Nuorekkaan hehkun tuova tehovoide ja muuta mukavaa

Juuri eilen oli hieman puhetta sekä synteettisestä- että luonnonkosmetiikasta. Kuten silloin totesin, en ole mikään erityinen luonnonkosmetiikan käyttäjä, mutta sehän ei silti tarkoita, ettenkö mielelläni kokeilisi luonnonkosmetiikan tuotteita. Blogin kautta minulle päätyy nimittäin jonkun verran myös luonnonkosmetiikkaa, jota testaan kyllä mielelläni voidakseni sitten raportoida kokeiluistani teillekin.
Viimeisimpiä luonnonkosmetiikan kokelujani ovat olleet muutamat minulle lähetetyt kotimaisen luonnonkosmetiikkamerkki Frantsilan ihonhoitotuotteet, joihin minua kiinnosti todella paljon tarttua.
Vaikka olenkin lähes poikkeuksetta moderniutta ja minimalistisuutta rakastava en voi sanoa, etteivätkö nämä tuoteet ja tuotepakkaukset saisi sydäntäni hymyilemään. Suloisen mummomaisesti koristellut pakkaukset ovat oikeasti minusta todella sympaattisia ja kertovat nimenomaan siitä merkin  suomalaisesta vuosikymmenten kokemuksesta. 
Minulle päätyi kokeiluun Luomu Ruusu Kasvoöljy, jota aavistin jo etukäteen ihoni rakastavan. Minusta on ihanaa saada laittaa illalla yövoiteeni alle ihanaa kasvoöljyä ja tuntea välittömästi, kuinka ihoni nauttii sen tuomasta pehmeydestä. Eikä kyllä ihme, että öljy ravitsee ihoa tehokkaasti, sillä sen pääraaka-aineina näyttävät INCI-listan mukaan olevan jojobaöljy, aprikoosiöljy ja manteliöljy. 
Ihoni on nauttinut öljyllä hemmottelusta todella paljon ja välillä olen käyttänyt sitä jopa päivävoiteen korvaajanakin ihon ollessa kuivimmillaan. Tuotteessa on pehmeän ruusuinen tuoksu, joka on kyllä kieltämättä varsin luonnonkosmetiikkamainen, mutta jos tuote toimii loistavasti, kelpaa luonnonkosmetiikamainen tuoksukin minulle hyvin.
Paitsi että itse tuote oli loistava ja sen pakkauskin melko sympaattinen, vetosi minuun kliseisiä sanontoja rakastavana myös tuotepakkauksesta löytynyt yllättävä viesti:
Umpirakastuneena en tietenkään voi sanoa muuta kuin että tottahan tuo on.
Toinen kokeiluun saamani Frantsilan tuote oli sekin ruusua sisältävä tapaus, mutta tällä kertaa voide. Nuorekas Hehku Tehovoide -nimellä kulkeva tuote kuulosti niin lupaavalta, että sille oli pakko antaa mahdollisuus jo nimensäkin puolesta. 
Vaikka ikämittari ei nimittäin näytä vielä kolmeakymmentäkään on ihan fakta, että iho on silti alkanut ikääntymään ja varsinkin kuivuuteen taipuvaisuutensa vuoksi se alkaa pikkuhiljaa jo menettää heleyttään. Kiireinen elämä, välillä varsin vähäiset yöunet ja ajoittainen stressi eivät nekään suorastaan hemmottele ihoa, joten kaikki hehkua lupaavat tuotteet ovat todellakin tarpeen.
Myös tämän tuotteen koostumus kuulosti lupaavalta kaikkine öljyneen ja uutteineen, joten annoin sille kiinnostuneena mahdollisuuden. Myös tämä tuote oli pahvipakkaustaan ja metallituubiaan myöten täynnä mummolan tunnelmaa, jotka eivät suoranaisesti ole sitä, mitä kylpyhuoneeni kosmetiikkahyllylle haen, mutta who cares, jos tuotteet vaan toimivat.
Voiteen koostumus oli todella ravitseva. Se ei varsinaisesti ollut paksu, mutta arvatenkin hieman öljyinen ja siksi paras nimenomaan kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Olen käyttänyt tätä seerumin päällä iltaisin ja päivisin yksinään meikin alla ja pitänyt tästä kovasti. Luonnonmukainen koostumus ei ole ihan yhtä hyvin iholle imeytyvä kuin synteettinen ja varsinkin illalla kun tahdon laittaa voidetta hieman enemmän saan pyöritellä sitä iholla tavallista pidempään, että saan sen menemään iholle, mutta tehojensa puolesta tämä on ollut aivan loistava.
En osaa varsinaisesti sanoa, kuinka paljon hehkua tämä tuote on minulle antanut, sillä kuten pakkauksessakin kliseisesti sanotaan, syntyy se suurin hehku kuitenkin hymystä ja sitä minulla on viimeaikoina kaiken kiireen keskellä kuitenkin riittänyt varsin paljon. Loistavalta tämä on silti iholla tuntunut ja tämän noin kolmisen viikkoa kestäneen testijakson jälkeen aion jatkaa tuotteiden käyttöä niiden loppumiseen saakka -siitäkin huolimatta, että varsinkin kosteusvoiteessa on varsin ruusuisen yrttinen, luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Ihoni on nimittäin tuntunut niitä käyttäessä oikein hyvinvoivalta ja kosteutetulta. (En tosin tiedä, kauanko maltan pysyä Hydragenist-tuotteistani erossa, sillä nekin olivat niin loistavia.)

Onko teillä kokemuksia Frantsilan tuotteista?

Frantsilan ihonhoitotuotteita myyvät useat luontaistuotekaupat, isommat tavaratalot sekä monet ekokaupat.

4 kommenttia artikkeliin ”Nuorekkaan hehkun tuova tehovoide ja muuta mukavaa”

  1. Huvittavaa miten hieman loukkaannuin kun kutsut pakkauksia mummomaisiksi 😀 itse nääs koen ne ihaniksi ja juuri mun näköisiksi. Ehkä sitä sitten on vanha sielu parikymppisen kehossa 😀

Kommentointi on suljettu.