitellä nämä teille.

YSL Neutralizers

(Tietoa tuotteesta täältä. Myönnän olevani ihan superväsynyt tyytyessäni vain screenshottaamaan tuotteen tiedot YSL:n verkkosivuilta, mutta annettakoon se jooko anteeksi tällä kertaa…)

 

TOUCHE ÉCLAT NEUTRALIZERS

Käytättekö te arkimeikissä vastaavia ihonsävyä neutralisoivia, sävytettyjä meikkituotteita?

Yves Saint Laurent Touche Éclat Neutralizer -peiteaineet löytyvät myynnistä täältä.*

3 kommenttia artikkeliin ”YSL Touche Éclat Neutralizer -peiteaineet”

  1. Käytän, koska silmänaluset on niin tummat ettei ne pelkällä peitovoiteella mihinkään katoa. Uskon tulevani testaamaan tuota bisque-sävyä mutta en usko että se ehkä suurta eroa tekee nykyisellään käyttämäni YSL:n valokynän sävyn 3 (persikka) sijaan. Se kuitenkin on todella persikkainen ja näin ollen neutralisoi alueen hyvin, joka tosin on jokseenkin hauska tuote, koska siitä ei voi oikeastaan edes puhua samana tuotteena numeroiden 1 ja 2 kanssa. 🙂

  2. Tuo vihreehän nyt on ehottomasti saatava! Mulla on joku ihme fiksaatio ollu aina YSL:ään,siihen ku lisää sen faktan et noita punasuutta taittavia tuotteita on markkinoilla AIVAN LIIAN VÄHÄN ni oon nyt kyl aivan myyty ♡_♡ Mulla on sen verran ohkanen iho paikka paikoin et joudun käyttää väriä taittavia tuotteita joka päivä.

Kommentointi on suljettu.